Salt la continut
GDPR
COMPLIANT
beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Sinclair Pharma - Distribuitor Oficial In Romania - BeautyMed
Sinclair Pharma - Distribuitor Oficial In Romania - BeautyMed

Sinclair - Despre Brand si Produse


Fondata in 1971, Sinclair este o companie globala de estetica medicala, cu un portofoliu vast de tratamente injectabile, minim-invazive, cu accent pe volumizare, contur facial, lifting si stimularea colagenului pentru fata si corp: MaiLi, Lanluma, Ellanse, Silhouette Soft si PerfectHA. Produsele Sinclair sunt distribuite in 55 de tari din intreaga lume.

Produsele Sinclair sunt folosite pentru a activa colagenul natural in doua moduri: pentru a creste plenitudinea si a adauga volum atat pentru fata cat si corp sau pentru a crea un aspect mai tineresc, corectand in mod natural liniile fine si ridurile.

Incepand cu 2021, Sinclair distribuie si un portofoliu de echipamente si tehnologii estetice complementare, care vizeaza nevoile clinicilor medical-estetice pentru tratamente eficiente, de inalta calitate, cu rezultate de lunga durata, cu aspect natural si minim invazive.

Tratamentele Sinclair se adreseaza medicilor si clinicilor de estetica si sunt renumite pentru rezultatele de neegalat pe care le ofera pacientilor, valorificand totodata practica medicilor. Rezultatele cu produsele Sinclair sunt rapide si asigura sanatatea pielii pe termen lung. De asemenea, standardele de siguranta ale produselor sunt la cel mai inalt nivel din industria de estetica.Descopera Toate Produsele Consumabile Sinclair


Descopera Toate Echipamentele Sinclair

Produse Sinclair - Distribuitor Oficial In Romania
Sinclair - Produse de Estetica Medicala pentru Lifting si Rejuvenare

Sinclair - Gamele de Produse Injectabile


MaiLi

Maili este o gama de acid hialuronic premium, pe baza tehnologiei OxiFree ce ofera un nou standard de calitate si rafinament in tratamentele de estetica faciala. Portofoliul unic MaiLi contine fillere cu acid hialuronic usor reticulate. MaiLi este singurul brand de acid hialuronic unde mai putin produs inseamna o flexibilitate si o volumizare mai mare.

Lanluma

Lanluma este o gama de biostimulatoare de colagen pentru fata si corp, ce atinge un nou nivel de calitate pe piata medical-estetica. Acest produs injectabil cu acid polilactic (PLLA) este extrem de eficient si a fost creat special pentru imbunatatirea calitatii pielii. Puteti folosi Lanluma pentru fata, gat, decolteu, maini, brate, abdomen, augmentare si remodelare fese, coapse si celulita.

Ellanse

Ellanse este un filler cu actiune dubla, ce actioneaza profund in piele pentru a trata cauza reala a imbatranirii, stimuland productia naturala de colagen din corp. Ellanse stimuleaza treptat productia de colagen propriu al corpului pentru a trata cauzele care stau la baza imbatranirii faciale pentru rezultate de lunga durata si cu aspect natural.


Silhouette Soft

Silhouette Soft este o gama de fire resorbabile, ce foloseste o tehnologie unica pentru realizarea liftingului minim-invaziv. Tehnologia unica de conuri 3D de la Silhouette Soft ofera o ancorare mai puternica in tesut, astfel permitand corectii inclusiv in zonele extrem de dificile, precum vectorul linie marioneta – tampla.

PerfectHA

PerfectHA este o gama de fillere cu acid hialuronic, fiind special creata pentru corectarea ridurilor si a liniilor fine, conturarea fetei si redobandirea volumetriei faciale. Ofera rezultate imediate, cu aspect natural si de lunga durata.

De Ce sa Alegeti Sinclair pentru Practica Dumneavoastra?


Gamele de produse Sinclair reprezinta o alegere exceptionala pentru practica dumneavoastra, aducand beneficii multiple si cumulate atat practicii cat si pacientilor. Cateva dintre aceste beneficii sunt:

  • Rezultatele apar imediat si continua sa se mentina pe o perioada mai lunga de timp

  • Tratamente minim-invazive cu timp scazut de recuperare

  • Produsele ofera un grad ridicat de satisfactie pacientilor

  • Produsele sunt usor de folosit si prezinta riscuri scazute de efecte secundareVolumizare cu Lanluma

Recomandari Sinclair

Tratamente
Tehnologii
Produse
Consumabile

Aflati mai multe despre Sinclair contactandu-ne cu ajutorul formularului de mai jos

Solicita oferta