Salt la continut
GDPR
COMPLIANT
beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Aparatura profesionala pentru clinici

De ce BeautyMed este lider in distributia de aparatura medical-estetica?

Domeniul esteticii medicale este intr-o continua evolutie, iar alegerea celor mai bune aparate si a celor mai noi tehnologii pentru clinica dumneavoastra, este un lucru esential.

BeautyMed se pozitioneaza ca lider de piata in distributia de aparatura medical-estetica, fiind unic importator al celor mai cunoscute branduri la nivel mondial precum Candela Medical, FotoFinder, Sinclair si Sofwave Medical. Acest lucru nu doar ca ne permite sa oferim acces la echipamente si tehnologii de ultima generatie, ci si sa asiguram standarde de calitate si inovatie pentru practica dumneavoastra.

Alegand BeautyMed beneficiati de o selectie de aparate premium, garantand astfel tratamente de top pacientilor dumneavoastra.

BeautyMed

De ce sa alegeti aparatele BeautyMed pentru clinica dumneavoastra?

Fiecare echipament medical din portofoliul BeautyMed este selectat cu atentie pentru a raspunde cerintelor specialistilor in estetica si dermatologie. Fiind importatori unici si directi ai echipamentelor dotate cu tehnologii de ultima generatie, ne asiguram de fiecare data ca acestea indeplinesc standardele de calitate si eficienta. Astfel, toate aparatele distribuite de BeautyMed Romania, sunt certificate FDA.

Clinica dumneavoastra se bucura atat de avantajul tehnologic, cat si de rezultate superioare, imbunatatind astfel experienta pacientilor. Acest lucru va permite sa oferiti tratamente eficiente, non-invazive si cu timp scurt de recuperare. De asemenea, aveti posibilitatea de a trata o plaja mai mare de pacienti, intr-un timp mai scurt, lucru ce ajuta la dezvoltarea business-ului dumneavoastra.

Cine sunt partenerii nostri?

Candela Medical se afla in fruntea pietei de echipamente medical-estetice la nivel mondial. Produsele Candela sunt recunoscute pentru calitatea lor si pentru rezultatele remarcabile pe care le ofera, stabilind astfel un standard de excelenta in domeniul aparaturii medical-estetice. Platformele Candela Medical se evidentiaza prin solutiile lor laser integrate de inalta calitate, recunoscute de medici si centre medicale din intreaga lume.

FotoFinder se pozitioneaza ca lider global in productia de echipamente specializate pentru dermatoscopie, videodermatoscopie, tricoscopie si imagistica dermatologica, avand un rol esential in preventia timpurie a cancerului de piele. Recunoscuta pentru calitatea germana de exceptie, aparatura FotoFinder este apreciata de dermatologi la nivel mondial.

Sofwave Medical se specializeaza in dezvoltarea avansata a echipamentelor medical-estetice bazate pe tehnologia Undelor Sincronizate si Paralele cu Ultrasunetele. Cu ajutorul acestei tehnologii, clientii clinicii vor beneficia de rezultate remarcabile in tratarea liniilor fine, ridurilor si a altor semne de imbunatatire a pielii. Pe langa rezultate remarcabile, Sofwave ofera si un nivel inalt de siguranta si confort.

Sinclair este dedicata nu doar dezvoltarii celor mai avansate aparate de estetica medicala, ci si tratamentelor injectabile. Echipamentele lor sunt extrem de versatile si sunt ideale pentru a acoperi o gama larga de tratamente in cadrul clinicii dumneavoastra. Utilizarea echipamentelor Sinclair poate imbunatati semnificativ eficienta si profitabilitatea clinicilor, datorita capacitatii lor de a oferi rezultate remarcabile intr-o varietate de proceduri estetice.

BeautyMed
BeautyMed

Un partener de incredere pentru medici

In industria medicala, alegerea furnizorului potrivit face diferenta. BeautyMed nu este doar un distribuitor, ci este un partener dedicat succesului dumneavoastra. Astfel, de la instalarea aparatelor pana la traininguri in cadrul carora puteti afla totul despre aparate si utilizarea lor, echipa noastra este mereu pregatita sa va ofere suportul necesar.

Asadar, in cadrul colaborarii cu BeautyMed beneficiati de un parteneriat de incredere, menit sa maximizeze potentialul clinicii dumneavoastra.

Cu ajutorul aparatelor de ultima generatie, dar si al suportului oferit de specialistii nostri, pacientii clinicii vor beneficia de cele mai bune si sigure servicii, iar business-ul dumneavoastra se va dezvolta semnificativ.

Investitia in echipamente de la BeautyMed inseamna nu doar avans tehnologic, ci si un avantaj competitiv semnificativ pe piata medical-estetica. Cu ajutorul nostru, va puteti imbunatati oferta de servicii si puteti depasi asteptarile pacientilor.

Configureaza-ti clinica dupa preferintele tale

Incearca noul nostru...
Beauty Buider BeautyMed
Aflati mai multe despre serviciile noastre de aparatura profesionala pentru clinici estetice contactandu-ne cu ajutorul formularului de mai jos.
Articole recomandate