Salt la continut
GDPR
COMPLIANT
beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Aparat VelaShape pentru tratare si diminuare celulita
Aparat VelaShape pentru tratare si diminuare celulita
Informatii cheie
Rezultate obtinute
Solicita oferta

APARATURA MEDICAL-ESTETICA PENTRU DIMINUARE CELULITA


Cele mai Moderne Tehnologii de Slabire si Diminuare Celulita Pentru Clinici si Saloane de Infrumusetare

Echipamentele pentru remodelare corporala si diminuare celulita reprezinta dotari cheie pentru saloanele si clinicile care si-au propus eficientizarea serviciilor si fidelizarea pacientilor. In portofoliul Beautymed puteti regasi aparatura profesionala pentru reducerea celulitei de la producatori precum Candela Medical sau Cocoon Medical - recunoscuti global ca fiind in avangarda industriei medical-estetice.

Aparatele de diminuare celulita realizate cu tehnologii moderne ofera rezultate concrete, sustinute atat de numeroase studii clinice, cat si de feedbackul pacientilor. Oferiti clientilor dumneavoastra calitate, siguranta si eficienta – prin intermediul unor echipamente versatile, ce ofera tratamente non-invazive impotriva celulitei.


Ce este celulita, din punct de vedere medical?


Studiile medicale arata ca celulita este o afectiune a tesutului adipos subcutanat, caracterizata prin cresterea celulelor de grasime in tesutul conectiv (structura ce leaga pielea de muschi). Aceasta apare doar in cazul femeilor deoarece structura tesutului lor conectiv este distribuita diferit fara de cea a barbatilor, in coloane verticale, ce permite astfel formarea unor camere de grasime in anumite zone ale corpului (solduri, coapse, fese).

Odata cu scaderea nivelului de elastina si colagen (responsabile pentru fermitatea si elasticitatea pielii) si ca urmare a unor factori precum retentia de apa, acumularea de toxine in organism, schimbari hormonale, stil de viata neadecvat etc., acest tesut conectiv isi pierde din elasticitate. Astfel, el nu mai poate fi folosit drept bariera pentru celulele de grasime de sub piele care, odata ce cresc in volum, se imping catre suprafata si faciliteaza aparitia aspectului de „coaja de portocala”.

Cum actioneaza tehnologia VelaShape
Picioare zvelte fara celulita cu ajutorul VelaShape

Ce este un tratament pentru diminuarea celulitei?


Este important de mentionat ca metodele clasice, precum produsele anticelulitice, dietele, masajul manual sau practicarea diferitelor tipuri de exercitii fizice pot doar sa amelioreze temporar aspectul de „coaja de portocala”. Pentru eliminarea ei si mentinerea rezultatelor pe termen lung este nevoie de aplicarea unor proceduri bazate pe tehnologii care actioneaza in profunzime.

Tehnologii inovatoare precum radiofrecventa, ultrasunetul, lumina infrarosie, masajul mecanic au la baza numeroase studii clinice care atesta eficienta in reducerea tesutul adipos in exces (grasimea) si in refacerea tesutului subcutanat.
Rezultatul? O piele vizibil intinerita, ferma, elastica, diminuarea celulitei si scaderea in centimetri – pe zona de tratament aleasa.

Cum functioneaza un tratament pentru diminuarea celulitei?


Companii din domeniul aparaturii medical-estetice, precum Candela sau Cocoon Medical, au efectuat numeroase studii clinice pentru a identifica cele mai bune metode de combatere a celulitei.

  • Radiofrecventa are rolul de a incalzi tesutul cutanat si stratul adipos, dar si de a stimula sinteza de colagen – pentru imbunatatirea generala a calitatii pielii.

  • Ultrasunetul livreaza tintit cantitatea de energie necesara pentru spargerea celulelor adipoase – care vor fi ulterior eliminate prin sistemul limfatic – fara a afecta structurile adiacente ale pielii.

De ce sa Alegeti Aparatura BeautyMed pentru Diminuare Celulita


Aparatura BeautyMed pentru diminuare celulita este solutia cea mai potrivita pentru clinici si saloane de estetica, oferind simultan rezultatele si calitatea necesara pentru o practica de sucees. Astfel, toate echipamentele noastre indeplinesc criteriile moderne de siguranta necesare in locatia dumneavoastra, si ofera in acelasi timp un set real de rezultate pentru clienti si pacienti.

Informatii cheie Aparatura Diminuare Celulita

  • Care sunt efectele unui tratament pentru diminuarea celulitei?
    • Prin utilizarea uneia sau mai multor tehnologii (radiofrecventa, ultrasunet, lumina infrarosie, vacuum, role mecanice) este stimulata eliminarea celulelor adipoase (grasimea), in mod natural, de catre organism, dar si refacerea calitatii tesutului. Potentialul maxim al unui astfel de tratament permite nu numai diminuarea celulitei si refacerea elasticitatii si fermitatii pielii, dar si reducere circumferentiala, imbunatatirea circulatiei sanguine si chiar scadere in greutate.
  • Are un tratament pentru diminuarea celulitei efecte secundare?
    • Aparatura distribuita de catre BeautyMed permite, prin intermediul tehnologiilor inovatoare, non-invazive, tratamente tintite si protejarea tesuturilor adiacente. Astfel, procedurile vor avea intotdeauna un grad inalt de siguranta si confort, fara a necesita timp de recuperare. Pentru pacientii cu un grad mai mare de sensibilitate a pielii exista posibilitatea inrosirii zonei tratate, alaturi de o durere usoara – cateva zile post-procedura.
  • In cat timp devin vizibile rezultatele unui astfel de tratament?
    • Tehnologiile care stau la baza aparatelor din portofoliul BeautyMed genereaza rezultate reale inca de la prima procedura. Beneficiile tratamentului sunt din ce in ce mai vizibile odata cu efectuarea sedintelor, iar pentru maximizarea rezultatelor este recomandat ca pacientii dumneavoastra sa respecte un stil de viata sanatos si activ (alimentatie corecta, hidratare maxima, miscare).

Recomandari Aparatura Diminuare Celulita

Tratamente
Tehnologii
Producatori
Produse
Protocoale Combinate

Rezultate obtinute

INAINTE DE TRATAMENT ANTI-CELULITIC VELASHAPE
INAINTE DE TRATAMENT ANTI-CELULITIC VELASHAPE
DUPA TRATAMENT ANTI-CELULITIC VELASHAPE
DUPA TRATAMENT ANTI-CELULITIC VELASHAPE
INAINTE DE TRATAMENT ANTI-CELULITIC DALYANCE
INAINTE DE TRATAMENT ANTI-CELULITIC DALYANCE
DUPA TRATAMENT ANTI-CELULITIC DALYANCE
DUPA TRATAMENT ANTI-CELULITIC DALYANCE

Aflati mai multe despre Aparatura Diminuare Celulita contactandu-ne cu ajutorul formularului de mai jos

Solicita oferta