Salt la continut
GDPR
COMPLIANT
beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Criolipoliza cooltech rezultate in slabire localizata
Criolipoliza cooltech rezultate in slabire localizata
Informatii cheie
Rezultate obtinute
Solicita oferta

Ce este criolipoliza?


Criolipoliza este un tratament medical folosit pentru a distruge celulele grase. Principiul sau de actiune se bazeaza pe o racire controlata, de pana la -8 grade Celsius, ce distruge adipocitele pentru a se obtine remodelarea corporala. Inghetul nu afecteaza alte celule, ci doar adipocitele. Tesutul inconjurator si pielea raman intacte.

Procedura este considerata o alternativa non-chirurgicala la liposuctie.
In timpul procedurii, terapeutul foloseste un aplicator cu vacuum deasupra tesutului tinta, ce raceste adipocitul pana in punctul in care integritatea sa celulara este compromisa. Temperatura scazuta duce la amortirea usoara a zonei de tratament, iar unii oameni simt o senzatie de raceala.

Majoritatea procedurilor de criolipoliza dureaza in jur de 70 de minute. Nu este nevoie de timp de recuperare deoarece tesutul sau pielea nu sunt afectate. Unii oameni simt durere in zona de lucru, similara cu febra musculara dupa un set de exercitii intense sau o leziune musculara minora. Dupa procedura, celulele grase sunt eliminate din corp intre 4-6 saptamani. In acest timp zona lucrata va scadea in medie cu 20%.

Cum Functioneaza Criolipoliza?


Criolipoliza este o procedura medical-estetica de eliminare a tesutului adipos localizat. Functioneaza prin inghetarea adipocitelor dintr-o anumita zona a corpului. Reprezentand o alternativa non-invaziva la liposuctie, multi doctori si terapeuti recomanda criolipoliza clientilor care vor sa aiba rezultate fara riscuri si timp de recuperare. Criolipoliza tinteste anumite zone ale corpului care raspund mai greu la dieta sau fitness.

Criolipoliza este non-invaziva, ceea ce presupune ca nu implica o procedura chirurgicala, incizii sau anestezic, deci nu are aceleasi riscuri precum liposuctia. Procedura este sigura dar pacientii ar trebui sa tina cont de anumite efecte secundare post-tratament.

Tratament de criolipoliza cooltech de la cocoon medical
Criolipoliza cooltech mod de actiune

De ce aleg specialistii criolipoliza?


Procedurile de criolipoliza au ca scop "dizolvarea" grasimii prin metode
non-chirurgicale. De-a lungul timpului s-au incercat mai multe metode inclusiv cea cu laser, ultrasunete si radiofrecventa pentru a elimina definitiv grasimea.

Paniculita este o afectiune dermatologica prin care, expunand pielea la temperaturi scazute, tesutul adipos subcutanat este afectat, fara a leza insa epiderma. Plecand de la premisa ca celulele grase sunt mai usor de distrus la rece, criolipoliza a fost creata pentru a se aplica temperaturi scazute pe piele, prin conductie termica.

Pentru a se evita degeraturile, terapeutul prestabileste temperatura si timpul de expunere, folosind in mod simultan o membrana protectiva.

Dr. Dieter Manstein si Dr. Rox Anderson, unii dintre primii medici care au folosit tehnologia de criolipoliza, au dovedit ca tesutul gras racit la o temperatura sub cea a corpului si peste cea de inghetare duce la eliminarea celulelor grase. Cand este expus la temperaturi scazute corpul reduce fluxul sangvin din zona de lucru pentru a-si pastra temperatura normala.

Aplicatorul trage in interiorul sau tesutul gras printr-un efect de vacuum ce reduce temporar circulatia sangvina si faciliteaza crioterapia. Dupa acest tratament se instaleaza procesul natural de eliminare a grasimilor prin sistemul limfatic.

Informatii cheie Aparatura Criolipoliza

 • Ce rezultate se obtin prin criolipoliza?
  • Criolipoliza are o rata de succes foarte mare. Este eficienta in a elimina grasimea localizata din corp si are efecte secundare minore comparativ cu alte proceduri, precum liposuctia. Chiar daca aceasta procedura elimina zonele de grasime, nu este o procedura miraculoasa si pacientii nu trebuie sa se astepte eliminarea completa a grasimii. Acest tratament nu functioneaza pentru toata lumea si unele persoane pot experimenta efecte secundare.

   Stilul de viata si alti factori pot juca un rol important in obtinerea unor rezultate mai bune. O persoana care continua sa urmeze o dieta nesanatoasa si ramane sedentara in timpul protocolului de criolipoliza se poate astepta la rezultate mai slabe. Totodata, criolipoliza nu este un tratament de redare a fermitatii cutanate. Daca pielea este extrem de intinsa pe o zona cu tesut adipos, o persoana poate avea exces de piele dupa procedura de eliminare a grasimii.
 • Ce spun cercetatorii despre criolipoliza?
  • Cercetarile subliniaza eficienta si siguranta procedurilor de criolipoliza in tratarea tesutului adipos localizat.

   Un studiu realizat in 2015 si publicat in catalogul “Plastic and Reconstructive Surgery” a analizat 19 studii clinice ale criolipolizei.

   Cercetatorii au observat ca in studiile in care s-a masurat eliminarea grasimii cu ajutorul unui subler, o unealta de masurare dedicata, oamenii au pierdut in medie intre 14.67 – 28.5% in zona de tratament, dupa criolipoliza. In studiile care au masurat reducerea grasimii cu ultrasunete, oamenii au pierdut intre 10.3 – 25.5%.

   Autorii nu au identificat niciun risc major de sanatate asociat cu procedura de criolipoliza. Nu exista reducerea functiei ficatului sau nivelului lipidelor, ceea ce inseamna ca procedura nu are implicatii negative. Se recomanda adoptarea unui stil de viata sanatos pentru a mentine rezultatele timp indelungat.

   Masajul zonei imediat dupa tratament poate imbunatati reducerea grasimii. Un studiu realizat in 2014 arata ca reducerea grasimii este mai mare daca se realizeaza proceduri de masaj la 2 luni dupa tratament.

   Criolipoliza este o procedura non-invaziva si nu necesita incizii, anestezie sau medicamente care pot cauza reactii alergice. Asta inseamna ca rata de complicatii si efecte secundare este mai scazuta comparativ cu procedurile invazive, precum liposuctia.

   O analiza a Jurnalului de Chirurgie Estetica arata ca din 1445 de oameni doar 12 – mai putin de 1% - au raportat complicatii. Cea mai comuna complicatie fiind modificari ale sensibilitatii tactile pe zona de tratament.

   Alte complicatii pot include: tumefiere, echimoze, sensibilitate, roseata, durere localizata.
 • Cat dureaza rezultatele obtinute cu procedura de criolipoliza?
  • Criolipoliza distruge adipocitele iar acele celule nu se vor regenera. Totusi, stiinta si medicina nu detin foarte multe informatii despre eficienta pe termen lung a criolipolizei.

   Majoritatea studiilor urmaresc pacientii la cateva luni dupa procedura. Distrugerea celulelor de grasime nu va preveni reaparitia zonelor de grasime. De aceea este vital un stil de viata sanatos pentru prelungirea rezultatelor obtinute cu criolipoliza. O persoana care nu face exercitii fizice regulate sau care nu mananca sanatos va observa curand reaparitia grasimii.

   Criolipoliza este o procedura medical-estetica de eliminare a tesutului adipos localizat. O persoana cu o problema metabolica, diabet sau stil de viata nesanatos va reveni rapid la silueta de dinainte de procedura. Pacientii care vor sa apeleze la criolipoliza ar trebui sa stie ca grasimea din anumite zone, care e greu de eliminat, poate fi un semn si de alta afectiune medicala. Este esentiala discutia cu un medic inainte de procedura de eliminare a grasimii prin criolipoliza.

Rezultate obtinute

ABDOMEN INAINTE DE TRATAMENT CRIOLIPOLIZA
ABDOMEN INAINTE DE TRATAMENT CRIOLIPOLIZA
ABDOMEN DUPA TRATAMENT CRIOLIPOLIZA
ABDOMEN DUPA TRATAMENT CRIOLIPOLIZA
ABDOMEN INAINTE DE TRATAMENT CRIOLIPOLIZA
ABDOMEN INAINTE DE TRATAMENT CRIOLIPOLIZA
ABDOMEN DUPA TRATAMENT CRIOLIPOLIZA
ABDOMEN DUPA TRATAMENT CRIOLIPOLIZA

Aflati mai multe despre Aparatura Criolipoliza contactandu-ne cu ajutorul formularului de mai jos

Solicita oferta