Salt la continut
GDPR
COMPLIANT
beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Tehnologia Viora pentru remodelare corporala, diminuare celulita, laxitate si tonus piele
Tehnologia Viora pentru remodelare corporala, diminuare celulita, laxitate si tonus piele
Informatii cheie
Rezultate obtinute
Solicita oferta

Aparatura Remodelare Corporala pentru Clinici si SaloaneNOILE APARATE DE REMODELARE: Viora V-Series Sinclair - Cele Mai Bune Aparate pentru Tratamente Corporale si Diminuare Celulita


Descopera Aparatele V-Series

BeautyMed va pune la dispozitie o gama larga de echipamente medical-estetice pentru remodelare corporala, care au la baza tehnologii inovatoare si o capacitate reala de a aduce valoare adaugata clinicii sau salonului dumneavoastra.

Ce este un tratament de remodelare corporala?


Remodelara corporala presupune transformarea, cantitativ (centimetri in minus) si calitativ (piele uniforma, ferma, tonifiata), a uneia sau mai multor zone ale corpului. Avansul tehnologic ne permite, astazi, redobandirea formelor dorite in mod non-invaziv, rapid, confortabil si pe termen lung, fara a apela la interventii chirurgicale.

Aplicator V-Form pentru Remodelare Corporala Rapida si Eficienta
Aplicator V-Form pentru Remodelare Corporala si Fermitate Cutanata


Ce rol au tratamentele de remodelare corporala?


Practic, prin intermediul diferitelor tipuri de tehnologii, tratamentele de remodelare corporala au rolul de a:

  • Reduce tesutul adipos in exces (grasimea) de pe zonele cu probleme (brate, talie, abdomen, solduri, coapse etc.);
  • Ameliora sau chiar elimina aspectul neplacut al celulitei, chiar si in formele cele mai accentuate;
  • Ameliora sau diminua vergeturile rosiatice sau cicatrizate;
  • Reface tesuturile, din interior (dermul profund) spre exterior, prin stimularea neocolagenezei si a productei de elastina (componente care determina fermitatea pielii);
  • Faciliteaza eliminarea toxinelor si elimina apa din tesut;
  • Stimuleaza micro-circulatia la nivelul capilarelor, alaturi de drenajul limfatic;
  • Imbunatateste calitatea generala a pielii, pentru un aspect mai sanatos, ferm, uniform, cu tonus ridicat;

Cum functioneaza un tratament de remodelare corporala?


Experienta vasta a producatorului Sinclair, alaturi de numeroasele studii clinice efectuate de-alungul timpului permit nu numai rezultate excelente – in randul pacientilor, dar si echipamente usor de manevrat – de catre personalul dumneavoastra. Tehnologiile prin care functioneaza aceste aparate au rolul de a ajuta corpul sa elimine in mod natural tesutul adipos in exces, dar si de a stimula refacerea tesutului cutanat – in scopul redobandirii unui aspect uniform, ferm, cu tonus ridicat.

Informatii cheie Aparatura Remodelare Corporala

 • Care sunt efectele unui tratament de remodelare corporala?
  • Rezultatele tratamentelor de remodelare corporala realizate cu echipamentele din portofoliul nostru sunt vizibile inca de la prima sedinta. La finalul unui protocol de tratament, pacientii dumneavoastra se vor bucura de:
   - Diminuarea tesutului adipos;
   - Reducerea circumferentiala;
   - Scaderea in greutate;
   - Diminuarea sau chiar eliminarea celulitei;
   - Redarea elasticitatii pielii, alaturi de fermitate si tonus ridicat;
   - Imbunatatirea circulatiei sanguine.

   Bineinteles, efectele oricarui tratament de remodelare corporala vor fi sporite daca pacientii dumneavoastra mentin un stil de viata sanatos, printr-o alimentatie corecta, hidratare optima si miscare constanta.
 • Are un tratament de remodelare corporala efecte secundare?
  • Echipamentele si tehnologiile din portofoliul nostru realizeaza proceduri sigure, non-invazive, fara efecte secundare sau timp de recuperare. Acestea actioneaza tintit, fara a afecta tesuturile. Doar in cazul pacientilor cu un grad mai mare de sensibilitate a pielii, pot fi intalnite efecte precum:
   - Inrosirea zonei tratate, in timpul procedurii;
   - Durere usoara, in timpul procedurii si cateva zile post-procedura;
   - Pentru tratamentele pe baza de slabire localizata prin inghetare: sensibilitate la atingere sau echimoze – care se vor diminua in intensitate, pana la disparitie, in urmatoarele zile post-procedura.
 • In cat timp devin vizibile rezultatele?
  • Rezultatele vor fi vizibile chiar de la prima sedinta. Insa potentialul maxim este atins odata cu finalizarea protocolului de tratament (personalizat in functie de necesitatea si obiectivele fiecarui pacient) si prin mentinerea unui stil de viata echilibrat.

   Numarul de sedinte variaza in functie de tipul de tehnologie ales, dar si de specificul fiecarui pacient si de rezultatele pe care si le propune. Un protocol cuprinde, in general, 6-8 sedinte, efectuate la un interval de timp prestabilit (2 saptamani – cu aproximatie), dar si sedinte de intretinere ulterioare. Primul pas consta in programarea unei consultatii, pentru o evaluare corecta si sigura, alaturi de stabilirea unui protocol personalizat.

   Echipamentele din portofoliul BeautyMed sunt construite pe mix-ul dintre: calitate, siguranta, incredere si rezultate exceptionale. Efectuat corect si combinat cu un stil de viata echilibrat, un tratament de remodelare corporala va asigura pacientilor dumneavoastra rezultate pe termen lung.
Tratament V-Form pentru Remodelare Corporala si Fermitate Cutanata

Ce echipamente si tehnologii de remodelare corporala va pune la dispozitie BeautyMed?


Va punem la dispozitie o gama larga de aparate si tehnologii de inalta calitate, non-invazive, care sa va permita efectuarea unui astfel de tratament intr-un numar cat mai mic de sedinte, dar cu rezultate pe termen lung. Astfel, va puteti bucura nu numai de feedback-ul pozitiv al pacientilor, ci si de recuperarea foarte rapida a investitiei:

Viora V-Series Sinclair : ofera un tratament non-chirurgical, unic, extrem de confortabil si eficient, fara efecte secundare sau timp de recuperare. Aparatul este certificat CE pentru remodelare corporala si aprobat FDA pentru reducere circumferentiala in zona abdomenului si coapselor. Rezultatele oferite pacientilor si versatilitatea sa claseaza Viora in topul celor mai utilizate aparate, la nivel mondial. Prin sinergia celor 4 tehnologii puternice, testate medical, respectiv vacuum, masajul cu role mecanice, radiofrecventa bipolara si lumina infrarosie, Viora are efecte vizibile inca de la prima sedinta, care se mentin pe termen lung.

Sculpt and Shape : este un aparat inovator de remodelare corporala dedicat clinicilor de estetica si saloanelor de infrumusetare. Echipamentul Sculpt and Shape foloseste tehnologia RotateRF, special conceputa pentru a oferi tratamente versatile si rezultate de lunga durata. Datorita tehnologiei de radiofrecventa bipolara, Sculpt and Shape stimuleaza neocolageneza, reduce tesutul adipos localizat si diminueaza celulita.

Recomandari Aparatura Remodelare Corporala

Tratamente
Tehnologii
Producatori
Produse

Rezultate obtinute

INAINTE DE REMODELARE ABDOMEN CU VIORA V-SERIES SINCLAIR - APLICATORUL V-FORM
INAINTE DE REMODELARE ABDOMEN CU VIORA V-SERIES SINCLAIR - APLICATORUL V-FORM
DUPA 4 SEDINTE DE REMODELARE ABDOMEN CU VIORA V-SERIES SINCLAIR - APLICATORUL V-FORM
DUPA 4 SEDINTE DE REMODELARE ABDOMEN CU VIORA V-SERIES SINCLAIR - APLICATORUL V-FORM
DUPA 5 SEDINTE DE REMODELARE ABDOMEN CU VIORA V-SERIES SINCLAIR - APLICATORUL V-FORM
DUPA 5 SEDINTE DE REMODELARE ABDOMEN CU VIORA V-SERIES SINCLAIR - APLICATORUL V-FORM

Aflati mai multe despre Aparatura Remodelare Corporala contactandu-ne cu ajutorul formularului de mai jos

Solicita oferta