Salt la continut
Logo beautymed.ro
Tehnologia Viora pentru remodelare corporala, diminuare celulita, laxitate si tonus piele

Aparatura Remodelare Corporala pentru Clinici si Saloane


Echipamente medical-estetice de calitate superioara, pentru clinici de estetica si saloane de infrumusetare

NOILE APARATE DE REMODELARE: V-Series - Cele Mai Bune Aparate pentru Tratamente Corporale si Diminuare Celulita


Descopera Aparatele V-Series

BeautyMed va pune la dispozitie o gama larga de echipamente medical-estetice pentru remodelare corporala, care au la baza tehnologii inovatoare si o capacitate reala de a aduce valoare adaugata clinicii sau salonului dumneavoastra.

Oferiti pacientilor dumneavoastra cele mai bune si sigure tratamente de remodelare corporala si diminuare celulita. Echipamentele din portofoliul nostru sunt rezultatul a numeroase studii clinice si provin de la producatorii autorizati - Candela Medical si Cocoon Medical, cu renume global in industria estetica. Iar in cazul in care sunteti la inceput cu business-ul dumneavoastra, va punem la dispozitie, pe langa aparatura de inalta calitate, si suport de marketing si training pentru dezvoltarea afacerii si maximizarea potentialului acesteia.

Ce este un tratament de remodelare corporala?


Remodelara corporala presupune transformarea, cantitativ (centimetri in minus) si calitativ (piele uniforma, ferma, tonifiata), a uneia sau mai multor zone ale corpului.

Avansul tehnologic ne permite, astazi, redobandirea formelor dorite in mod non-invaziv, rapid, confortabil si pe termen lung, fara a apela la interventii chirurgicale. Astfel, tratamentele de remodelare corporala sunt o alegere din ce in ce mai des intalnita, atat la pacientii de sex feminin, cat si masculin, dar in special in randul femeilor de peste 25 de ani.
aplicator velashape pentru remodelare corporala rapida si eficienta
aparat radiofrecventa dalyance pentru remodelare corporala si fermitate cutanata

Ce rol au tratamentele de remodelare corporala?


Practic, prin intermediul diferitelor tipuri de tehnologii, tratamentele de remodelare corporala au rolul de a:

  • Reduce tesutul adipos in exces (grasimea) de pe zonele cu probleme (brate, talie, abdomen, solduri, coapse etc.);
  • Ameliora sau chiar elimina aspectul neplacut al celulitei, chiar si in formele cele mai accentuate;
  • Ameliora sau diminua vergeturile rosiatice sau cicatrizate;
  • Reface tesuturile, din interior (dermul profund) spre exterior, prin stimularea neocolagenezei si a productei de elastina (componente care determina fermitatea pielii);
  • Faciliteaza eliminarea toxinelor si elimina apa din tesut;
  • Stimuleaza micro-circulatia la nivelul capilarelor, alaturi de drenajul limfatic;
  • Imbunatateste calitatea generala a pielii, pentru un aspect mai sanatos, ferm, uniform, cu tonus ridicat;

Cum functioneaza un tratament de remodelare corporala?


Experienta vasta a producatorilor Candela si Cocoon, alaturi de numeroasele studii clinice efectuate de-alungul timpului permit nu numai rezultate excelente – in randul pacientilor, dar si echipamente usor de manevrat – de catre personalul dumneavoastra. Tehnologiile prin care functioneaza aceste aparate au rolul de a ajuta corpul sa elimine in mod natural tesutul adipos in exces, dar si de a stimula refacerea tesutului cutanat – in scopul redobandirii unui aspect uniform, ferm, cu tonus ridicat.

Echipamentele din portofoliul nostru combina tehnologii de ultima generatie precum radiofrecventa, ultrasunet, lumina infrarosie, vacuum, role mecanice, criolipoliza sau criosculptare– care promit siguranta, confort, eficienta si versatilitate – la fiecare pas.
Informatii cheie despre Remodelare Corporala
 • Care sunt efectele unui tratament de remodelare corporala?
  • Rezultatele tratamentelor de remodelare corporala realizate cu echipamentele din portofoliul nostru sunt vizibile inca de la prima sedinta. La finalul unui protocol de tratament, pacientii dumneavoastra se vor bucura de:
   - Diminuarea tesutului adipos;
   - Reducerea circumferentiala;
   - Scaderea in greutate;
   - Diminuarea sau chiar eliminarea celulitei;
   - Redarea elasticitatii pielii, alaturi de fermitate si tonus ridicat;
   - Imbunatatirea circulatiei sanguine.

   Bineinteles, efectele oricarui tratament de remodelare corporala vor fi sporite daca pacientii dumneavoastra mentin un stil de viata sanatos, printr-o alimentatie corecta, hidratare optima si miscare constanta.
 • Are un tratament de remodelare corporala efecte secundare?
  • Echipamentele si tehnologiile din portofoliul nostru realizeaza proceduri sigure, non-invazive, fara efecte secundare sau timp de recuperare. Acestea actioneaza tintit, fara a afecta tesuturile. Doar in cazul pacientilor cu un grad mai mare de sensibilitate a pielii, pot fi intalnite efecte precum:
   - Inrosirea zonei tratate, in timpul procedurii;
   - Durere usoara, in timpul procedurii si cateva zile post-procedura;
   - Pentru tratamentele pe baza de slabire localizata prin inghetare: sensibilitate la atingere sau echimoze – care se vor diminua in intensitate, pana la disparitie, in urmatoarele zile post-procedura.
 • In cat timp devin vizibile rezultatele?
  • Rezultatele vor fi vizibile chiar de la prima sedinta. Insa potentialul maxim este atins odata cu finalizarea protocolului de tratament (personalizat in functie de necesitatea si obiectivele fiecarui pacient) si prin mentinerea unui stil de viata echilibrat.

   Numarul de sedinte variaza in functie de tipul de tehnologie ales, dar si de specificul fiecarui pacient si de rezultatele pe care si le propune. Un protocol cuprinde, in general, 6-8 sedinte, efectuate la un interval de timp prestabilit (2 saptamani – cu aproximatie), dar si sedinte de intretinere ulterioare. Primul pas consta in programarea unei consultatii, pentru o evaluare corecta si sigura, alaturi de stabilirea unui protocol personalizat.

   Echipamentele din portofoliul BeautyMed sunt construite pe mix-ul dintre: calitate, siguranta, incredere si rezultate exceptionale. Efectuat corect si combinat cu un stil de viata echilibrat, un tratament de remodelare corporala va asigura pacientilor dumneavoastra rezultate pe termen lung.

Ce echipamente si tehnologii de remodelare corporala va pune la dispozitie BeautyMed?


Va punem la dispozitie o gama larga de aparate si tehnologii de inalta calitate, non-invazive, care sa va permita efectuarea unui astfel de tratament intr-un numar cat mai mic de sedinte, dar cu rezultate pe termen lung. Astfel, va puteti bucura nu numai de feedback-ul pozitiv al pacientilor, ci si de recuperarea foarte rapida a investitiei:

Viora V-Series : ofera un tratament non-chirurgical, unic, extrem de confortabil si eficient, fara efecte secundare sau timp de recuperare. Aparatul este certificat CE pentru remodelare corporala si aprobat FDA pentru reducere circumferentiala in zona abdomenului si coapselor. Rezultatele oferite pacientilor si versatilitatea sa claseaza Viora in topul celor mai utilizate aparate, la nivel mondial. Prin sinergia celor 4 tehnologii puternice, testate medical, respectiv vacuum, masajul cu role mecanice, radiofrecventa bipolara si lumina infrarosie,Viora are efecte vizibile inca de la prima sedinta, care se mentin pe termen lung.

Safyre : Inca de la prima sedinta de tratament, pacientii dumneavoastra se vor bucura de reducerea tesutului adipos, alaturi de regenerarea vizibila a pielii – pe zona tratata. In plus, procedurile realizate cu Safyre sunt non-invazive, nedureroase, nu au efecte secundare si pot fi realizate pe orice tip de piele.

Dalyance : garanteaza un contur bine definit, o piele vizibil intinerita si ferma. Aparatul este alegerea ideala pentru efectuarea unor tratamente de remodelare corporala. Combina radiofrecveta si ultrasunetul - tehnologii cunoscute pentru eliminarea tesutului adipos in exces, confortabil si eficient, alaturi de imbunatatirea calitatii pielii, la nivel general, redobandirea elasticitatii si tonusului si diminuarea vizibila a aspectului de “coaja de portocala”.
rezultate obtinute cu radiofrecventa safyre pentru remodelare corporala si fermitate cutanata


Recomandari (aparate, tehnologii, tratamente) - Remodelare Corporala
Rezultate obtinute - Remodelare Corporala
 • INAINTE DE REMODELARE ABDOMEN CU VELASHAPE
  INAINTE DE REMODELARE ABDOMEN CU VELASHAPE
  DUPA REMODELARE ABDOMEN CU VELASHAPE
  DUPA REMODELARE ABDOMEN CU VELASHAPE
  INAINTE DE REMODELARE ABDOMEN CU VELASHAPE
  INAINTE DE REMODELARE ABDOMEN CU VELASHAPE
  DUPA REMODELARE ABDOMEN CU VELASHAPE
  DUPA REMODELARE ABDOMEN CU VELASHAPE
Aflati mai multe despre Remodelare Corporala contactandu-ne cu ajutorul fomularului de mai jos.
Solicita oferta