Salt la continut
GDPR
COMPLIANT
beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Aparatura laser pentru leziuni pigmentare Picoway
Aparatura laser pentru leziuni pigmentare Picoway
Informatii cheie
Rezultate obtinute
Solicita oferta

APARATURA MEDICAL-ESTETICA PENTRU LEZIUNI PIGMENTARETratarea eficienta a leziunilor pigmentare prin echipamente laser premium


Leziunile pigmentare sunt o afectiune des intalnita in randul pacientilor, indiferent de varsta, de fototipul pielii sau de sex. Fie ca sunt semne de nastere sau o consecinta directa a imbatranirii tenului, fie ca sunt pistrui, lentigo-uri sau efelide – datorita avansului tehnologic, acum aveti posibilitatea indepartarii lor non-invaziv si definitiv. Echipamentele medical-estetice din portofoliul nostru au la baza tehnologii laser ultra-performante care permit eliminarea cu usurinta a unei game largi de leziuni pigmentare, de pe orice zona a corpului, fara efecte secundare si cu un grad marit de confort. Atingerea unor rezultate excelente, intr-un numar minim de sedinte faciliteaza nu numai un feedback pozitiv din partea pacientilor clinicii dumneavoastra, dar si posibilitatea recuperarii investitiei in timp record.

Ce sunt leziunile pigmentare si factorii care duc la aparitia lor?


Din punct de vedere medical, leziunile pigmentare sunt cauzate de cresterea localizata sau generalizata a pigmentului melanic (melanina fiind principalul factor responsabil de culoarea pielii). Practic, in urma unor factori etiologici (genetici, hormonali sau factori externi), are loc o deteriorare a melanocitelor (elementele care sintetizeaza pigmentii), ce isi maresc volumul si determina o coloratie neuniforma (hiperpigmentatie sau discromie), la nivelul pielii. Exista o gama larga de factori care conduc la aparitia petelor pigmentare. Acestea pot avea o cauza interna: factorii genetici, modificarile hormonale (o sarcina, afectiuni ale glandei tiroide, ale ovarelor, menopauza), fotosensibilitatea, afectiuni inflamatorii locale (pete post-inflamatorii, infectii) sau sistemice (precum boala Adisson – functionarea anormala a glandelor suprarenale, hemocromatoza) sau, de cele mai multe ori, inaintarea in varsta.

Tratament eficient leziuni pigmentare tehnologia picosecunda Picoway
Tratament Gentle max pro pentru eliminare leziuni pigmentare

Printre factorii declansatori externi putem enumera, in primul rand, expunerea excesiva la radiatiile ultraviolete, dar si tratamentul indelungat cu anumite medicamente (antibiotice, contraceptive orale, antiepileptice, imunosupresoare etc.) sau utilizarea unor produse cosmetice fotosensibilizante.

Leziunile pigmentare se clasifica in 4 categorii:


- Pistrui (efelidele):

Pete foarte mici (1-2mm) ce au o culoare galben-bruna si sunt localizate asimetric pe zone precum: fata, umerii, antebratele sau bratele. Cauzele aparitiei lor sunt expunerea in exces la soare sau genetice – dar care se pot accentua odata cu inaintarea in varsta sau daca pacientul se expune indelungat la soare;

- Lentiginele (lentigo simplex sau lentigo solar):

Pigmente maculare de dimensiune mica (5-20 mm), dar cu un contur bine delimitat, care pot aparea atat in randul copiilor, cat si al adultilor si care se accentueaza la expunerea indelungata la soare;

- Hiperpigmentari post-inflamatorii:

Petele ce apar ca o consecinta directa a diferitelor afectiuni de la nivelul pielii precum acnee, dermatita severa, arsuri, efectuarea unor proceduri chimice sau mecanice;

- Melasma:

afectiune ce apare doar pe zonele fotoexpuse, in special la nivelul fetei, sub forma unei coloratii simetrice, brun-maronie; aceasta este confundata adesea cu cloasma gravidica – o pigmentare tot la nivelul tenului, in randul persoanelor insarcinate, ca o consecinta directa a dezechilibrelor hormonale, ce poate persista pentru o scurta perioada si dupa nastere.

Cele 4 tipuri enumerate mai sus sunt leziuni benigne, care pot fi adesea confundate, din cauza culorii inchise, cu nevii pigmentari sau melanomul malign – afectiuni ce necesita un tratament dedicat si complex. De aceea, inainte de inceperea oricarui astfel de protocol, este esential ca pacientii dumneavoastra sa beneficieze de o anamneza completa – pentru o diagnosticare corecta si determinarea unui tratament optim.

Informatii cheie Aparatura Leziuni Pigmentare

 • Care sunt efectele unui tratament pentru leziuni pigmentare?
  • Echipamentele pe care le distribuim permit realizarea unui protocol de tratament pe orice zona, indiferent de culoarea pielii sau de complexitatea leziunii pigmentare. De la o sedinta la alta, pacientii dumneavoastra vor experimenta o decolorare a pigmentului, astfel incat, la finalul protocolului sa se bucure de eliminarea completa a petei sau petelor si de un aspect uniform al pielii, pe zona tratata.

   In plus, in cazul echipamentelor care folosesc oxigen hiperbaric sau hidrodermoabraziune – pielea pacientului va fi vizbil intinerita, mai elastica, ferma si luminoasa.
 • Are un tratament pentru leziuni pigmentare efecte secundare?
  • Aparatura medical-estetica din portofoliul BeautyMed functioneaza prin intermediul unor tehnologii non-invazive, sigure, ce faciliteaza un protocol de tratament cu grad marit de confort si eficienta, fara timp de recuperare sau efecte secundare.

   Tratamentele care functioneaza prin oxigen hiperbaric sau hidrodermoabraziune nu lezeaza tenul, fiind non-invazive si non-iritante, dar cu rezultate uimitoare in (re)dobandirea unui aspect sanatos, cu textura catifelata, elastica, vizibil intinerita.

   Tratamentele care utilizeaza tehnologia laser actioneaza pe principiul fototermolizei selective: aplicarea luminii (foto), transformata in caldura (termo) si folosita pentru a afecta zona tinta (liza). In felul acesta, este distrusa foarte precis strict leziunea pigmentara, fara a afecta tesuturile inconjuratoare.

   Pentru pacientii cu un grad mai mare de sensibilitate, pot aparea edeme sau roseata, la nivel cutanat, care dispar in mod natural in urmatoarele zile post-tratament sau, mai repede, prin aplicarea locala a unor comprese reci (sau gheata) si a unor creme hidratante/emoliente. In cazul tratamentelor laser, post-tratament leziunea pigmentara se poate inchide la culoare sau poate genera o crusta (care nu trebuie indepartata mecanic) – ca o reactie naturala, dar care nu genereaza probleme de ordin medical. Pentru prevenirea hiperpigmentarii post-inflamatorii, se recomanda ca pacientii sa aplice local creme cu SPF ridicat si produse reparatoare speciale – cu rol in sporirea vindecarii tesutului tratat si optimizarea efectelor tratamentului.
 • De cate sedinte este nevoie pentru a se vedea rezultatele?
  • Tehnologiile prin care functioneaza echipamentele distribuite de compania BeautyMed faciliteaza aparitia rezultatelor inca de la prima sedinta. Pentru leziunile pigmentare simple, poate fi necesara doar o singura sedinta, insa pentru cele mai complexe si adanci este, de cele mai multe ori, nevoie de efectuarea unui numar de 2-6 sedinte, la interval de 4-6 saptamani – timp in care pacientul va vedea o decolorare treptata a pigmentului, pana la disparitia sa definitiva. Numarul sedintelor variaza de la un pacient la altul si este stabilit impreuna cu medicul specialist, inainte de inceperea protocolului de tratament.
   Odata efectuata o astfel de procedura, leziunea pigmentara tratata nu recidiveaza, fiind indepartata definitiv. Atat in timpul, cat si o perioada dupa finalizarea protocolului de tratament, este recomandata aplicarea locala a unor preparate topice reparatoare – pentru optimizarea rezultatelor si evitarea hiperpigmentarii post-inflamatorii.
Cum actioneaza tehnologie elos plus pentru leziuni pigmentare

Ce echipamente si tehnologii pentru leziuni pigmentare va pune la dispozitie BeautyMed?- Alex TriVantage:

Functioneaza prin tehnologia laserului Alexandrite pentru eliminarea leziunilor pigmentare sau a tatuajelor – indiferent de complexitate.

- Elos Plus:

Acest echipament foloseste tehnologia Elos (radiofrecventa bipolara si energie optica) pentru a oferi o solutie reala si pe termen lung – pacientilor cu leziuni pigmentare.

- Vbeam Perfecta / Vbeam Prima:

Foloseste laserul dye, o tehnologie cu 8 micropulsuri care faciliteaza tratarea leziunilor pigmentare, cu un grad marit de confort si intr-un numar cat mai mic de sedinte;

- PicoWay:

Se bazeaza pe furnizarea unor pulsuri de energie ultra-scurte, in picosecunde. Echipament laser care functioneaza prin lungimi de unda duale – de 532 nm si 1064 nm – pentru tratarea celor mai complexe leziuni pigmentare in stare benigna sau tatuaje de diferite dimensiuni, adancimi sau culori;

- Gentle Pro Series:

Calitatea tehnologiilor pe baza de laser Alexandrite (755 nm) si laser Nd:YAG (1064 nm) - in tratarea leziunilor pigmentare sau vasculare sau pentru efectuarea unui protocol de epilare definitiva, indiferent de tipul pielii¸ se reflecta in acest echipament Candela.

- Hydrafacial:

Echipament ce foloseste cea mai avansata tehnologie non-laser, pe baza de hidrodermoabraziune, pentru refacerea tesutului cutanat. Aprobat FDA, Hydrafacial are rezultate dovedite in tratarea hiperpigmentatiei, a petelor de varsta, acneei sau ridurilor – intr-o modalitate non-iritanta si non-invaziva, fara timp de recuperare;

- Intraceuticals:

Este o alegere populara in randul clinicilor si saloanelor de infrumusetare, la nivel global. Actionand printr-o tehnologie pe baza de oxigen hiperbaric, Intraceuticals permite realizarea unor tratamente complete de ingrijire si rejuvenare a tenului, dar si rezultate exceptionale in tratarea petelor pigmentare, a cearcanelor sau acneei - non-invaziv, fara efecte secundare si foarte confortabil.

Recomandari Aparatura Leziuni Pigmentare

Producatori
Tratamente
Tehnologii
Produse

Rezultate obtinute

INAINTE DE TRATAMENT PETE PIGMENTARE CU GMAX
INAINTE DE TRATAMENT PETE PIGMENTARE CU GMAX
DUPA TRATAMENT PETE PIGMENTARE CU GMAX
DUPA TRATAMENT PETE PIGMENTARE CU GMAX
INAINTE DE TRATAMENT PETE PIGMENTARE CU PICOWAY
INAINTE DE TRATAMENT PETE PIGMENTARE CU PICOWAY
DUPA TRATAMENT PETE PIGMENTARE CU PICOWAY
DUPA TRATAMENT PETE PIGMENTARE CU PICOWAY

Aflati mai multe despre Aparatura Leziuni Pigmentare contactandu-ne cu ajutorul formularului de mai jos

Solicita oferta