Salt la continut
GDPR
COMPLIANT
beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Elysion Pro - Aparat Profesional cu Laser Dioda pentru Epilare Definitiva in Clinici si Saloane
Elysion Pro - Aparat Profesional cu Laser Dioda pentru Epilare Definitiva in Clinici si Saloane
Informatii cheie
Functionalitate si caracteristici
Rezultate obtinute
Fisa tehnica
Solicita oferta

Elysion Pro - Aparat Dioda Laser Profesional de 3500W pentru Epilare Definitiva


Cel Mai Popular Aparat de Epilare Definitiva cu Laser pentru Clinici de Estetica si Saloane de Infrumusetare


Elysion Pro este cel mai popular aparat profesional de epilare definitiva cu laser de pe piata de estetica din Romania. Bazat pe o puternica sursa de laser dioda de 3500W, Elysion Pro ofera rezultate rapide clientilor dumneavoastra, pe orice tip de piele, indiferent de sezon. Elysion Pro este alegerea naturala pentru clinicile estetice si/sau saloanele de estetica si infrumusetare ce doresc sa ofere servicii complete de epilare definitiva cu laser.

Prin integrarea unei serii de caracteristici si tehnologii de ultima generatie, Elysion Pro transforma epilarea cu laser dintr-un tratament de nisa intr-un tratament de larga utilizare, de mare profitabilitate pentru locatiile de estetica medicala de orice tip. Epilarea definitiva cu laser Elysion este cea mai populara din Romania, bazata pe rezultatelele foarte bune ale pacientilor si pe eficienta echipamentului.

Acum cu 2 lungimi de unda (755nm, 810nm), putere ridicata (3500W) si tehnologie integrata pentru pulsuri ultrascurte, aparatul Elysion Pro este de departe cel mai versatil echipament laser pentru epilare definitiva de pe piata din Romania, oferind locatiei dumneavoastra posibilitatea de a trata rapid si eficient orice fototip.

NOU! - Elysion Pro U, cu putere de 3500W!Aparatura Laser Dioda pentru Epilare de Calitate Superioara


Aparatul Elysion Pro este produs de Cocoon Medical, o companie cu o indelungata experienta in creatia de echipamente medical-estetice avansate si implementarea celor mai noi tehnologii cu aplicabilitate in clinici si saloane de estetica si infrumusetare. Tehnologia laser componenta a echipamentului Elysion Pro este rezultatul a multi ani de cercetare si dezvoltare in domeniul aparatelor si tratamentelor de estetica medicala.


Aparat Profesional Laser Dioda 3500W Elysion Pro
Elysion Pro - Cel Mai Bun Aparat Profesional de Epilare Laser pentru Clinici si Saloane

Cum functioneaza Epilarea Definitiva Laser cu Aparatul Elysion Pro?


Aparatul de epilare definitiva cu laser Elysion Pro functioneaza prin utilizarea fototermolizei selective. Fototermoliza selectiva presupune folosirea energiei laser pentru a incalzi foliculii pilosi (radacina firului de par) la temperaturi foarte mari, ducand la distrugerea acestora in mod controlat, fara a leza tesuturile adiacente. Datorita preciziei si a impulsurilor ridicate si repetate, Elysion Pro are rezultate bune pe orice zona a corpului, reducand mult timpul de tratament si obtinand rezultate optime rapid.

Elysion Pro este astfel un aparat de referinta pentru clinici si saloane prin rapiditatea cu care permite terapeutului sa efectueze tratamentele de epilare laser, dar si datorita fiabilitatii si usurintei cu care se utilizeaza.

Pe langa laserul dioda de mare putere (3500W) care poate ajunge la 10 Jouli in 20 milisecunde, aparatul Elysion Pro livreaza energia laser in mod precis, la o frecventa foarte ridicata a impulsurilor. Devine astfel posibila obtinerea de rezultate imediate dupa sedintele de epilare definitiva, cu rezultate finale dupa numai cateva sedinte. Mai mult, este posibila tratarea oricarui fototip.

Elysion Pro - Aparat de Referinta in Industria Estetica


Aparatul Elysion Pro este un echipament laser de referinta pentru clinicile estetice si saloanele de infrumusetare care ofera epilarea definitiva ca parte importanta din portofoliul de servicii. Eficienta tratamentului, alaturi de abilitatea de a trata orice tip de piele, reprezinta avantaje competitive majore, care va vor permite dezvoltarea pe termen lung a afacerii.

Informatii cheie Elysion Pro

 • Mod dinamic Elysion Pro
  • Singurul mod dinamic de pe piata cu pulsuri ultra scurte – 3ms – ce minimizeaza durerea asigurand eficienta maxima chiar si pe parul subtire, inca de la prima sedinta. Reduce senzatia de durere.
   Recomandat pentru fototipuri inchise la culoare, piele bronzata, persoane cu sensibilitate mare la durere, barbati cu densitate foliculara mare si par inchis la culoare.
 • Mod static Elysion Pro
  • Permite lucrul rapid prin aplicarea unei cantitati mari de energie per shot cu pulsuri scurte. Eficienta maxima la viteza maxima.
   Recomandat pentru par fin, suprafete mici, suprafete proeminente, zona vaginala, perianala, unde precizia mare este necesara.
 • Interfata de Utilizare Elysion Pro
  • Elysion are o interfata extrem de usor de folosit, care reduce substantial timpul de training al terapeutului. Ambele sisteme de lucru, atat cel static cat si cel dinamic, adapteaza durata impulsului in functie de energia programata, fluenta si tipul de piele. In plus, modul dinamic are doua modalitati de lucru.
   1 - Numar maxim de impulsuri.
   2 - Schema customizabila pentru nevoilor fiecarui pacient in parte.

   Echipamentul permite vizualizarea frecventei in timpul procedurii, numarul de Jouli aplicati pe fiecare impuls si numarul de impulsuri din schema de tratament.
Modul de actiune al Elysion Pro - Fototermoliza selectiva

Aparat Laser Dioda Elysion Pro - Tehnologii Avansate Pentru Profitabilitate Maxima


Inovatiile tehnologice ale Elysion Pro stabilesc profitabilitatea si recuperarea rapida a investitiei ca doua avantaje-cheie oferite de aceasta platforma laser. Puterea si rata de repetitie ridicata garanteaza eliminarea a peste 60% din par, inca de la prima sedinta. Mai mult decat atat, modul dinamic se potriveste barbatilor cu densitate foliculara mare si rezistenta la durere mica, facand din Elysion un tratament de epilare definitiva laser potrivit oricui.

Dioda Laser Elysion Pro - Cercetare si Dezvoltare in Aparate Profesionale de Epilare


Tehnica folosita in realizarea acestui echipament se bazeaza pe experienta mare acumulata de brandul Cocoon Medical in domeniul tehnologiei laser. Rolul departamentului de educatie din cadrul Cocoon Medical este acela de a testa clinic echipamentele si, in acelasi timp, de a determina care este cel eficient protocol de tratament pentru a obtine cele mai bune rezultate. Elysion a fost conceput de o echipa de profesionisti calificati in domeniul medical-estetic si specializati in aplicatiile medicale ale laserului dioda.

NOU! Tratamente Extinse cu cele 4 Noi Lungimi de Unda


Acum cu 4 lungimi de unda (755 nm, 810 nm, 940 nm, 1060 nm), aparatul Elysion Pro poate fi folosit si pentru tratarea leziunilor pigmentare si in rejuvenare faciala!

Aflati Mai Mult: Epilarea Laser Elysion Pro pe Timp de Vara
Aplicatori Speciali pentru Epilare Definitiva pe Orice Zona


Cu o suprafata de 81 mm², aplicatorul Elysion Pro a fost creat special ca sa poata fi folosit pe toate zonele corpului. Spre deosebire de alte lasere dioda pentru epilare de pe piata, Elysion livreaza un impuls care difuzeaza uniform energia la fiecare folosire. Clientii dumneavoastra vor experimenta astfel sedinte de epilare fara durere. Aceste avantaje fac din Elysion Pro un aparat de epilare definitiva cu laser de referinta atat pentru saloane de infrumusetare cat si pentru clinici de estetica si estetica medicala.

USP: Puls Ultrascurt


USP este o tehnologie speciala creata de Cocoon Medical, ce ajuta la eliminarea celulelor responsabile pentru regenerarea parului. Cu ajutorul acestei tehnologii, epilarea cu laser devine mai eficienta si rezultatele finale apar mai rapid.

Mod Static si Mod Dinamic.


Cu Elysion Pro, puteti alege un mod de lucru static (3Hz) sau dinamic (15Hz), oferind multiple moduri de tratament pentru diverse tipuri de piele si densitati foliculare.

Crystal Freeze – Sistem Special de Racire in timpul Tratamentului


Cocoon Medical a dezvoltat si patentat conceptul “crystal freeze”. Acesta este un sistem de racire pornit din varful aplicatorului, bazat pe tehnologia TRT (timp de relaxare termica), necesar pentru a reduce temperatura generata de lumina la nivelul pielii. Acest sistem unic mentine o temperatura constanta de 6 grade Celsius in varful aplicatorului, indiferent de durata tratamentului sau de temperatura din camera. Mai mult decat atat, acest sistem produce o senzatie placuta pe piele, facand din epilarea definitiva cu Elysion Pro de la Cocoon Medical un tratament sigur si confortabil.

Aplicatori speciali pentru epilare definitiva laser - Elysion Pro
Noi terapii de estetica cu aparatul Elysion Pro

Interfata Usor de Folosit pentru Tratamente Personalizate


Elysion are o interfata extrem de usor de folosit, care reduce substantial timpul de training al terapeutului. Ambele sisteme de lucru, atat cel static cat si cel dinamic, adapteaza durata impulsului in functie de energia programata, fluenta si tipul de piele. In plus, modul dinamic are doua modalitati de lucru:

A) Se poate programa un numar maxim de impulsuri pe schema de tratament;

B) Se pot programa independent durata tratamentului si protocolul de lucru, adaptandu-se astfel nevoilor fiecarui pacient in parte. Echipamentul permite vizualizarea frecventei in timpul procedurii, numarul de Jouli aplicati pe fiecare impuls si numarul de impulsuri din schema de tratament.

Calitate Garantata de Cocoon Medical


Aparatul Elysion Pro este produs de Cocoon Medical, o companie cu o indelunga experienta in crearea de echipamente medical-estetice avansate si implementarea celor mai noi tehnologii cu aplicabilitate in clinici si saloane de estetica si infrumusetare. Tehnologia laser componenta a echipamentului Elysion Pro este rezultatul a multi ani de cercetare si dezvoltare in domeniul aparatelor de estetica medicala.

Tehnica folosita in realizarea acestui echipament se bazeaza pe experienta mare acumulata de brandul Cocoon Medical in domeniul tehnologiei laser. Rolul departamentului de educatie din cadrul Cocoon Medical este acela de a testa clinic echipamentele si, in acelasi timp, de a determina care este cel eficient protocol de tratament pentru a obtine cele mai bune rezultate. Lucrand intr-un mod extrem de sigur si avand in vedere toate variabilele care pot influenta protocolul corect de tratament, Elysion Pro aduce locatiei dumneavoastra tratamentele de epilare definitiva sigure si eficiente de care aveti nevoie.

De ce sa Alegeti Elysion Pro pentru Locatia Dumneavoastra?


Aparatul Elysion Pro este o solutie optima de epilare definitiva cu laser pentru clinici si saloane, aparatul oferindu-va o serie de avantaje-cheie:

• Tratament rapid, cu rezultate garantate;
• Eficient pe orice fototip;
• Laser de mare putere;
• Sistem de racire pentru tratamente confortabile;
• Tratamente eficiente si pentru doamne si pentru domni;
• Aparat intuitiv, usor de folosit;
• Profitabilitate ridicata;
• Tratament potrivit in orice sezon;

Functionalitate si caracteristici Elysion Pro

VERSATILITATE - 4 LUNGIMI DE UNDA
(755, 810, 940 si 1060 nm)
EFICIENTA PE TOATE ZONELE (MICI SAU MARI)
PUTERE MARE(PANA LA 3500W) PE TOATE SPOTURILE
USP - TEHNOLOGIA PULS ULTRA SCURT (3ms) exclusiv PENTRU EPILARE DEFINITIVA
CERTIFICAT MEDICAL European - TESTAT SI APROBAT
SIGURANTA MAXIMA SI CONFORT
SISTEM COMPACT, USOR SI MOBIL
DIFERENTIERE GARANTATA
RECUPERAREA INVESTITIEI IN TIMP REDUS
MOD DINAMIC / MOD STATIC
Cel mai bun sistem de epilare definitiva. Mi-am recuperat investitia rapid, fara efort. Clientii mei iubesc Elysion.
Dr. Gavrilescu E.,
Bucuresti, Romania
Am ramas placut impresionat de puterea acestei diode. 2000w. Acest lucru ma ajuta sa am rezultate excelente intr-un timp redus.
Dr. Juan Carlos Hernandez,
Madrid, Spania
Folosesc Elysion de cativa ani. Este singurul sistem a caror tratamente se vand singure, fara prea mare efort si fara mare investitie in promovare. Clientii multumiti aduc alti clienti.
Mellisa Andreas,
Barcelona, Spania

Rezultate obtinute

Inainte de Elysion Pro epilare definitiva
Inainte de Elysion Pro epilare definitiva
Dupa epilare definitiva cu Elysion Pro
Dupa epilare definitiva cu Elysion Pro
Inainte de Elysion Pro epilare definitiva
Inainte de Elysion Pro epilare definitiva
Dupa de Elysion Pro epilare definitiva
Dupa de Elysion Pro epilare definitiva

Fisa tehnica - Elysion Pro

Specificatii tehnice Elysion Pro
Tip de echipament Laser dioda pentru epilare defnitiva
Tip de laser Laser dioda
Emisie laser Direct prin prisma quartz
Putere Totala 9000W
Energie maxima 140J
Operatiune Mod Static 1-2-3Hz
Operatiune Mod Dinamic 5-10-15Hz
Durata Puls 3-400ms
Parametri programabili Da
Putere Monofazic, 100-240V
Frecventa retea 50-60Hz
Intensitate maxima 13A
Caracteristici tehnice dioda laser
Lungime de unda 810nm/ 755nm /
Marime spot 10x10 / 18x10 /
Fluenta Conform protocolului de tratament
Racire Racire contact crystal freeze +5 ºC
Reglementari
Directiv mdd Class IIb
Class. according to iec 60825-1 Class IV LASER
Class. according to iec 60601-1 Class I, type B
CE marking CE 0120
Garantat 1 an
Caracteristici
Dimensiune 650x500x450mm
Ecran Ecran tactil 10, 4 “
Greutate 38 Kg
Raza de lucru 18-28 ºC
Depozitare 2-50 ºC

Aflati mai multe despre Elysion Pro contactandu-ne cu ajutorul formularului de mai jos

Solicita oferta