Salt la continut
Logo beautymed.ro
Elysion Pro - Aparat Profesional cu Laser Dioda pentru Epilare Definitiva in Clinici si Saloane

Elysion Pro - Aparat Dioda Laser Profesional de 3500W pentru Epilare Definitiva


Cel Mai Popular Aparat de Epilare Definitiva cu Laser pentru Clinici de Estetica si Saloane de Infrumusetare


Elysion Pro este cel mai popular aparat profesional de epilare definitiva cu laser de pe piata de estetica din Romania. Bazat pe o puternica sursa de laser dioda de 3500W, Elysion Pro ofera rezultate rapide clientilor dumneavoastra, pe orice tip de piele, indiferent de sezon. Elysion Pro este alegerea naturala pentru clinicile estetice si/sau saloanele de estetica si infrumusetare ce doresc sa ofere servicii complete de epilare definitiva cu laser.

Prin integrarea unei serii de caracteristici si tehnologii de ultima generatie, Elysion Pro transforma epilarea cu laser dintr-un tratament de nisa intr-un tratament de larga utilizare, de mare profitabilitate pentru locatiile de estetica medicala de orice tip. Epilarea definitiva cu laser Elysion este cea mai populara din Romania, bazata pe rezultatelele foarte bune ale pacientilor si pe eficienta echipamentului.

Acum cu 2 lungimi de unda (755nm, 810nm), putere ridicata (3500W) si tehnologie integrata pentru pulsuri ultrascurte, aparatul Elysion Pro este de departe cel mai versatil echipament laser pentru epilare definitiva de pe piata din Romania, oferind locatiei dumneavoastra posibilitatea de a trata rapid si eficient orice fototip.

NOU! - Elysion Pro U, cu putere de 3500W!Aparatura Laser Dioda pentru Epilare de Calitate Superioara


Aparatul Elysion Pro este produs de Cocoon Medical, o companie cu o indelungata experienta in creatia de echipamente medical-estetice avansate si implementarea celor mai noi tehnologii cu aplicabilitate in clinici si saloane de estetica si infrumusetare. Tehnologia laser componenta a echipamentului Elysion Pro este rezultatul a multi ani de cercetare si dezvoltare in domeniul aparatelor si tratamentelor de estetica medicala.
Aparat Profesional Laser Dioda 3500W Elysion Pro
Elysion Pro - Cel Mai Bun Aparat Profesional de Epilare Laser pentru Clinici si Saloane

Cum functioneaza Epilarea Definitiva Laser cu Aparatul Elysion Pro?


Aparatul de epilare definitiva cu laser Elysion Pro functioneaza prin utilizarea fototermolizei selective. Fototermoliza selectiva presupune folosirea energiei laser pentru a incalzi foliculii pilosi (radacina firului de par) la temperaturi foarte mari, ducand la distrugerea acestora in mod controlat, fara a leza tesuturile adiacente. Datorita preciziei si a impulsurilor ridicate si repetate, Elysion Pro are rezultate bune pe orice zona a corpului, reducand mult timpul de tratament si obtinand rezultate optime rapid.

Elysion Pro este astfel un aparat de referinta pentru clinici si saloane prin rapiditatea cu care permite terapeutului sa efectueze tratamentele de epilare laser, dar si datorita fiabilitatii si usurintei cu care se utilizeaza.

Pe langa laserul dioda de mare putere (3500W) care poate ajunge la 10 Jouli in 20 milisecunde, aparatul Elysion Pro livreaza energia laser in mod precis, la o frecventa foarte ridicata a impulsurilor. Devine astfel posibila obtinerea de rezultate imediate dupa sedintele de epilare definitiva, cu rezultate finale dupa numai cateva sedinte. Mai mult, este posibila tratarea oricarui fototip.

Elysion Pro - Aparat de Referinta in Industria Estetica


Aparatul Elysion Pro este un echipament laser de referinta pentru clinicile estetice si saloanele de infrumusetare care ofera epilarea definitiva ca parte importanta din portofoliul de servicii. Eficienta tratamentului, alaturi de abilitatea de a trata orice tip de piele, reprezinta avantaje competitive majore, care va vor permite dezvoltarea pe termen lung a afacerii.
Informatii cheie despre Elysion Pro
 • Mod dinamic Elysion Pro
  • Singurul mod dinamic de pe piata cu pulsuri ultra scurte – 3ms – ce minimizeaza durerea asigurand eficienta maxima chiar si pe parul subtire, inca de la prima sedinta. Reduce senzatia de durere.
   Recomandat pentru fototipuri inchise la culoare, piele bronzata, persoane cu sensibilitate mare la durere, barbati cu densitate foliculara mare si par inchis la culoare.
 • Mod static Elysion Pro
  • Permite lucrul rapid prin aplicarea unei cantitati mari de energie per shot cu pulsuri scurte. Eficienta maxima la viteza maxima.
   Recomandat pentru par fin, suprafete mici, suprafete proeminente, zona vaginala, perianala, unde precizia mare este necesara
 • Interfata de Utilizare Elysion Pro
  • Elysion are o interfata extrem de usor de folosit, care reduce substantial timpul de training al terapeutului. Ambele sisteme de lucru, atat cel static cat si cel dinamic, adapteaza durata impulsului in functie de energia programata, fluenta si tipul de piele. In plus, modul dinamic are doua modalitati de lucru.
   1 - Numar maxim de impulsuri.
   2 - Schema customizabila pentru nevoilor fiecarui pacient in parte.

   Echipamentul permite vizualizarea frecventei in timpul procedurii, numarul de Jouli aplicati pe fiecare impuls si numarul de impulsuri din schema de tratament.

Aparat Laser Dioda Elysion Pro - Tehnologii Avansate Pentru Profitabilitate Maxima


Inovatiile tehnologice ale Elysion Pro stabilesc profitabilitatea si recuperarea rapida a investitiei ca doua avantaje-cheie oferite de aceasta platforma laser. Puterea si rata de repetitie ridicata garanteaza eliminarea a peste 60% din par, inca de la prima sedinta. Mai mult decat atat, modul dinamic se potriveste barbatilor cu densitate foliculara mare si rezistenta la durere mica, facand din Elysion un tratament de epilare definitiva laser potrivit oricui.

Dioda Laser Elysion Pro - Cercetare si Dezvoltare in Aparate Profesionale de Epilare


Tehnica folosita in realizarea acestui echipament se bazeaza pe experienta mare acumulata de brandul Cocoon Medical in domeniul tehnologiei laser. Rolul departamentului de educatie din cadrul Cocoon Medical este acela de a testa clinic echipamentele si, in acelasi timp, de a determina care este cel eficient protocol de tratament pentru a obtine cele mai bune rezultate. Elysion a fost conceput de o echipa de profesionisti calificati in domeniul medical-estetic si specializati in aplicatiile medicale ale laserului dioda.

NOU! Tratamente Extinse cu cele 4 Noi Lungimi de Unda


Acum cu 4 lungimi de unda (755 nm, 810 nm, 940 nm, 1060 nm), aparatul Elysion Pro poate fi folosit si pentru tratarea leziunilor pigmentare, a acneei, si in rejuvenare faciala!

Aflati Mai Mult: Epilarea Laser Elysion Pro pe Timp de Vara

Modul de actiune al Elysion Pro - Fototermoliza selectiva
Aplicatori speciali pentru epilare definitiva laser - Elysion Pro

Aplicatori Speciali pentru Epilare Definitiva pe Orice Zona


Cu o suprafata de 81 mm², aplicatorul Elysion Pro a fost creat special ca sa poata fi folosit pe toate zonele corpului. Spre deosebire de alte lasere dioda pentru epilare de pe piata, Elysion livreaza un impuls care difuzeaza uniform energia la fiecare folosire. Clientii dumneavoastra vor experimenta astfel sedinte de epilare fara durere. Aceste avantaje fac din Elysion Pro un aparat de epilare definitiva cu laser de referinta atat pentru saloane de infrumusetare cat si pentru clinici de estetica si estetica medicala.

USP: Puls Ultrascurt


USP este o tehnologie speciala creata de Cocoon Medical, ce ajuta la eliminarea celulelor responsabile pentru regenerarea parului. Cu ajutorul acestei tehnologii, epilarea cu laser devine mai eficienta si rezultatele finale apar mai rapid.

Mod Static si Mod Dinamic.


Cu Elysion Pro, puteti alege un mod de lucru static (3Hz) sau dinamic (15Hz), oferind multiple moduri de tratament pentru diverse tipuri de piele si densitati foliculare.

Crystal Freeze – Sistem Special de Racire in timpul Tratamentului


Cocoon Medical a dezvoltat si patentat conceptul “crystal freeze”. Acesta este un sistem de racire pornit din varful aplicatorului, bazat pe tehnologia TRT (timp de relaxare termica), necesar pentru a reduce temperatura generata de lumina la nivelul pielii. Acest sistem unic mentine o temperatura constanta de 6 grade Celsius in varful aplicatorului, indiferent de durata tratamentului sau de temperatura din camera. Mai mult decat atat, acest sistem produce o senzatie placuta pe piele, facand din epilarea definitiva cu Elysion Pro de la Cocoon Medical un tratament sigur si confortabil.

Interfata Usor de Folosit pentru Tratamente Personalizate


Elysion are o interfata extrem de usor de folosit, care reduce substantial timpul de training al terapeutului. Ambele sisteme de lucru, atat cel static cat si cel dinamic, adapteaza durata impulsului in functie de energia programata, fluenta si tipul de piele. In plus, modul dinamic are doua modalitati de lucru:

A) Se poate programa un numar maxim de impulsuri pe schema de tratament;

B) Se pot programa independent durata tratamentului si protocolul de lucru, adaptandu-se astfel nevoilor fiecarui pacient in parte. Echipamentul permite vizualizarea frecventei in timpul procedurii, numarul de Jouli aplicati pe fiecare impuls si numarul de impulsuri din schema de tratament.

Calitate Garantata de Cocoon Medical


Aparatul Elysion Pro este produs de Cocoon Medical, o companie cu o indelunga experienta in crearea de echipamente medical-estetice avansate si implementarea celor mai noi tehnologii cu aplicabilitate in clinici si saloane de estetica si infrumusetare. Tehnologia laser componenta a echipamentului Elysion Pro este rezultatul a multi ani de cercetare si dezvoltare in domeniul aparatelor de estetica medicala.

Tehnica folosita in realizarea acestui echipament se bazeaza pe experienta mare acumulata de brandul Cocoon Medical in domeniul tehnologiei laser. Rolul departamentului de educatie din cadrul Cocoon Medical este acela de a testa clinic echipamentele si, in acelasi timp, de a determina care este cel eficient protocol de tratament pentru a obtine cele mai bune rezultate. Lucrand intr-un mod extrem de sigur si avand in vedere toate variabilele care pot influenta protocolul corect de tratament, Elysion Pro aduce locatiei dumneavoastra tratamentele de epilare definitiva sigure si eficiente de care aveti nevoie.

De ce sa Alegeti Elysion Pro pentru Locatia Dumneavoastra?


Aparatul Elysion Pro este o solutie optima de epilare definitiva cu laser pentru clinici si saloane, aparatul oferindu-va o serie de avantaje-cheie:

• Tratament rapid, cu rezultate garantate;
• Eficient pe orice fototip;
• Laser de mare putere;
• Sistem de racire pentru tratamente confortabile;
• Tratamente eficiente si pentru doamne si pentru domni;
• Aparat intuitiv, usor de folosit;
• Profitabilitate ridicata;
• Tratament potrivit in orice sezon;
Noi terapii de estetica cu aparatul Elysion Pro
Recomandari (aparate, tehnologii, tratamente) - Elysion Pro
Elysion Pro - Functionalitate si caracteristici
VERSATILITATE - 4 LUNGIMI DE UNDA
(755, 810, 940 si 1060 nm)
VERSATILITATE - 4 LUNGIMI DE UNDA <br>(755, 810, 940 si 1060 nm) - EFICIENTA PE TOATE ZONELE (MICI SAU MARI)<br>
EFICIENTA PE TOATE ZONELE (MICI SAU MARI)
PUTERE MARE(PANA LA 3500W) PE TOATE SPOTURILE
PUTERE MARE(PANA LA 3500W) PE TOATE SPOTURILE - USP - TEHNOLOGIA PULS ULTRA SCURT (3ms) exclusiv PENTRU EPILARE DEFINITIVA<br>
USP - TEHNOLOGIA PULS ULTRA SCURT (3ms) exclusiv PENTRU EPILARE DEFINITIVA
CERTIFICAT MEDICAL European - TESTAT SI APROBAT
CERTIFICAT MEDICAL European - TESTAT SI APROBAT - SIGURANTA MAXIMA SI CONFORT<br>
SIGURANTA MAXIMA SI CONFORT
SISTEM COMPACT, USOR SI MOBIL
SISTEM COMPACT, USOR SI MOBIL - DIFERENTIERE GARANTATA<br>
DIFERENTIERE GARANTATA
RECUPERAREA INVESTITIEI IN TIMP REDUS
RECUPERAREA INVESTITIEI IN TIMP REDUS - MOD DINAMIC / MOD STATIC
MOD DINAMIC / MOD STATIC
Noi tratamente de estetica cu aparatul Elysion Pro
 • Dr. Gavrilescu E.
  Dr. Gavrilescu E.,
  Bucuresti, Romania
  Cel mai bun sistem de epilare definitiva. Mi-am recuperat investitia rapid, fara efort. Clientii mei iubesc Elysion.
 • Dr. Juan Carlos Hernandez
  Dr. Juan Carlos Hernandez,
  Madrid, Spania
  Am ramas placut impresionat de puterea acestei diode. 2000w. Acest lucru ma ajuta sa am rezultate excelente intr-un timp redus.
 • Mellisa Andreas
  Mellisa Andreas,
  Barcelona, Spania
  Folosesc Elysion de cativa ani. Este singurul sistem a caror tratamente se vand singure, fara prea mare efort si fara mare investitie in promovare. Clientii multumiti aduc alti clienti.
Rezultate obtinute - Elysion Pro
 • Inainte de Elysion Pro epilare definitiva
  Inainte de Elysion Pro epilare definitiva
  Dupa epilare definitiva cu Elysion Pro
  Dupa epilare definitiva cu Elysion Pro
  Inainte de Elysion Pro epilare definitiva
  Inainte de Elysion Pro epilare definitiva
  Dupa de Elysion Pro epilare definitiva
  Dupa de Elysion Pro epilare definitiva
Fisa tehnica - Elysion Pro
Specificatii tehnice Elysion Pro
Tip de echipament Laser dioda pentru epilare defnitiva
Tip de laser Laser dioda
Emisie laser Direct prin prisma quartz
Varf maxim de putere 4500W
Energie maxima 140J
Operatiune Mod Static 1-2-3Hz
Operatiune Mod Dinamic 5-10-15Hz
Durata Puls 3-400ms
Parametri programabili Da
Putere Monofazic, 100-240V
Frecventa retea 50-60Hz
Putere maxima 1600W
Intensitate maxima 13A
Caracteristici tehnice dioda laser
Varf maxim de putere 2000W / 2000W / 1700W / 2000W /3500W
Lungime de unda 810nm / 810nm / 755nm / Comb
Marime spot 10x10 / 18x10 / 10x10 / 10x10
Fluenta Conform protocolului de tratament
Racire Racire contact crystal freeze +5 ºC
Reglementari
Directiv mdd Class IIb
Class. according to iec 60825-1 Class IV LASER
Class. according to iec 60601-1 Class I, type B
CE marking CE 0120
Garantat 1 an
Caracteristici
Dimensiune 650x500x450mm
Ecran Ecran tactil 10, 4 “
Greutate 38 Kg
Raza de lucru 18-28 ºC
Depozitare 2-50 ºC
Aflati mai multe despre Elysion Pro contactandu-ne cu ajutorul fomularului de mai jos.
Solicita oferta

Inscrie-te la newsletter-ul nostru

Fii la curent cu cele mai noi tehnologii, inovatii si evenimente.
Inscrie-te la newsletterul nostru si vei primi in timp util cele mai noi stiri din domeniu medical-estetic.

Nume:
Email:

Contacteaza-ne

Suntem aici pentru orice solicitare sau intrebare ai avea. Ne poti contacta daca esti interesat/a de un aparat, daca vrei sa-ti recomandam o locatie autorizata unda sa realizezi tratamente sau daca vrei sa afli detalii despre procedurile realizate cu sistemele noastre.
Pentru orice solicitare tip parteneriat trimite-ne un email la: office@beautymed.ro
*Disclaimer - Rezultatele tratamentelor cu echipamentele si produsele distribuite de BeautyMed variaza de la persoana la persoana, in functie de un complex set de factori, si nu inlocuiesc beneficiile unui stil de viata sanatos.
DATE CONTACT
Telefon: 021.322.30.64
Fax: (+4)021.322.30.64
E-mail: office@beautymed.ro
OFFICE
Str. Comandor Eugen Botez, nr 21, sector 2, Bucuresti, Romania
Program: Luni-Vineri 10:00 - 18:00
SHOWROOM
Str. Clucerului nr. 55, sector 1, Bucuresti, Romania
Telefon: 0728.951.000
SERVICE & LOGISTICA
Telefon: 0748.248.888
E-mail: sesizari@beautymedservice.ro