Salt la continut
GDPR
COMPLIANT
beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Academia estetica BeautyMed
Tratamente Non-invazive de Remodelare Corporala si Rejuvenare Faciala
Programat pentru 27 iunie 2024

Academia Estetica, initiativa exclusiva a BeautyMed, este programul nostru de excelenta destinat esteticienilor si saloanelor de infrumusetare din Romania, care doresc sa-si imbunatateasca expertiza in utilizarea aparaturii de estetica medicala de ultima generatie.

In cadrul acestei Academii, participantii beneficiaza de sesiuni intensive de training, concepute sa le ofere cunostinte aprofundate si competente practice esentiale pentru manevrarea optima a echipamentelor distribuite de noi. Fiecare modul de instruire este adaptat pentru a asigura intelegerea completa a functionalitatilor avansate ale tehnologiilor noastre, punand un accent deosebit pe tehnicile care maximizeaza beneficiile terapeutice pentru clienti, sporind totodata eficienta si rentabilitatea serviciilor oferite de locatiile partenere.

Prin Academia Estetica, ne angajam sa sustinem excelenta in domeniul esteticii medicale si sa contribuim la cresterea standardelor de servicii in industrie, asigurandu-ne ca fiecare specialist este echipat cu cunostintele necesare pentru a oferi tratamente sigure, eficiente si de inalta calitate.

Academia estetica BeautyMed
Academia medicala BeautyMed

Pentru specialistii in dermatologie si estetica, BeautyMed va pune la dispozitie Academia Medicala, un curs de excelenta axat atat pe tehnici avansate in utilizarea echipamentelor laser cat si pe alte tehnologii specifice. Programul, destinat exclusiv profesionistilor din domeniul medical, este structurat pentru a oferi o intelegere aprofundata si pentru a exemplifica aplicatiile practice ale acestor instrumente complexe. Prin workshop-uri interdisciplinare si sesiuni practice, medicii vor avea ocazia sa isi perfectioneze tehnicile, asigurand tratamente eficiente si de inalta precizie pentru pacientii lor.

Academia Medicala se distinge prin abordarea sa focalizata pe siguranta si inovatie, urmarind sa imbunatateasca constant standardele in ingrijirea estetica. Angajamentul nostru este de a sustine progresul profesional al medicilor, echipandu-i cu cunostinte si competente care le vor extinde expertiza si vor contribui la succesul clinicilor lor.

Urmatoarele cursuri
Echipa de Educatie
Ramona FelicanuEducation Director
Anca OchesoiuEducation Manager
Claudia IosubAesthetics Trainer
Melania StetcoAesthetics Trainer
Alis CatalinAesthetics Trainer
Dr. Filis DemirgeanMedic Specialist Dermatologie
Dr. Ioana Pescaru Medic Specialist Dermatologie
Dr. Alice Sapca Medic Specialist Dermatologie
Dr. Alexandra BataniMedic Specialist Dermatologie
Maria IarcaTerapeut
Aflati mai multe despre Academia BeautyMed contactandu-ne cu ajutorul formularului de mai jos.