Salt la continut
GDPR
COMPLIANT
beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Crio-sculptare cooltech define pentru slabire localizata
Crio-sculptare cooltech define pentru slabire localizata
Informatii cheie
Rezultate obtinute
Solicita oferta

APARATURA MEDICAL-ESTETICA PENTRU SLABIRE LOCALIZATA


Echipamente non-invazive de inalta calitate pentru clinici si saloane de infrumusetare

BeautyMed va ofera gama completa de aparate non-invazive de slabire localizata pentru clinici si saloane, cu rezultate si performante dovedite. Satisfactia pacientului si succesul clinicii sau salonului dumneavoastra sunt extrem de importante pentru noi. De aceea, aparatura medical-estetica pe care o distribuim provine numai de la producatori de talie mondiala (precum Candela Medical sau Cocoon Medical), rezultatele acestora fiind recunoscute de medici, esteticieni si pacienti din intreaga lume.

Ce este un tratament de slabire localizata?


Atunci cand tesutul adipos (denumit si “grasime”) este prezent in exces, pot aparea diferite probleme precum: obezitate (si afectiunile asociate), celulita si chiar presiune la nivel emotional. Uneori, un stil de viata sanatos, cu alimentatie echilibrata si miscare, nu este suficient pentru a elimina grasimea, in special de pe anumite zone ale corpului.

Industria medical-estetica ofera o serie de echipamente si tehnologii non-invazive care actioneaza asupra zonelor de tratament alese prin ultrasunete sau inghetare, cu eficienta dovedita in eliminarea tesutului adipos in mod natural, prin sistemul limfatic. Echipamentele oferite permit si protocoale de tratament rapide, confortabile, fara efecte secundare sau timp de recuperare. Astfel, pacientii vor fi siguri de atingerea obiectivelor fara prea mult efort.

Zone de tratament pentru slabire localizata cu Cooltech Define
cum actioneaza criolipoliza cooltech pentru slabire localizata rapida si non invaziva

Cum functioneaza un tratament de slabire localizata?


Echipamentele pe care le distribuie compania BeautyMed functioneaza prin intermediul a trei tehnologii revolutionare: ultrasunete, criolipoliza si criosculpting.

Slabirea localizata prin ultrasunete: un astfel de tratament penetreaza dermul in profunzime si are 3 directii de actionare: termica – atunci cand caldura generata patrunde la nivel subcutanat si stimuleaza productia de colagen (pentru redobandirea fermitatii si elasticitatii pielii), mecanica – prin generarea unor vibratii de viteza mare ce realizeaza un micro-masaj al pielii si biologica – prin provocarea dilatarii vaselor de sange, stimularea circulatiei sanguine, relaxare musculara si, bineinteles, spargerea celulelor de grasime, care sunt elimitate apoi prin sistemul limfatic.

Slabirea localizata prin inghetare (criolipoliza, crio-sculptare): Aceasta functioneaza prin intermediul unui sistem de racire controlat, incorporat in aplicatorii echipamentului. Practic, aplicatorul trage tesutul adipos in cavitatea sa, printr-un efect de vacuum, oprind temporar circulatia si facilitand procesul de inghetare a celulelor grase. In doar cateva minute, in functie de echipamentul ales, se atinge temperatura de -5, -8 sau -11°C – ideala pentru descompunerea celulelor adipoase. Inovatia si siguranta acestor tehnologii faciliteaza strict tintirea celulelor grase, fara a genera efecte secundare si fara a afecta celelalte tesuturi. Post-procedura grasimea in exces va fi eliminata prin procesul metabolic natural.

Informatii cheie Aparatura Slabire Localizata

 • Care sunt efectele unui tratament de slabire localizata?
  • Un tratament de slabire localizata realizat cu echipamentele din portofoliul BeautyMed are efectul generat in urma unei liposuctii chirurgicale, insa printr-o metoda non-invaziva, sigura, fara efecte secundare sau timp de recuperare.

   Printre beneficiile aduse pacientilor dumnevoastra se pot enumera:
   - Reducerea semnificativa a depozitelor de grasime si, implicit, scaderea in greutate; spre exemplu, in cazul tratamentelor de criolipoliza, chiar si dupa o singura sedinta – poate fi distrus pana la 25-45% din tesutul adipos, pe zona tratata;
   - Reducere circumferentiala, inca de la prima sedinta, pe zonele de tratament alese;
   - Reconturarea siluetei;
   - Imbunatatirea metabolismului celular si a circulatiei sanguine;
   - Eliminarea toxinelor din organism;
   - Diminuarea retentiei de apa;
   - Imbunatatirea calitatii si texturii pielii, in special in cazul tratamentelor pe baza de ultrasunet.
 • In cat timp devin vizibile rezultatele?
  • Deoarece ambele tratamente se bazeaza pe eliminarea tesutului adipos procentual si natural, prin sistemul limfatic, rezultatele nu sunt vizibile imediat post-sedinta. Studiile clinice arata ca primele rezultate apar dupa aproximativ 15 zile de la tratament, atingandu-si potentialul maxim dupa minimum 6 saptamani si, bineinteles, de la o sedinta la alta. Un stil de viata sanatos si activ contribuie la potentarea efectelor.
 • De cate sedinte este nevoie pentru a se vedea rezultatele?
  • In primul rand, tratamentele de slabire localizata pot fi efectuate doar de catre pacientii care prezinta un numar mai mare de celule de grasime, si nu un procentaj ridicat de masa musculara. Numarul de sedinte variaza de la un pacient la altul, in functie de grosimea tesutului adipos. In general, si in functie de tehnologia aleasa, pentru rezultate vizibile se recomanda un protocol de 1 pana la 3 sedinte, efectuate la un interval de minimum 45 de zile si combinate cu alimentatie corecta si miscare constanta. In cazul unui protocol de slabire localizata prin inghetare nu se recomanda depasirea unui numar de 3 sedinte pe an, pe aceeasi zona de tratament.
cum actioneaza ultrasunetele aparatului ultrashape pentru slabire localizata rapida

Ce echipamente si tehnologii de slabire localizata va pune la dispozitie BeautyMed?Cooltech Define: cel mai puternic echipament non-invaziv de slabire localizata de pe piata, produs de compania Cocoon Medical. Acesta este un sistem de crio-sculptare care ingheata tesutul adipos pana la temperatura record de -11 °C, prin tehnica de “racire controlata 360°”. Fiind echipat cu o serie de aplicatori destinati inclusiv zonelor corpului mai putin accesibile (barbie, pectorali, gambe, partea interioara a genunchiului), acesta permite o reconturare full-body in doar 2 ore si tratarea simultana a 4 zone diferite. Astfel, pacientii dumneavoastra se pot bucura de o reducere circumferentiala de pana la 7-8 cm chiar si dupa o singura sedinta, fara efort si fara durere;

Cooltech: un echipament foarte popular in randul clinicilor, saloanelor si pacientilor, Cooltech functioneaza prin intermediul criolipolizei pentru a ingheta celulele de grasime pana la temperatura de -8 °C si a facilita eliminarea definitiva a acestora, in mod natural, prin sistemul limfatic. Tehnologia sa are aprobare FDA, fiind extrem de performanta, 100% sigura, asigurand pierderea in greutate si reducerea circumferintei zonelor tratate (abdomen, spate, sub-fesieri, solduri, brate), inca de la prima sedinta;

Recomandari Aparatura Slabire Localizata

Tratamente
Tehnologii
Produse
Producatori

Rezultate obtinute

INAINTE DE SLABIRE LOCALIZATA CU DEFINE
INAINTE DE SLABIRE LOCALIZATA CU DEFINE
DUPA SLABIRE LOCALIZATA CU DEFINE
DUPA SLABIRE LOCALIZATA CU DEFINE
INAINTE DE SLABIRE LOCALIZATA CU ULTRASHAPE
INAINTE DE SLABIRE LOCALIZATA CU ULTRASHAPE
DUPA SLABIRE LOCALIZATA CU ULTRASHAPE
DUPA SLABIRE LOCALIZATA CU ULTRASHAPE

Aflati mai multe despre Aparatura Slabire Localizata contactandu-ne cu ajutorul formularului de mai jos

Solicita oferta