Salt la continut
GDPR
COMPLIANT
beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Logo beautymed.ro

Servicii Complete. Echipe Specializate. O Singura Viziune.

Dedicare, inovatie, stiinta si rezultate. Sunt doar cateva dintre ingredientele care ne-au ajutat sa revolutionam industria medical-estetica din Romania. Dupa peste 16 ani de experienta in industrie, continuam povestea BeautyMed in fiecare zi, cu si mai multe resurse, idei si pasiune.

Fiindca dincolo de a fi un distribuitor autorizat de aparate profesionale medical-estetice, ne-am dorit sa fim un partener pentru clinicile de estetica si saloanele de infrumusetare cu care lucram. Un partener care va sustine afacerea cu un pachet complet de servicii, in fiecare zi.

Acest lucru s-a tradus nu numai prin livrarea unei de aparatura premium pentru clinici si saloane, ci si prin consiliere de business, prin suport tehnic, prin training-uri dedicate si prin suport de marketing si strategii de promovare eficiente si solide.

Portofoliul nostru este o oglinda clara a valorilor pe care le promovam. Am ales doar brand-urile de cea mai inalta calitate, cu traditie si renume in industria medical-estetica, care se bucura de aprecierea oamenilor din intreaga lume, deopotriva business owneri, specialisti si pacienti, datorita rezultatelor pe care le ofera. Impreuna cu partenerii nostri internationali, continuam sa fim dedicati livrarii celor mai bune echipamente si servicii de estetica medicala din Romania!

Echipa BeautyMed

Andrei LunganGroup CEO
Dragos GiurgeaGroup Sales Director
Nicusor IatanNational Sales Manager
Ciprian CimpeanRegional Sales Manager
Stefan DamianArea Sales Manager
Alin FlorescuArea Sales Manager
Marius PersuArea Sales Manager
Claudiu CioceaBusiness Developer
Calin SerbanBusiness Developer
Roxana BuleandraBusiness Developer
Business Development

Echipa de Sales & Business Development

Intotdeauna dedicati identificarii celor mai bune solutii pentru clinica sau salonul dumneavoastra, specialistii nostri in business development au o experienta indelungata in tot ceea ce inseamna dezvoltarea afacerilor in industria medical-estetica.

Va punem astfel de dispozitie cele mai avansate tehnologii si echipamente, solutii diverse de finantare, planuri de startup pentru locatii noi si sustinere post-achizitie in dezvoltarea afacerii dumneavoastra.
Marketing

Echipa de Marketing

Alegand BeautyMed Solution ca partener al locatiei dumneavoastra, veti beneficia de sustinerea echipei noastre unice de marketing, cu peste 10 ani de experienta in dezvoltarea si promovarea serviciilor medicale si medical-estetice.

Echipa noastra de marketing va ofera consultanta si suport la cel mai inalt nivel in arii ce includ, fara a se limita la: web design (UX/UI), web security, continut, creatie grafica, SEO, Social Media, branding locatie, campanii outdoor si strategii de marketing.
Tiberiu DodanHead of Digital Marketing
Raluca VasileGroup Brand Manager
Ecaterina IonMarketing Specialist
Diana BabusDigital Marketing Specialist
Emanuel StefanGraphic Designer
Ramona FelicanuEducation Director
Anca OchesoiuEducation Manager
Claudia IosubAesthetics Trainer
Melania StetcoAesthetics Trainer
Alis CatalinAesthetics Trainer
Education si training

Echipa de Educatie & Training

BeautyMed va ofera cel mai avansat program integrat de educatie si training medical-estetic din Romania, dedicat dezvoltarii locatiei dumneavoastra in sinergie cu cele mai noi tehnologii si bune practici din industrie. Astfel, participam mereu la cele mai importante congrese internationale pentru a va aduce noutati, si efectuam studii individuale pentru a adapta cele mai noi procoale de tratament pietei din Romania.

Oferim suport atat pentru locatiile noi cat si pentru clinicile si saloanele cu experienta, prin organizarea de training-uri personalizate ce acopera atat modul de utilizare al aparatelor, strategiile de vanzari si practicile de management. De asemenea, suntem mereu la dispozitia dumneavoastra pentru asistenta si suport in buna desfasurare a activitatii din locatie.
Dr. Filis DemirgeanMedic Specialist Dermatologie
Dr. Ioana Pescaru Medic Specialist Dermatologie
Dr. Alice Sapca Medic Specialist Dermatologie
Dr. Alexandra BataniMedic Specialist Dermatologie
Maria IarcaTerapeut
Finance

Echipa Financiara

Departamentul Financiar BeautyMed asigura consiliere clientilor in privinta soldurilor si contractelor. Mereu in linie cu cele mai bune practici financiare din industrie, specialistii economici BeautyMed se vor asigura intodeauna ca aveti parte de cea mai buna experienta in procesul de achizitie.
Camelia DumitruFinancial Director
Lucia MusatFinance Representative
Violeta IfrimFinance Representative
Luminita AgafiteiFinance Representative
Alina StoicaFinance Representative
Larisa TrandafirFinance Representative
Operations

Echipa Operationala

Departamentul Operational BeautyMed va asigura cel mai inalt standard de service autorizat si logistica de pe piata medical-estetica din Romania, fiind mereu la dispozitia dumneavoastra pentru a va rezolva orice problema. Oferim suport de service si logistica la nivel national, asigurand cele mai bune conditii pentru livrarea, instalarea si logistica aferenta echipamentelor noastre.

In plus, inginerii nostri de service sunt singurii autorizati din Romania pentru a interveni asupra echipamentelor noastre, ei participand in mod regulat la sesiuni de perfectionare tehnica organizate de producatori.
Andrei DumitrescuOperations Director
Catalin KrausService Manager
Mihai NegreaTechnical Manager
Cezar R.Senior Service Engineer
Irina DavidService Engineer
Adiel RaduService Engineer
Andrei StefanService Engineer
Mohammad MalekiService Engineer
Pavel CasapService Engineer
Roxana SimionescuClient Support Coordinator
Adrian Jianu Logistics Manager
Marian SlateLogistics Officer
Alexandru CulceaLogistics Officer
Lucian NeculaLogistics Officer
Lucian DocescuAdministrative Officer