Salt la continut
GDPR
COMPLIANT
beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Logo beautymed.ro
terapie crio-sculptare cooltech define slabire localizata
terapie crio-sculptare cooltech define slabire localizata
Informatii cheie
Rezultate obtinute
Solicita oferta

Ce este tehnologia de crio-sculptare?


Crio-sculptarea este o procedura de inghetare a grasimii cu rezultate pe termen lung. Celulele grase ingheata la anumite temperaturi. Odata ce se intampla acest proces corpul va elimina in mod natural celulele moarte reducand grasimea din zona de tratament cu 20-25%. Principiul din spatele tehnologiei exploateaza premiza conform careia adipocitul este mai sensibil la rece decat alte celule ale pielii. Aplicarea precisa a temperaturilor scazute determina moartea adipocitului, care este ulterior eliminat si digerat de macrofagi. Aparatul Cooltech Define este cel mai avansat echipament de crio-sculptare de pe piata.

Ce se intampladupa crio-sculptare post-tratament, din punct de vedere medical?Imediat dupa tratament nu se observa modificari in grasimea subcutanata. Un proces inflamatoriu determinat de apoptoza adipocitului se poate observa la 3 zile de la tratament. La 14 zile adipocitul va fi inconjurat de histiocite, neutrofile, limfocite si de alte celule mononucleare. La 14-30 zile dupa tratament, macrofagii si alte fagocite inconjoara si digera celulele lipide - ca parte a procesului natural de vindecare a corpului.

La 4 saptamani dupa tratament, inflamatia se reduce si volumul adipocitului scade. La 2-3 luni dupa tratament, septul interlobular se ingroasa in mod distinct si procesul inflamatoriu scade si mai mult. In aceasta perioada, volumul de grasime din zona tratata este diminuat. Crio-sculptarea este una dintre cele mai eficiente metode de slabire localizata de pe piata de estetica.

Cum functioneaza tehnologia de crio-sculptare?


Aparatul de crio-sculptare are in dotare 4 aplicatori cu peltieri perimetrali care racesc tesutul pana la -11°C. Aplicatorii sunt montati pe zona de tratament dorita. Tesutul este tras in aplicator cu ajutorul unui vacuum iar temperatura selectata este controlata de senzori care monitorizeaza fluxul de caldura din tesut. Fiecare zona este tratata timp de 70 de minute la -11°C.

tratament crio-sculptare cooltech define
aparat crio-sculptare cooltech define

Dupa procedura, terapeutul maseaza zona de tratament cateva minute pentru a imbunatati rezultatele finale. Pacientul revine la rutina zilnica imediat dupa procedura. Numarul de sedinte necesare depinde de zona de tratament, volum si rezultate dorite. Se obtin rezultate bune pe flancuri dupa o singura sedinta, iar zone precum coapsele interne/externe necesita mai multe sedinte. Tratamentele se realizeaza la un interval de 6-7 saptamani pentru a permite procesului inflamator sa scada.

Crio-sculptare conceputa pentru reducerea tesutului adipos folosind tehnica de “racire 360”.

Pliul adipos este atras in aplicator prin vacuum si este aplicata o racire controlata pe zona de tratament. Cu ajutorul celor 9 aplicatori diferiti,
prin crio-sculptare se poate trata grasimea localizata din zone multiple ale corpului, permitand reconturarea completa intr-un timp record.

Intr-o singura sedinta se pot trata 4 zone diferite, in mod independent, permitand slabirea localizata intr-un numar minim de sesiuni, ceea ce inseamna profitabilitate pentru clinica sau doctor.
Exista 9 sabloane de diagnostic si tratament, ce pot fi adaptate oricarei zone, atat pentru femei cat si pentru barbati, pentru rezultate optime.

Zonele de lucru crio-sculptare


• barbie / pliuri axila / suprapectorali / infrapectorali
• abdomen supraombilical / infraombilical / zona trohanteriana
• interior coapse / zona interioara a genunchiului / zona pubiana
• spatiul interscapular si suprascapular / brate / subfesier

Informatii cheie Aparatura Crio-Sculptare

 • Cum se simte si cat slabesti cu crio-sculptarea?
  • Pe masura ce procesul de racire se instaleaza vei simti un disconfort minim, o usoara presiune si senzatie de rece. Acestea dispar rapid. In timpul procedurii clientii pot citi, urmari materiale video, pot chiar sa doarma. Procedura este non-invaziva.

   Cu fiecare sesiune vei scadea numarul de adipocite cu 20%. Fiecare tratament aditional va mari rezultatele cu inca 20%.

   Prin crio-sculptare poti reduce sigur si eficient grasimea dificil de eliminat.
 • Cand vad rezultate cu ajutorul crio-sculptarii?
  • Vei observa rezultate la 4 saptamani dupa procedura, iar rezultatele maxime se vad dupa 2 luni. Insa corpul tau va continua sa elimine celulele de grasime pana la 6 luni dupa procedura.

   Multi oameni au mai mare grija de ei dupa ce incep sa vada rezultate cu crio-sculptarea. Totusi, daca incepi sa te ingrasi o vei face in mod egal pe intregul corp, nu doar pe zona de tratament.

   Vei avea totusi, mai putine celule grase in zona de tratament si vei putea observa un tonus crescut chiar si daca te ingrasi.
 • De cate sedinte de crio-sculptare am nevoie?
  • Multe persoane vad rezultate dupa o singura sedinta, iar altele au nevoie de mai multe tratamente pentru a obtine rezultatele dorite. In cadrul unei consultatii, specialistul corporal va stabili numarul ideal de sedinte pentru rezultatele dorite, zonele de tratament si eventual o dieta pe care s-o urmati. Dupa ce grasimea este inghetata corpul incepe sa o elimine natural din organism. Grasimea este procesata si eliminata in decurs de 6 luni. Spre deosebire de dieta si exercitii, in timpul crio-sculptarii celulele de grasime sunt distruse si eliminate permanent din corp. Pielea devine mai ferma iar silueta este sculptata, dupa fiecare procedura.

Rezultate obtinute

INAINTE DE CRIO-SCULPTARE ABDOMEN
INAINTE DE CRIO-SCULPTARE ABDOMEN
DUPA CRIO-SCULPTARE ABDOMEN
DUPA CRIO-SCULPTARE ABDOMEN
INAINTE DE CRIO-SCULPTARE BARBIE
INAINTE DE CRIO-SCULPTARE BARBIE
DUPA CRIO-SCULPTARE BARBIE
DUPA CRIO-SCULPTARE BARBIE

Aflati mai multe despre Aparatura Crio-Sculptare contactandu-ne cu ajutorul formularului de mai jos

Solicita oferta