Salt la continut
GDPR
COMPLIANT
beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Producatori

Producatori

BeautyMed distribuie aparatura de estetica medicala de la producatori de renume international, cu certificari de siguranta si calitate.
Produse

Produse

BeautyMed distribuie aparatura si produse de estetica medicala de inalta calitate pentru clinici si saloane de infrumusetare.
Tehnologii

Tehnologii

Cele mai avansate tehnologii de estetica medicala, special concepute pentru succesul clinicii sau salonului dumneavoastra.
Tratamente

Tratamente

Descoperiti cele mai sigure tratamante de estetica medicala, de la remodelare corporala la tratamente avansate cu laser.
Protocoale Combinate

Protocoale Combinate

BeautyMed va prezinta, in premiera in Romania, protocoale combinate de tratament, care imbina avantajele produselor de estetica medicala, dand noi valente tratamentelor pe care le efectuati.
Consumabile

Consumabile

BeautyMed distribuie consumabile si produse de estetica medicala de cea mai inalta calitate pentru clinici si saloane de infrumusetare.
Studii clinice

Studii clinice

BeautyMed va pune la dispozitie studii clinice de la partenerii nostri internationali, care atesta atat gradul ridicat de siguranta al produselor si echipamentelor cat si eficienta acestora in a livra pacientilor cele mai bune rezultate.