Salt la continut
Laser dioda epilare definitiva

Ce este laserul dioda?


Laserul dioda, cunoscut si ca laserul de injectie, este un sistem semiconductor ce produce o radiatie coerenta (undele sunt toate la aceeasi frecventa si faza) in spectru vizibil sau infrarosu (IR) atunci cand curentul trece prin el.

Foloseste o raza de lumina in spectru ingust pentru a tinti cromoforii specifici din piele. Prin comparatie cu alte lasere ca Ruby si Alexandrite, dioda laser de 808 - 810 nm ofera cele mai adanci niveluri de penetrare si o absorbtie superioara a melaninei. Aceste caracteristici unice fac din laserul dioda cea mai cautata tehnologie pentru epilare definitiva, oferind proceduri sigure si eficiente pentru toate tipurile de par.

Laserul emite o raza de lumina monocroma pentru a atinge bulbul firului de par intr-o maniera selectiva si pentru a o distruge fara a leza tesutul inconjurator. Lumina laser afecteaza doar melanina din bulb, distrugand-o.


Cum functioneaza laserul dioda?


Laserele Dioda folosesc principiul fototermolizei selective (SPTL) pentru a tinti cromoforii specifici din piele, melanina sau sangele. Laserele tintesc cromoforii din piele prin incalzirea lor selectiva, tesutul inconjurator nefiind lezat. Cand realizam epilarea definitiva, melanina din foliculul de par este targetata si afectata, ceea ce duce la intreruperea cresterii parului.

Complementar tehnologiei cu laser dioda poate fi un sistem de racire ce va reduce durerea din timpul procedurii, va creste eficacitatea tratamentului si confortul pacientului.

Laser dioda primelase epilare definitiva
Laser dioda cum actioneaza tehnologia

Beneficii laser dioda. Ce poti trata cu laser dioda?


Laserul dioda permite realizarea unui protocol de epilare definitiva indiferent de fototip sau sezon.

Ce se intampla in timpul unei sedinte de epilare definitiva cu laser dioda?

Aceasta metoda inovativa de epilare definitiva se diferentiaza de altele prin viteza, fara disconfort in timpul procedurii sau de efecte secundare. Tratamentul se realizeaza folosind un gel conductor neutru pe piele pentru o manevrare mai buna a laserului si pentru a evita neplacutele arsuri. Procedura este realizata pe zona tinta, acolo unde se doreste eliminarea parului nedorit.

Durata de tratament: pe zone mici precum axila sau inghinal sedinta dureaza aproximativ 5 minute. Durata variaza in functie de zona de tratament aleasa. Dupa sedinta de epilare se recomanda aplicarea unei creme de calmare cu factor de protectie, iar pacientul trebuie sa evite expunerea la soare timp de 1 saptamana (cel putin).
Informatii cheie despre Laser Dioda
 • De ce epilarea definitiva cu laser dioda este cea mai buna metoda?
  • Epilarea definitiva cu laser dioda este cea mai rapida atat ca durata, cat si ca numar de tratamente.

   Nu ridica dificultati si in 5-6 sedinte vei observa o scadere semnificativa a firelor de par pe zona tratata. Aceasta tehnologie nu are sezonalitate deoarece tratamentul se poate realiza inclusiv pe pielea bronzata.
 • Ce vor experimenta pacientii in protocolul de epilare cu laser dioda?
  • Tratamentele sunt sigure si eficiente pentru orice tip de piele. Exista posibilitatea de utilizare a laserului in Dynamic Mode sau Motif Mode pentru a trata zone mari de piele, intr-un timp mai scurt si fara durere.
 • Care vor fi principalele avantaje in clinica dumneavoastra?
  • - Sistemele laser dioda sunt flexibile si au aplicatoare ergonomice.
   - Interfata echipamentului este rapida si usor de folosit.
   - Usor de transportat in diverse incaperi ale clinicii.
Recomandari (aparate, tehnologii, tratamente) - Laser Dioda
Rezultate obtinute - Laser Dioda
 • LEZIUNI VASCULARE INAINTE DE LASER DIODA
  LEZIUNI VASCULARE INAINTE DE LASER DIODA
  LEZIUNI VASCULARE DUPA LASER DIODA
  LEZIUNI VASCULARE DUPA LASER DIODA
  INAINTE DE EPILARE DEFINITIVA CU LASER DIODA
  INAINTE DE EPILARE DEFINITIVA CU LASER DIODA
  DUPA EPILARE DEFINITIVA CU LASER DIODA
  DUPA EPILARE DEFINITIVA CU LASER DIODA
Aflati mai multe despre Laser Dioda contactandu-ne cu ajutorul fomularului de Cerere Oferta.
Cere oferta