Salt la continut
GDPR
COMPLIANT
beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Aparatura cu Laser Dioda pentru Epilare Definitiva
Aparatura cu Laser Dioda pentru Epilare Definitiva
Informatii cheie
Rezultate obtinute
Solicita oferta

Ce este laserul dioda?


Laserul dioda, cunoscut si ca laserul de injectie, este un sistem semiconductor ce produce o radiatie coerenta (undele sunt toate la aceeasi frecventa si faza) in spectru vizibil sau infrarosu (IR) atunci cand curentul trece prin el. Acesta tehnologie laser este recunoscuta de catre specialisti ca fiind una dintre cele mai sigure si eficiente metode de inlaturare a parului nedorit de pe piata de estetica. Astfel, epilarea definitiva cu laser dioda a devenit una extrem de populara, folosita de clinci si saloane de infrumusetare de pe tot globul.

Laserul dioda foloseste o raza de lumina in spectru ingust pentru a tinti cromoforii specifici din piele. Prin comparatie cu alte lasere ca Ruby si Alexandrite, dioda laser de 808 - 810 nm ofera cele mai adanci niveluri de penetrare si o absorbtie superioara a melaninei. Aceste caracteristici unice fac din laserul dioda cea mai cautata tehnologie pentru epilare definitiva, oferind proceduri sigure si eficiente pentru toate tipurile de par.

Laserul emite o raza de lumina monocroma pentru a atinge bulbul firului de par intr-o maniera selectiva si pentru a o distruge fara a leza tesutul inconjurator. Lumina laser afecteaza doar melanina din bulb, distrugand-o in mod selectiv.


Cum functioneaza laserul dioda?


Laserele Dioda folosesc principiul fototermolizei selective (SPTL) pentru a tinti cromoforii specifici din piele, melanina sau sangele. Laserele tintesc cromoforii din piele prin incalzirea lor selectiva, tesutul inconjurator nefiind lezat. Cand realizam epilarea definitiva, melanina din foliculul de par este tintita si afectata, ceea ce duce la intreruperea cresterii parului. In plus, echipamentele BeautyMed vin si cu sisteme integrate de racire, care reduc temperatura pielii din timpul tratamentului. Astfel, creste atat eficacitatea tratamentului cat si gradul de confort al pacientului.


Primelase Excellence HR- cel mai puternic aparat profesional cu laser dioda pentru epilare definitiva de pe piata din Romania
Avantajele tehnologiilor laser dioda Beautymed fata de alte tipuri de laser

Beneficiile Aparatelor cu Laser dioda. Ce poti trata cu laser dioda?


Laserul dioda permite realizarea unui protocol de epilare definitiva indiferent de fototip sau sezon. Deoarece laserul tinteste cu precadere melanina foliculara, se poate obtine o reducere semnificativa a parului nedorit chiar dupa primele sesiuni de tratament.

Ce se intampla in timpul unei sedinte de epilare definitiva cu laser dioda?

Aceasta metoda inovativa de epilare definitiva se diferentiaza de altele prin viteza, fara disconfort in timpul procedurii sau efecte secundare. Tratamentul se realizeaza folosind un gel conductor neutru pe piele pentru o manevrare mai buna a laserului si pentru a evita neplacutele arsuri. Procedura este realizata pe zona tinta, acolo unde se doreste eliminarea parului nedorit.

Durata de tratament: pe zone mici precum axila sau inghinal sedinta dureaza aproximativ 5 minute. Durata variaza in functie de zona de tratament aleasa. Dupa sedinta de epilare se recomanda aplicarea unei creme de calmare cu factor de protectie, iar pacientul trebuie sa evite expunerea la soare timp de 1 saptamana (cel putin).

Informatii cheie Aparatura Laser Dioda

 • De ce epilarea definitiva cu laser dioda este cea mai buna metoda?
  • Epilarea definitiva cu laser dioda este cea mai rapida atat ca durata, cat si ca numar de tratamente.

   Nu ridica dificultati si in 5-6 sedinte vei observa o scadere semnificativa a firelor de par pe zona tratata. Aceasta tehnologie nu are sezonalitate deoarece tratamentul se poate realiza inclusiv pe pielea bronzata.
 • Ce vor experimenta pacientii in protocolul de epilare cu laser dioda?
  • Tratamentele sunt sigure si eficiente pentru orice tip de piele. Exista posibilitatea de utilizare a laserului in Dynamic Mode sau Motif Mode pentru a trata zone mari de piele, intr-un timp mai scurt si fara durere.
 • Care vor fi principalele avantaje in clinica dumneavoastra?
  • - Sistemele laser dioda sunt flexibile si au aplicatoare ergonomice.
   - Interfata echipamentului este rapida si usor de folosit.
   - Usor de transportat in diverse incaperi ale clinicii.
Elysion Pro - cel mai popular aparat profesional de epilare definitiva cu laser din Romania

Care sunt cele mai bune aparate profesionale cu laser dioda?


BeautyMed distribuie in exclusivitate in Romania doua dintre cele mai sigure si eficiente echipamente de epilare definitiva cu laser pe baza de laser dioda: Elysion Pro si Primelase Excellence HR.

Elysion Pro - Aparat Profesional Epilare Definitiva


Elysion Pro este cel mai popular aparat de epilare definitiva cu laser de pe piata din Romania, atat in randul terapeutilor cat si in randul pacientilor. Dioda sa laser puternica, acum cu o putere maxima de 3000W, poate fi folosita pe orice fototip pentru a obtine rezultate excelente imediat dupa primele sedinte. Dotat cu tehnologia Crystal Freeze, tratamentul Elysion este confortabil si lipsit de durere sau de efecte secundare.

Descopera Aparatul Elysion Pro


Primelase Excellence HR


Primelase Excellence HR este o platforma profesionala de estetica medicala, cu cel mai puternic laser dioda disponibil pe piata din Romania, de 4800W. Datorita puterii foarte mari, dar si impreuna cu un set complex de tehnologii de estetica, Primelase reprezinta varful tehnologic de lance in epilarea definitiva cu laser. Mai mult, aparatul Primelase poate opera acum si cu lungimi de unda de Alexandrite (755nm) si YAG (1060 nm), devenind astfel posibila tratarea si a unor afectiuni dermatologice precum acneea, leziuni vasculare si leziuni pigmentare.

Descopera Aparatul Primelase
Rezultate obtinute

LEZIUNI VASCULARE INAINTE DE LASER DIODA
LEZIUNI VASCULARE INAINTE DE LASER DIODA
LEZIUNI VASCULARE DUPA LASER DIODA
LEZIUNI VASCULARE DUPA LASER DIODA
INAINTE DE EPILARE DEFINITIVA CU LASER DIODA
INAINTE DE EPILARE DEFINITIVA CU LASER DIODA
DUPA EPILARE DEFINITIVA CU LASER DIODA
DUPA EPILARE DEFINITIVA CU LASER DIODA

Aflati mai multe despre Aparatura Laser Dioda contactandu-ne cu ajutorul formularului de mai jos

Solicita oferta