Salt la continut
GDPR
COMPLIANT
beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Logo beautymed.ro

La BeautyMed, povestea noastra incepe cu pasiunea pentru domeniul esteticii medicale si cu determinarea noastra de a aduce piata de echipamente si produse medical-estetice din Romania la cele mai inalte standarde internationale. Astfel, de peste 16 ani, am cautat in mod continuu sa atingem sinergia perfecta dintre stiinta, rezultate si incredere pentru a livra rezultatele la care se asteapta pacientii dumneavoastra.

BeautyMed a urmarit intodeauna sa fie mult mai mult decat un simplu distribuitor de echipamente, scopul nostru fiind de a deveni parteneri dedicati pentru doctorii, clinicile si saloanele de estetica cu care lucram, oferind un pachet complet de servicii care include consiliere de afaceri, suport tehnic, training-uri specializate si strategii de marketing inovative.

Valorile noastre se reflecta in fiecare alegere pe care o facem, de la selectia riguroasa a brandurilor cu traditie si renume in domeniul medical-estetic, si pana la sustinerea pe care o oferim fiecarui client pentru a livra rezultate exceptionale pacientilor.

0
Ani de
experienta
0
Echipamente
instalate
0
Clinici si saloane
partenere
A alege BeautyMed inseamna mai mult decat a alege un furnizor de echipamente; inseamna a alege un partener care pune excelenta si inovatia in slujba pacientilor si a clientilor. Acesta este angajamentul nostru fata de fiecare dintre voi si motivul pentru care suntem liderii pietei romanesti de estetica medicala.

La BeautyMed, selectam cu grija fiecare echipament si produs, brandurile pe care distribuim avand un istoric dovedit de inovatie si eficacitate, alaturi de certificari internationale precum CE si FDA care garanteaza conformitatea cu cele mai stricte standarde de siguranta si performanta. Toate echipamentele pe care le livram sunt rezultatul cercetarii avansate si al dezvoltarii tehnologice continue, asigurand tratamente eficiente, sigure si de o calitate inegalabila.

Pentru noi, a oferi aparatura si produse medical-estetice inseamna a promova un standard de excelenta care sa imbunatateasca in mod semnificativ calitatea serviciilor estetice din Romania. Prin fiecare brand pe care il reprezentam, ne asumam responsabilitatea de a contribui la evolutia si profesionalismul domeniului estetic, asigurandu-ne ca specialistii si pacientii beneficiaza de cele mai bune si sigure solutii pentru nevoile lor.

Alegand BeautyMed, investiti nu doar in echipamente de top, ci si intr-un parteneriat bazat pe incredere, know-how, suport constant si servicii de inalta calitate. Impreuna, scriem povestea succesului in estetica medicala, zi de zi.
Academia Candela Medical
Academia Candela Medical
Dr Ioana Pescaru _ Eveniment Candela Medical
Dr. Alexandra Batani _ Eveniment Lansare Sinclair
IBF _ Romania
Demo Intraceuticals _ IBF
Eveniment Sinclair
IBF _ Cel Mai Prestigios Eveniment de Estetica din......
Impreuna cu Echipa Fotofinder _ IMCAS
Aflati mai multe despre produsele noastre contactandu-ne cu ajutorul formularului de mai jos.
Articole recomandate