Salt la continut
GDPR
COMPLIANT
beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Marketing BeautyMed

Departamentul de Marketing al BeautyMed este aici pentru a va oferi un nivel unic de expertiza aplicata in ceea ce priveste promovarea si marketing-ul in industria medical-estetica. Cu o ampla experienta hands-on in toate specializarile moderne de marketing, echipa noastra va poate oferi o perspectiva strategica unica asupra nevoilor de marketing ale locatiei dumneavoastra, dar si asupra tehnicilor specificie necesare pentru indeplinirea lor.

Plecand de la branding locatie si pana la implementarea efectiva a campaniilor in mediul fizic si digital, specialistii nostri va pot ghida pas cu pas in stabilirea unei strategii solide de comunicare si in constructia instrumentelor necesare. Avantajul-cheie pe care echipa noastra vi-l pune la dispozitie este o abordare multi-disciplinara unica, in care cunostintele medicale si tehnice legate de utilizarea produselor se intersecteaza cu specialitatile de marketing ale fiecarui expert. Acest lucru este ancorat ferm in angajamentul nostru de a avea specialisti pentru toate disciplinele de marketing, pentru a va putea oferi solutii agile si de calitate.

Marketing BeautyMed

Echipa de Marketing Beautymed va poate oferi know-how in urmatoarele subdomenii:

  • Branding si Identitate
  • Strategii de Comunicare si Campanii
  • Strategii de Marketing Digital
  • Administrare Infrastructura Digitala
  • UX/UI si Web Development
  • SEO Tehnic si Copywriting
  • Online Ads - Search si Social Media
  • Strategii de Social Media

Consultanta de marketing este destinata clientilor BeautyMed.

Pentru mai multe detalii, completati formularul de contact de mai jos.

Echipa de Marketing

Echipa de Marketing

Alegand BeautyMed Solution ca partener al locatiei dumneavoastra, veti beneficia de sustinerea echipei noastre unice de marketing, cu peste 10 ani de experienta in dezvoltarea si promovarea serviciilor medicale si medical-estetice.

Echipa noastra de marketing va ofera consultanta si suport la cel mai inalt nivel in arii ce includ, fara a se limita la: web design (UX/UI), web security, continut, creatie grafica, SEO, Social Media, branding locatie, campanii outdoor si strategii de marketing.
Tiberiu DodanHead of Digital Marketing
Raluca VasileGroup Brand Manager
Ecaterina IonMarketing Specialist
Diana BabusDigital Marketing Specialist
Emanuel StefanGraphic Designer
Aflati mai multe despre serviciile noastre de marketing contactandu-ne cu ajutorul formularului de mai jos.
Articole recomandate