Salt la continut
GDPR
COMPLIANT
beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Logo beautymed.ro

Configurati o Clinica sau un Salon dupa Preferintele Dumneavoastra

Nu sunteti siguri care sunt cele mai potrivite aparate si produse pentru locatia dumneavoastra? Nici o problema! Completati informatiile din Beauty Builder pentru a primi o recomandare personalizata pentru nevoile dumneavoastra specifice de business.

Raspundeti la cateva intrebari, iar noi va vom contacta pentru a discuta cele mai bune optiuni pentru dezvoltarea locatiei.

Buna ziua!

Mai intai, avem nevoie de cateva informatii despre dumneavoastra, pentru a va putea trimite recomandarile noastre. BeautyMed este aici pentru a va oferi solutii complete de business pentru locatia dvs. de estetica.
Nume
E-Mail
Telefon
Oras

Care este este profesia dumneavoastra?

In functie de ocupatia dumneavoastra, specialistii nostri va vor oferi recomandari personalizate pentru a va ajuta sa va indepliniti cat mai usor obiectivele.
Profesie:

Care sunt obiectivele dumneavoastra de business?

Fiecare clinica sau salon are obiective diferite, care se pot atinge prin diverse strategii de business specifice industriei medical-estetice.
Alegeti care sunt cele mai importante pentru dumneavoastra in urmatoarea perioada:

Alegeti Tipul de Locatie

Echipamentele si produsele noastre sunt destinate atat medicilor cat si esteticienilor, insa unele echipamente pot fi folosite numai de personal medical calificat.

Ce Portofoliu de Tratamente Doriti sa Dezvoltati in Locatia Dumneavoastra?

Beautymed va pune la dispozitie echipamente pentru o gama complexa de produse, pentru numeroase specificatii medical-estetice. Alegeti care dintre urmatoarele categorii de tratamente reprezinta o prioritate pentru locatia dumneavoastra.

Recomandarile BeautyMed

Tinand cont de informatiile pe care ni le-ati oferit, consideram ca urmatoarele echipamente ar putea fi o alegere buna pentru locatia dumneavoastra. Apasa pe butonul de Trimite si unul dintre specialistii nostri va va contacta imediat pentru a va oferi mai multe informatii!

Va Multumim!

Un specialist va va contacta in cel mai scurt timp pentru a va oferi informatii personalizate despre cum va puteti deschide sau dezvolta locatia. BeautyMed nu va ofera numai echipamente si produse pentru estetica medicala ci si o gama completa de servicii, de la training si educatie, la consultanta de marketing, pentru a ne asigura ca afacerea dumneavoastra va avea succes. Daca aveti mai multe intrebari, nu ezitati sa ne contactati direct.