Salt la continut
GDPR
COMPLIANT
beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Primelase - Aparat Laser Multifunctional pentru Clinici si Saloane
Primelase - Aparat Laser Multifunctional pentru Clinici si Saloane
Informatii cheie
Functionalitate si caracteristici
Rezultate obtinute
Fisa tehnica
Solicita oferta

Primelase HR Excellence - Aparat Laser Dioda de Mare Putere pentru Epilare Definitiva


NOU! - Aplicator Prime V cu Laser Nd:YAG pentru Tratamente Vasculare


Noul aparat de estetica medicala laser multi-tratament Primelase HR Excellence este prima si singura platforma ce garanteaza putere maxima de 4800W, dar si lungimi multiple de unda, oferind rezultate exceptionale atat in zona de estetica cat si in aria medicala. Cu Primelase HR Excellence, clinica dumneavoastra beneficiaza de un aparat laser multifunctional, puternic si versatil, cu aplicatie larga in abordarea tratamentelor de epilare definitiva, tratament acnee, leziuni pigmentare si vasculare.

Diferenta dintre Primelase Excellence si alte aparate de epilare laser de pe piata este tehnologia de pulsuri scurte cu energie inalta, ce permite un control fara precedent asupra tratamentului si, astfel, obtinerea rezultatelor dorite intr-un timp mai scurt.

Platforma Primelase Excellence este conceputa pentru a functiona cu 4 lungimi de unda diferite: Alexandrite 755nm, Dioda 810nm, Mix (810nm + 940nm +1064nm) si Yag 1060nm, pentru a asigura o versatilitate maxima pe orice tip de par. Impreuna cu tehnologia USP (Ultra Short Pulse) dezvoltata de Cocoon Medical, Primelase Excellence ofera locatiei dumneavoastra un avantaj competitiv major pe piata de epilare profesionala. Incepand cu 3ms permite atingerea temperaturii optime ce distruge firul de par fara sa afecteze tesutul inconjurator.

Primelase - Aparat Laser Multifunctional pentru Clinici si Saloane
Posibilitati de Tratamente Medical-Estetice cu Primelase

Aparat Laser cu 4 Lungimi de Unda pentru Versatilitate MaximaPrimelase Excellence permite efectuarea epilarii definitive cu patru tipuri diferite de laser: Alexandrite, Dioda, Nd:Yag si mix. Aceste lungimi diferite de unda se obtin cu ajutorul unor aplicatori speciali: 10x10, 20x10, 30x9, 30x17.

755nm - Recomandat pentru tratarea pielii deschise la culoare (fototipurile I-III), cu par fin. Indicat pentru inlaturarea parului rezidual ramas dupa sedintele anterioare. Recomandat si pentru leziuni pigmentare si tratare acnee.

810nm - Recomandat pentru tratarea tuturor fototipurilor, in putere de pana la 4800W, alaturi de tehnologia USP, creaza o combinatie unica pe piata, cu care se pot obtine rezultate exceptionale imediat. Recomandat si pentru leziuni pigmentare si tratare acnee.

Mix - Balanta perfecta pentru a trata fototipuri mai mari, ofera posibilitatea de a combina capacitatea de absorbtie a lungimii de 810nm cu siguranta lungimii de 1060nm. Recomandat pentru epilare definitiva si tratarea acneei.

1064nm - Indicat pentru tratarea fototipurilor III-IV bronzate si V - VI. Varf de putere de pana la 4000W. Recomandat pentru epilare definitiva, leziuni vasculare, rejuvenare, acnee si onicomicoza.

Informatii cheie Primelase Excellence

  • Rezultate excelente cu 4 Lungimi de unda
    • Aparatul laser Primelase Excellence ofera rezultate exceptionale clientilor dumneavoastra inca de la prima sedinta de tratament si este eficient pe orice tip de piele. Trateaza eficient
  • Putere controlata si viteza maxima
    • Primelase Excellence permite folosirea unor pulsuri scurte cu o energie inalta si o viteza ridicata, permitand insa un control total asupra puterii pentru a obtine cele mai bune rezultate. Rata de repetitie a pulsurilor laser, de pana la 3Hz in modul static si de pana la10hz in modul dinamic, impreuna cu marimile diferite de spot, fac din aparatul Primelase cel mai rapid laser de epilare definitiva de pe piata.
  • Dimensiuni diferite de spot
    • Aparatul Primelase Excellence este dotat cu patru marimi diferite de spot (10x10, 20x9, 30x9 si 30x17), ce va ajuta sa tratati rapid si usor atat zonele mari (coapse, gambe) cat si zonele mici, mai greu accesibile (axila). Tehnologia speciala laser folosita de Primelase Excellence foloseste principiul fototermolizei selective pentru a distruge foliculii pilosi. Cu Primelase Excellence se pot efectua tratamente de epilare definitiva atat in modul static cat si in cel dinamic, oferind astfel o solutie non-dureroasa si pentru persoanele sensibile la durere.
Primelase - Platforma Laser cu 5 Moduri Unice de Lucru si 4 Lungimi de Unda

Cum functioneaza Epilarea Definitiva Laser cu Primelase Excellence?


Primelase Excellence este o platforma laser de mare putere, cu lungimi multiple de unda, dedicata atingerii perfectiunii in tratamentele profesionale de epilare definitiva cu laser, tratamente leziuni vasculare si pigmentare, rejuvenare faciala si tratament acnee. Unicitatea acestei platforme laser consta in utilizarea unor pulsuri foarte scurte cu doze mari de energie, ideale pentru parul rezidual de la ultimele sedinte de tratament.

Primelase Excellence are 5 moduri de lucru care ajung la o putere maxima de 63J/cm² in 400 milisecunde. Viteza este una dintre cele mai importante caracteristici ale acestui echipament de epilare definitiva, el putand sa lucreze cu energie ridicata pana la 3 HZ si cu pulsuri ultrascurte.

Modul dinamic sau fara durere este o alta caracteristica a laserului Primelase Excellence. Acest sistem permite efectuarea epilarii laser fara niciun fel de disconfort, usor de suportat de toti pacientii inca de la prima sedinta, incluzand barbatii cu fire de par groase.


Primelase – Solutie Laser Sigura si Performanta pentru Clinica DumneavoastraPrimelase HR este un echipament laser ce ofera rezultate sigure si rapide, pe orice fototip. Eficienta lungimilor sale de unda este atestata in mai multe studii clinice:

Leziunile vasculare

- Primelase trateaza eficient leziunile vasculare, fara timp de recuperare, complicatii, echimoze sau durere. Trateaza leziunile vasculare superficiale si angioamene cherry. Rezultate extraordinare cu precizie maxima si viteza intr-un singur puls.

Leziuni pigmentare

- Leziunile pigmentare sunt tratate prin fototermoliza selectiva. In timpul pulsului energia laser este convertita in caldura, temperatura din cromofor este crescuta, fapt ce determina denaturarea tesutului hiperpigmentat si eliminarea leziunii. Datorita puteri ridicate intr-o singura sedinta se obtin rezultate extraordinare pe lentiginii solare sau senile.
Rejuvenare faciala - tinteste reducerea efectelor fotoimbatranirii - ridurile perioculare si cele din jurul buzelor. Stimuleaza neocolageneza si reda fermitatea pielii.

Tratare acnee

- Tratamentul eficient al acneei active si al cicatricilor post acneice. Lungimile de unda YAG si Mix sunt eficiente in tratarea glandei sebacee. Opreste productia bacteriilor responsabile de infectie. Laserul tinteste dermul fara sa afecteze straturile superioare.
Primelase - Imbina laserul Alexandrite, laserul Dioda si laserul Nd:YAG intr-un singur aparat

Functionalitate si caracteristici Primelase Excellence

CEL MAI PUTERNIC LASER DE ESTETICA DE PE PIATA - PANA LA 4800W
PATRU LUNGIMI DE UNDA PE O SINGURA PLATFORMA
NOU –TEHNOLOGIE USP (PULS ULTRASCURT) PENTRU ELIMINAREA FOLICULILOR REZIDUALI
APARAT MODERN, INTERFATA DIGITALA, USOR DE FOLOSIT DE CATRE TERAPEUT
ULTRARAPID - CU O RATA DE REPETITIE DE 3HZ IN MOD STATIC SI 10 HZ IN MOD DINAMIC
CRYSTAL FREEZE - SISTEM UNIC DE RACIRE, TEMPERATURA DE MAX 5°C
COMPACT, USOR, MOBIL
5 TIPURI DE TRATAMENTE, 4 LUNGIMI DE UNDA, 4 MARIMI DE SPOT
RECUPERAREA INVESTITIEI IN TIMP REDUS
DOUA MODURI DE LUCRU DINAMIC SI STATIC PENTRU VERSATILITATE SI OPTIMIZAREA REZULTATELOR
Primelase este prima plaftorma laser ce combina diferite lungimi de unda pentru a realiza epilarea definitiva pe diferite tipuri de piele.
Dr. Ionescu Andrei,
Romania
Versatilitatea Primelase sa iti permite sa realizezi tratamente ca rejuvenarea faciala, leziuni vasculare, acnee si pigmentatie.
Dr. Pablo Sanchez,
Spania
Datorita puterii mari cu Primelase pot obtine rezultate mai repede si fara durere.
Dr. Vilhelmina Mintz,
Austria

Rezultate obtinute

Rezultate Primelase - Leziuni Vasculare

Descoperiti rezultatele tratamentelor cu Primelase pentru leziuni vasculare.
INAINTE DE PRIMELASE - LEZIUNI VASCULARE
INAINTE DE PRIMELASE - LEZIUNI VASCULARE
DUPA PRIMELASE - LEZIUNI VASCULARE
DUPA PRIMELASE - LEZIUNI VASCULARE
INAINTE DE PRIMELASE - LEZIUNI VASCULARE
INAINTE DE PRIMELASE - LEZIUNI VASCULARE
DUPA PRIMELASE - LEZIUNI VASCULARE
DUPA PRIMELASE - LEZIUNI VASCULARE

Rezultate Primelase - Epilare Definitiva

Descoperiti rezultatele tratamentelor cu Primelase pentru epilare definitiva.
Inainte Primelase - Epilare Definitiva
Inainte Primelase - Epilare Definitiva
Dupa Primelase - Epilare Definitiva
Dupa Primelase - Epilare Definitiva
Inainte Primelase - Epilare Definitiva
Inainte Primelase - Epilare Definitiva
Dupa Primelase - Epilare Definitiva
Dupa Primelase - Epilare Definitiva

Documente utile

TipDenumire documentMarimeDescarca
Raport Laser Dioda 1060nm
Studiul abordeaza eficacitatea si siguranta laserului dioda de 1060 nm in tratamentul malformatiilor vasculare, analizand 12 pacienti.
1.18 MB
Studiu Clinic Primelase Tratarea Malformatiilor Vasculare
4.01 MB

Fisa tehnica - Primelase Excellence

Tip echipament sistem laser pentru epilare definitiva
Emisie laser Direct via prisma quartz
Putere Totala 10000W
Varf Putere Aplicator Dioda 4800W
Energie maxima 300 J
Mod operare static 1/2/3 Hz
Mod operare dinamic 5-10 Hz
Lungime puls 3-400 ms
Parametri programabili Da
Putere Monofazic, 100-240VAC
Frecventa 50-60 Hz
Curent maxim 13A
Varf maxim de putere (dioda) 4800W
Lungimi de unda 755nm, 810nm, 940nm, 4060nm
Marime spot 20x9, 30x9, 30x17, 10x10
Fluenta In functie de protocolul de tratament
Racire racire contact crystal freezing (+5°C)
Aprobare CE 0051
Dimensiuni 1140x480x550mm
Ecran 4 inch, ecran tactil
Greutate 75kg
Parametri de lucru 2-50°C

Aflati mai multe despre Primelase Excellence contactandu-ne cu ajutorul formularului de mai jos

Solicita oferta