Salt la continut
GDPR
COMPLIANT
beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Cooltech Define - Aparat de Slabire pentru Clinici si Saloane de Remodelare Corporala
Cooltech Define - Aparat de Slabire pentru Clinici si Saloane de Remodelare Corporala
Informatii cheie
Functionalitate si caracteristici
Rezultate obtinute
Fisa tehnica
Solicita oferta

Cooltech Define - Aparat de Slabire Localizata prin Criosculptare


Cooltech Define este cel mai nou si revolutionar aparat dedicat tratamentelor de slabire localizata si remodelare corporala. Avand la baza un sistem unic de criosculptare, aparatul Cooltech Define reduce grasimea din zone multiple ale corpului, printr-o tehnica de „racire 360”, care atinge un nivel record de temperatura, de -11°C. Produs de Cocoon Medical, aparatul Cooltech Define reprezinta un concept unic in industria estetica, fiind o alegere din ce in ce mai des intalnita a clinicilor si saloanelor.

Ce este Crio-Sculptarea?


Crio-sculptarea reprezinta un concept nou, unic, care are la baza o tehnologie de ultima generatie, dedicata tratamentelor de slabire localizata. Aducand un avantaj clar fata de criolipoliza clasica, criosculptarea faciliteaza inghetarea grasimii la temperatura de -11°C, intr-un timp record. Eficienta sa se dovedeste chiar dupa primele 10 minute de tratament, cand celulele de grasime incep sa se sparga, fiind ulterior eliminate in mod natural prin sistemul limfatic.

Tehnologia de ultima generatie a aparatului Define este superioara tratamentelor clasice de criogenare si criolipoliza. Astfel, Cooltech Define permite reducerea tesutului adipos din zonele-tinta, de la cele clasice la cele mai putin accesibile, precum si remodelarea corporala – sigur, rapid si eficient, procedura fiind non-invaziva si non-chirurgicala. Prin folosirea simultana a 4 aplicatori, se obtin rezultate de slabire localizata exceptionale, superioare fata de alte echipamente similare de remodelare corporala.

Aparat de Criosculptare Define
Tratament de Slabire Localizata cu Cooltech Define

Cooltech Define – Cea Mai Noua Inovatie in Aparatura Corporala Non-Invaziva


Aparatul Cooltech Define vine echipat cu 9 sabloane de diagnostic si tratament care pot fi adaptate oricarei zone a corpului, inclusiv pe gusa, axila sau zona interioara a genunchiului. Protocolul de tratament poate fi aplicat atat pentru femei, cat si pentru barbati, fara efecte secundare sau timp de recuperare si cu rezultate vizibile chiar de la prima sedinta.

Printre cele mai mari avantaje ale echipamentului Define se enumera reconturarea completa in doar 2 ore si faptul ca, intr-o singura sedinta, pot fi tratate simultan 4 zone de tratament. Astfel, numarul de sesiuni per pacient este redus, creste exponential numarul de persoane care pot fi tratate intr-o zi, iar investitia dumneavoastra se recupereaza rapid.

Ce Zone Puteti Trata cu Define Cooltech?


Echipamentul Cooltech Define asigura o reconturare full-body, in doar 2 ore. Datorita celor 9 aplicatori diferiti, acesta extinde zonele tratate de catre criolipoliza clasica pe zone ale corpului mai dificile, precum gusa, axila sau genunchi, sau pe zone cu un grad de laxitate mai mare. Zonele de lucru: barbie, pliuri axila, suprapectorali, infrapectorali, abdomen supraombilical/ infraombilical, zona trohanteriana, interior coapse, spatele genunchiului, zona pubiana, spatiul interscapular, brate.

Informatii cheie Cooltech Define

  • Cel mai Avansat Aparat Profesional de Slabire Localizata
    • Cooltech Define este cel mai avansat aparat de slabire localizata de pe piata de estetica non-invaziva. Cu peste 9 tipuri de aplicatori si cu posibilitatea de a folosi 4 aplicatori simultan, aparatul este fara egal cand vinde vorba de slabire rapida prin criosculptare.
  • Racire Unica de pana la -11°C
    • Tehnologia de Criosculptare ingheata zona de tratament pana la temperatura de -11°C, grasimea in exces fiind eliminata prin sistemul limfatic, post-tratament.
  • 9 Tipuri de Aplicatori, pentru Orice Zona
    • Define asigura un set de aplicatori 360°, special conceputi chiar si pentru zone ale corpului mai greu de atins, precum gusa, axila, genunchi sau chiar acelea cu un grad mai mare de laxitate.
Aplicatori de Slabire localizata cu Cooltech Define

Etapele Tratamentului de Slabire Localizata cu Cooltech Define


O sedinta cu echipamentul Define dureaza 70 de minute, timp in care:
• Pacientului ii sunt montati aplicatorii pe zona de tratament aleasa. Unul dintre avantajele majore ale acestui aparat este faptul ca poate trata, simultan, pana la 4 zone diferite ale corpului, prin intermediul aplicatorilor dedicati.

• Din momentul in care aplicatorii incep sa actioneze, tesutul adipos in exces este atras prin vacuum, restul tesutului si fibrele de colagen fiind separate si protejate.

• Incepe sa scada circulatia sangvina, pe zona de tratament, permitand atat un control targetat, cat si reducerea disconfortului pacientului.

• Prin placutele de racire ale aplicatorului/aplicatorilor, care functioneaza omogen, este generat procesul de crio-sculptare, pana ce tesutul atinge temperatura record de -11°C.

• Odata cu deconectarea aplicatorului/aplicatorilor, se realizeaza un masaj de repunere a sangelui in circulatie, ceea ce se poate manifesta printr-un disconfort moderat, pe zona de tratament.

• Post-tratament, grasimea in exces va fi eliminata in mod natural, prin sistemul limfatic.


Ce vor experimenta pacientii?


Aplicatorii Define atrag prin vacuum tesutul adipos in exces si intrerup temporar circulatia sangvina. Astfel este facilitat confortul pacientului, in timpul tratamentului. Masajul post-inlaturare aplicatori pune sangele in miscare, iar pacientul poate simti dureri de intensitate medie. In maximum primele doua saptamani post-sedinta, exista posibilitatea ca zona tratata sa se simta usor amortita si, in unele cazuri, sa apara echimoze.

Rezultatele, insa, sunt exceptionale, fiind vizibile chiar in primele 3 saptamani de la o singura sedinta. Pacientul isi poate relua activitatile zilnice, insa, cu mentiunea ca anumite proceduri precum terapii laser sau masajele, imediat dupa tratamentul Define, pot contribui la senzatia de disconfort.
Cooltech Define nu este doar un aparat de slabire localizata pentru clinici si saloane de estetica ci o veritabila platforma de remodelare corporala, cu posibilitati de tratament fara precedent.

Cu ajutorul Cooltech Define, veti oferi clientilor dumneavoastra un tratament premium, sigur si eficient.
Sabloane de Tratament Cooltech Define

Functionalitate si caracteristici Cooltech Define

CEA MAI NOUA TEHNOLOGIE DE SLABIRE LOCALIZATA DE PE PIATA
SINGURUL APARAT DE SLABIRE LOCALIZATA CE AJUNGE LA -11°C
9 TIPURI DE APLICATORI, PENTRU ORICE ZONA DE TRATAMENT
TRATAMENTE CU PANA LA 4 APLICATORI SIMULTAN
TRATAMENTE NON-INVAZIVE. REZULTATE VIZIBILE RAPID
CERTIFICARE IEC60601-1
INTERFATA INTUITIVA, USOR DE FOLOSIT
DIFERENTIERE GARANTATA SIGURANTA MAXIMA SI CONFORT
SE POATA TRATA APROAPE ORICE ZONA A CORPULUI
ECHIPAMENT MODERN, VERSATIL, USOR DE TRANSPORTAT SI FOLOSIT
Cu ajutorul Cooltech Define, clinica noastra a devenit foarte populară: nimeni nu oferă un tratament de slabire localizata atat de eficient
Dr. Enrique Moreno,
Spania
Cu ajutorul celor 4 aplicatori, putem trata acum o zona mult mai mare într-o singura ședința. Ne-am permis astfel să mărim in mod semnificativ numărul de programari
Dr. Emilia Godefroy,
Franta
Tratamentele cu Define sunt foarte populare in randul pacientilor, in special datorita rezultatelor rapide si a faptului ca pot reveni imediat la ceea ce faceau inainte.
Dr. Johann Sptizer,
Austria

Rezultate obtinute

ABDOMEN INAINTE DE COOLTECH DEFINE
ABDOMEN INAINTE DE COOLTECH DEFINE
ABDOMEN DUPA COOLTECH DEFINE
ABDOMEN DUPA COOLTECH DEFINE
BARBIE INAINTE DE COOLTECH DEFINE
BARBIE INAINTE DE COOLTECH DEFINE
BARBIE DUPA COOLTECH DEFINE
BARBIE DUPA COOLTECH DEFINE

Fisa tehnica - Cooltech Define

Putere maxima 2400W
Capacitate de racire in fiecare aplicator Straight/Tight/Curved 315 W, Double 775W, Tiny/Tiny curved 160W, Oval 212W, Oval curved 340W, Delta 129W
Temperatura minima de racire -11°C
Durata tratament 45, 50 sau 70 minute (in functie de terapie)
Voltaj monofazic, 100-240VAC
Frecventa 50-60Hz
Presiune continua vacuum 500mbar
Nivel reglare vacuum 100-500mbar
Reglementari Clasificre conform IEC60601-1 Clasa 1, Tip B
Dimensiuni 715x1160x555mm
Greutate 90Kg
Interfata grafica ecran tactil 10.4 inch

Aflati mai multe despre Cooltech Define contactandu-ne cu ajutorul formularului de mai jos

Solicita oferta