Salt la continut
GDPR
COMPLIANT
beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Infusion de la Viora este un dispozitiv pentru estetica faciala si corporala destinat clinicilor si saloanelor
Infusion de la Viora este un dispozitiv pentru estetica faciala si corporala destinat clinicilor si saloanelor
Rezultate obtinute
Solicita oferta

Infusion - Aparat de Mezoterapie Virtuala cu Tehnologia IonwaveAparatul Infusion de la Viora este un dispozitiv pentru estetica faciala si corporala destinat clinicilor si saloanelor, ce foloseste electroporatia ca metoda principala de tratament. Cu ajutorul aparatului Infusion, puteti oferi o suita larga de tratamente faciale si corporale, pentru specificatii precum: celulita, remodelare corporala, laxitate cutanata, piele uscata, riduri si linii fine, discromii. Aparatul Infusion este ideal pentru clinici de estetica sau saloane de infrumusetare care doresc sa ofere un pachet complex de servciii anti-aging pentru fata si corp.

Ce Este Tehnologia Ionwave?Tehnologia patentata Ionwave™ Viora maximizeaza permeabilitatea celulara, favorizand absorbtia substantelor active in piela. Inonwave este o tehnica inovativa ce consta din utilizarea unor impulsuri electrice de mica intensitate pentru a creste temporar permeabilitatea membranei celulare. Conceput pentru a functiona impreuna cu procesele biologice ale pielii, Ionwave deschide micro-canale in membrana celulara pentru a permite patrunderea substantelor active in derm, trecand prin stratum corneum fara a leza pielea.

Efectele Ionwave™:

1. Atunci cand proprietatile Ionwave™ intra in contact cu celula, acestea incep rearanjarea structurala in strat dublu lipidic pentru a forma micropori in membrana celulara.

2. In calitate de gardieni/protectori ai celulei, micro-canalele permit sau restrictioneaza trecerea compusilor si extractelor nutritive naturale. Microcanalele sunt de scurta durata si resigilate imediat dupa livrarea compusilor (substantelor active).
Tratament de rejuvenare faciala cu Infusion de la Viora
Tratament corporal cu Infusion

Cum Functioneaza Tratamentele cu Aparatul Infusion?Infusion raspunde cerintelor terapeutilor si asigura realizarea optima a tratamentelor specifice, utilizand preparatele topice special dezvoltate de Viora. Penetrarea celulara maxima va permite sa realizati o arie vasta de proceduri de ingrijire si intretinere, atat pentru fata, cat si corp. Infusion™ poate fi utilizat impreuna cu orice alt aparat sau tehnologie Viora, functionand in sinergie cu acestea.

De ce sa Alegeti Infusion pentru Clinica sau Salon?Cu Infusion, pacientii dumneavoastra pot beneficia de rezultate foarte bune, vizibile imediat, in conditii de maxima siguranta. Aparatul este usor de folosit, si oferindu-le pacientilor o piele revitalizata, reimprospatata si mai ferma.

Specificatii Infusion:
• Anti-aging si reducerea ridurilor
• Stimulare colagen
• Hidratare
• Tonus & fermitate
• Remodelare corporala & reducere celulita
• Eliminare cicatrici
• Luminozitate ten, anti-aging si rejuvenare faciala
• Roseata si controlul secretiei de sebuum

Fiole Infusion™ - Sterile, Hipoalergenice, Calitate Premium, NeiritanteComplet naturale, fiolele Viora contin substante active pure si de inalta calitate pentru a oferi un efect maximizat procedurilor. Fiecare formulare are la baza un amestec de seruri speciale, proteine și agenti de vindecare si este destinata unui tratament specific.

*Pentru rezultate optime se recomanda utilizarea fiolelor unice Infusion™ impreuna cu echipamentul Infusion

Ce includ Fiolele InfusionInfusion Collagen Booster – cresterea pielii
Infusion Face Anti-Wrinkle & Lifting - pielea matura
Infusion Face Intensive Hydration - pielea sensibila si uscata
Infusion Bright - revitalizare si luminozitate
Infusion Smooth – tratament anti-acneic
Infusion Body Lipoelim – reducere celulita
Infusion Body Skin Firm – redare tonus si fermitate piele
Infusion Body Anti-Stretch Mark – redare elasticitate piele

Rezultate obtinute

Rezultate Infusion

Descoperiti rezultatele tratamentelor cu Infusion.
Inainte de tratamentul cu Infusion pentru rejuvenare faciala
Inainte de tratamentul cu Infusion pentru rejuvenare faciala
Dupa tratamentul cu Infusion pentru rejuvenare faciala
Dupa tratamentul cu Infusion pentru rejuvenare faciala

Aflati mai multe despre Infusion contactandu-ne cu ajutorul formularului de mai jos

Solicita oferta