Salt la continut
GDPR
COMPLIANT
beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Logo beautymed.ro
laser nd:yag pentru tratament leziuni vasculare si leziuni pigmentare
laser nd:yag pentru tratament leziuni vasculare si leziuni pigmentare
Informatii cheie
Rezultate obtinute
Solicita oferta

Aparatura Laser Nd:YAG pentru Clinici Estetice


Laserul Nd:YAG este un tip de laser in stare solida, cu lungime de unda de 1064nm. Acest laser are o gama larga de utilizari in medicina estetica. BeautyMed Solution aduce in Romania cele mai avansate aparare si platforme laser Nd:YAG de pe piata internationala de estetica, produse la cele mai inalta standarde de siguranta si calitate de catre companii de renume precum Candela Medical si Cocoon Medical.

Ce este laserul Nd:YAG?


Cel mai important laser in stare solida este cel Nd:YAG. Acest tip de laser, des utilizat in medicina estetica si dermatologie, are la baza ionul pozitiv al unui element rar din clasa lantanidelor, Neodimul (Nd3+), amplificat de un cristal format din Ytriu, Aluminiu si Granat (YAG) - Y3Al5O12. Laserul Nd:YAG este considerat unul dintre cele mai eficiente lasere in stare solida din industria de estetica medicala, iar aparatura laser de la Candela Medical este recunoscuta la nivel mondial pentru nivelul exceptional de calitate si siguranta, stabilit in numeroase studii clinice.

Lungimea de unda principala se afla in apropierea limitei spectrului infrarosu si este de 1064.2 nm. Frecventa acestuia amplificata cu un cristal KTP (potasiu-titan-oxid fosfat KTiOPO4), genereaza lungimea de unda de 532 nm (lumina verde). Poate fi operat in mod continuu (pana la 100 W) - in special pentru aplicatii chirurgicale, ca si laser cu puls lung - in aplicatii dermatologice, dar si in mod Q-switch - pentru aplicatii in urologie, dar si dermatologice (cum ar fi eliminarea tatuajelor).

Cum functioneaza aparatura cu laser Nd:YAG?


Laserul penetreaza pielea si vasele de sange superficiale. Lungimea de unda de 1064 nm ii permite sa tinteasca tesuturi mai profunde decat alte lasere. Unda laser este absorbita de catre cromofor si transformata in caldura, distrugand in acest fel intr-un mod controlat tesuturile tinta. Laserul Nd:YAG foloseste ca si cromofor pigmentul rosu, fiind astfel absorbit de oxihemoglobina din sange.

Caldura generata de laser coaguleaza sangele din interiorul vaselor, determinand distrugerea si sigilarea sa. Dupa procedura pacientii dumneavoastra pot simti o mica umflatura la nivelul pielii care va disparea in 2-4 ore. Zona poate fi usor rosiatica si ocazional apar echimoze.

Ce poti trata cu laser nd:yag
Laser nd:yag picoway candela

Ce efect are laser-ul Nd:YAG dupa tratament?


De-a lungul urmatoarelor saptamani, vasul de sange va disparea si va fi eliminat de macrofagi. Cele mai noi tehnologii laser permit livrarea unui dozaj de energie precis pe fiecare vas de sange fara a leza structurile inconjuratoare.

Laserul Nd:YAG cu puls lung poate fi folosit pentru a trata leziunile vasculare faciale (telangiectazii), anumite semne din nastere cu baza vasculara (malformatii capilare), leziunile vasculare superficiale din zona picioarelor (vene "panza de paianjen", lacuri vasculare), hemangioame din zona fetei sau din jurul gurii. De asemenea, acest laser poate fi folosit pentru eliminarea parului nedorit, fiind foarte eficient in cazul pacientilor cu fototip cutanat I-IV in scala Fitzpatrick, cu folicul pilos pigmentat si profund.

Ce afectiuni se pot trata cu laserul Nd:YAG?


• Leziuni vasculare si pigmentare
• Tatuaje de diferite culori si grade de complexitate
• Parul inestetic de pe multiple zone de tratament (epilare definitiva laser)
• Onicomicoza
• Rejuvenare Faciala

Nd:YAG este cel mai comun laser in tratamentul leziunilor vasculare. Terapia laser este folosita in medicina estetica de peste 30 ani. In tratamentul leziunilor vasculare lungimea de unda tinteste pigmentul din sange. Laserul incalzeste vena si o distruge iar tesutul inconjurator nu este afectat. Pe o perioada de 6 saptamani vena este reabsorbita de corp si dispare.

Informatii cheie Aparatura Laser Nd:YAG

 • Beneficii laser Nd:YAG. Ce poti trata cu laser Nd:YAG?
  • - Leziuni Vasculare
   - Leziuni pigmentare
   - Tatuaje negre sau colorate
   - Epilare definitiva
   - Onicomicoza
   - Rejuvenare Faciala
 • Ce vor experimenta pacientii?
  • O varietate mare de tratamente. Laserele Nd:YAG sunt mai sigure decat metodele traditionale datorita abilitatii unice de a trata eficient leziunile pigmentare si vasculare, realizand in acelasi timp protocoale de eliminare a tatuajelor sau de epilare definitiva, cu rezultate uimitoare.
 • Care vor fi principalele avantaje in clinica dumneavoastra?
  • - Echipamentele laser Nd:YAG sunt versatile: sistem de livrare prin fibra optica si aplicatoare ergonomice.
   - Interfata cu touchscreen, rapida si usor de folosit.
   - Usor de transportat in diverse incaperi ale clinicii.
   - Laser ND:Yag de 1064 nm.
   - Spot mare al aplicatorului 20/22/24 mm cel mai rapid laser Nd:YAG din piata.
   - Nou! Spotul de 5 mm este ideal pentru tratarea ciupercii piciorului.

Recomandari Aparatura Laser Nd:YAG

Producatori
Tratamente
Produse
Studii clinice

Rezultate obtinute

LEZIUNI PIGMENTARE INAINTE DE LASER ND:YAG
LEZIUNI PIGMENTARE INAINTE DE LASER ND:YAG
LEZIUNI PIGMENTARE DUPA LASER ND:YAG
LEZIUNI PIGMENTARE DUPA LASER ND:YAG
PETE PORTWINE INAINTE DE LASER ND:YAG
PETE PORTWINE INAINTE DE LASER ND:YAG
PETE PORTWINE DUPA LASER ND:YAG
PETE PORTWINE DUPA LASER ND:YAG

Aflati mai multe despre Aparatura Laser Nd:YAG contactandu-ne cu ajutorul formularului de mai jos

Solicita oferta