Salt la continut
GDPR
COMPLIANT
beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Tehnologia Unde Sincronizate & Paralele cu Ultrasunete pentru Rejuvenare Faciala
Tehnologia Unde Sincronizate & Paralele cu Ultrasunete pentru Rejuvenare Faciala
Informatii cheie
Rezultate obtinute
Solicita oferta

Ce sunt Aparatele cu Ultrasunete?


Aparatura pe baza de ultrasunete reprezinta o tehnolgie larg raspandita pe piata de estetica medicala, avand aplicatii dovedite in remodelare corporala si rejuvenare faciala. BeautyMed va ofera echipamente de estetica cu ultrasunete de cea mai inalta calitate, de la producatori de renume international precum Sofwave Medical.

Principiul Functionarii Ultrasunetelor


Un camp cu ultrasunete ce este definit de frecventa si presiune acustica. Totusi, campul cu ultrasunete nu poate fi descris doar masurand acesti parametri. Este mereu un spectru de frecvente care sunt emise de un transducer cu ultrasunete si deoarece atenuarea ultrasunetelor este dependenta de frecventa, spectrumul poate varia. Atenuarea este o reducere a presiunii acustice a undei de ultrasunete. Frecventa si intensitatea ultrasunetelor folosite in estetica corporala difera de cele folosite in imagistica medicala sau terapie fizica. Imagistica medicala cu ultrasunetele genereaza unde de frecventa inalta (gama 1-20Mhz) si intensitate scazuta (< 1 W/cm2).

Sofwave - Tratament pentru Antiaging cu Ultrasunete
Modul de Functionare a Tehnologiei Unde Sincronizate & Paralele cu Ultrasunetele

Categorii de Ultrasunete in Estetica Medicala


Ultrasunetele terapeutice sunt de regula de frecventa inalta si intensitate scazuta.
Ultrasunetele folosite in scop estetic (remodelare corporala si rejuvenare faciala) pot fi divizate in mai multe categorii:

1. Ultrasunetele de frecventa foarte joasa (kHz) si intensitate relativ scazuta - menite sa determine cavitatia in adipocit.

2. Ultrasunetele focusate cu intensitate foarte ridicata - menite sa ableze tesutul adipos prin incalzire (high intensity focused ultrasound sau hifu). Acesta tehnica a fost folosita pe parcursul mai multor decenii in scopul tratarii non-invazive a unor tumori de pe anumite organe.

3. Unde Sincronizate & Paralele cu Ultrasunetele (Synchronous Ultrasound Parallel Beam) - unde de inalta frecventa ce se propaga prin tesut si creeaza o serie de 7 zone termice geometrice unice in forma de cilindru 3D in derm, stimuland astfel procesele de neocolageneza si neoelastogeneza, esentiale pentru rejuvenarea pielii.


Tehnologia SUPERB (Synchronous Ultrasound Parallel Beam)


Tehnologia SUPERB a echipamentului Sofwave cu racire integrata, permite tratamentul la nivelul dermului mediu, incalzind controlat tesuturile-tinta si stimuland astfel productia de colagen si elastina, procese-cheie pentru a obtine rezultatul anti-aging dorit. Tratamentul pielii imbatranite necesita ca efectul termic sa fie localizat in derm. Echipamentul Sofwave are incorporat un sistem de racire, numit Sofcool, care protejeaza pielea de arsurile termice, mentinand efectul termic localizat la o adancime de 0,5 - 2 mm (in medie 1,5 mm) in derm.Echipamentul Sofwave

Unde Sincronizate Unde Paralele SUPERB


Energia este livrata uniform la o adancime de 1,5 mm in dermul mediu prin contact direct, concentrand efectul in aceasta zona si protejand structurile de baza, precum oasele, nervii faciali, grasimea faciala si vasele de sange.

Efectul fractionat al ultrasunetelor creeaza un impact controlat, prelungit si directionat. In plus, se realizeaza o coagulare termica la aceeasi adancime de 1,5 mm in derm, ceea ce permite obtinerea rezultatelor cu o penetrare minima, asigurand totodata ca epiderma ramane intacta.

Tehnologia SUPERB cu intensitate si frecventa ridicata livreaza simultan si paralel sapte unde de ultrasunete cu divergenta redusa si sensibilitate scazuta la natura variabila a tesuturilor pentru o depunere constanta si controlata a energiei in piele. Incalzirea tesutului la temperaturi intre 60-70°C stimuleaza productia de colagen si il remodeleaza intr-o directie optima pentru reducerea ridurilor, oferind astfel cel mai eficient tratament.

Tehnologia este destinata tuturor tipurilor de piele, deoarece absorbtia ultrasunetelor depinde de proprietatile mecanice si microscopice ale tesutului, indiferent de culoarea sau pigmentarea pielii. Fiecare puls acopera o suprafata mare si produce un impact fractionat unic la nivelul dermului mediu.


Echipamentul Sofwave pentru Tratamente Antiaging


Sofwave este un aparat profesional de estetica medicala care utilizeaza tehnologia SUPERB pentru a oferi tratamente non-invazive de rejuvenare cutanata la nivelul fetei si gatului si nu numai. Acest echipament este dedicat clinicilor si saloanelor si aduce o abordare inovatoare pentru liftingul sprancenelor, reducerea laxitatii pielii din zona gatului si a tesuturilor submentoniere, estomparea liniilor si ridurilor faciale, precum si pentru tratamentul celulitei.

Sofwave a obtinut si aprobarea FDA pentru multiplele sale indicatii, reprezentand astfel o optiune de incredere pentru pacienti si profesionisti din domeniul esteticii medicale.

Informatii cheie Aparatura cu Ultrasunete

  • Tehnologie avansata
    • SUPERB (Synchronous Ultrasound Parallel Beam) utilizeaza unde sincronizate si paralele cu ultrasunete pentru a penetra eficient si in mod controlat straturile profunde ale pielii. Aceasta tehnologie avansata permite tratamente non-invazive, focalizandu-se asupra dermului mediu pentru a stimula procesele cheie, precum neocolageneneza si neoelastogeneza.
  • Prin ce se remarca aceasta tehnologie?
    • Tehnologia se remarca prin faptul ca livreaza o energie mai mare in dermul mediu decat HIFU la o adancime de 1,5 mm, obtinand rezultate mai bune in ceea ce priveste laxitatea pielii si reducerea ridurilor. Iar structurile de baza: oasele, nervii, grasimea faciala si vasele de sange nu sunt afectate si nu se produce nicio deteriorare la nivelul epidermei.
  • Rezultate eficiente
    • Datorita tehnologiei avansate utilizate, procedurile Sofwave ofera rezultate complete si de lunga durata, contribuind astfel la satisfactia pe termen lung a pacientilor.

Rezultate obtinute

INAINTE DE TEHNOLOGIA UNDE SINCRONIZATE SI PARALELE CU ULTRASUNETELE
INAINTE DE TEHNOLOGIA UNDE SINCRONIZATE SI PARALELE CU ULTRASUNETELE
DUPA TEHNOLOGIA UNDE SINCRONIZATE SI PARALELE CU ULTRASUNETELE
DUPA TEHNOLOGIA UNDE SINCRONIZATE SI PARALELE CU ULTRASUNETELE
INAINTE DE TEHNOLOGIA UNDE SINCRONIZATE SI PARALELE CU ULTRASUNETELE
INAINTE DE TEHNOLOGIA UNDE SINCRONIZATE SI PARALELE CU ULTRASUNETELE
DUPA TEHNOLOGIA UNDE SINCRONIZATE SI PARALELE CU ULTRASUNETELE
DUPA TEHNOLOGIA UNDE SINCRONIZATE SI PARALELE CU ULTRASUNETELE

Aflati mai multe despre Aparatura cu Ultrasunete contactandu-ne cu ajutorul formularului de mai jos

Solicita oferta