Salt la continut
Logo beautymed.ro
tehnologia ultrasunete pentru remodelare corporala si rejuvenare faciala

Ce sunt Aparatele cu Ultrasunete?


Aparatura pe baza de ultrasunete reprezinta o tehnolgie larg raspandita pe piata de estetica medicala, avand aplicatii dovedite in slabire localizata non-invaziva si remodelare corporala. BeautyMed solution va ofera echipamente de estetica cu ultrasunete de cea mai inalta calitate, de la producatori de renume international precum Candela Medical si Cocoon Medical.

Un camp cu ultrasunete ce este definit de frecventa si presiune acustica. Totusi, campul cu ultrasunete nu poate fi descris doar masurand acesti parametri. Este mereu un spectru de frecvente care sunt emise de un transducer cu ultrasunete si deoarece atenuarea ultrasunetelor este dependenta de frecventa, spectrumul poate varia. Atenuarea este o reducere a presiunii acustice a undei de ultrasunete.

Frecventa si intensitatea ultrasunetelor folosite in estetica corporala difera de cele folosite in imagistica medicala sau terapie fizica. Imagistica medicala cu ultrasunetele genereaza unde de frecventa inalta (gama 1-20Mhz) si intensitate scazuta (< 1 W/cm2).

Ultrasunetele terapeutice sunt de regula de frecventa inalta si intensitate scazuta. Ultrasunetele folosite in scop estetic (remodelare corporala) pot fi divizate in 2 categorii diferite: prima este ultrasunetul de frecventa foarte joasa (kHz) si intensitate relativ scazuta menita sa determine cavitatia in adipocit. A doua categorie este ultrasunetul focusat cu intensitate foarte ridicata menita sa ableze tesutul adipos prin incalzire (high intensity focused ultrasound sau hifu). Acesta tehnica a fost folosita pe parcursul mai multor decenii in scopul tratarii non-invazive a unor tumori de pe anumite organe.

Tehnologia Ultrasunete: penetrare precisa si focusataUltrasunetul este un tip de tehnologie, care folosita la o anumita adancime si frecventa, distruge celulele de grasime la 3 niveluri diferite. Procedura distruge si fragmenteaza celulele adipoase.
aplicator ultrasunete al aparatului ultrashape candela medical slabire localizata
aplicator ultrasunete rejuvenare faciala hydracool plus
Similar cu tehnologia de inghetare a grasimii, aceste celule sunt eliminate prin drenaj limfatic. Astfel nu se mai pot reface noi depozite de grasime localizata. Remodelarea corporala folosind ultrasunetele va reduce permanent numarul de celule grase din zona de tratament cu aproximativ 50%. Procedura este ideala pentru “buzunarele” mici cu grasime, unde pielea si grasimea pot fi apucate si stranse (cel putin 2 cm grosime).

Ultrasunetele sunt o tehnologie de remodelare corporala. Ultrasunetul pulsat focusat tinteste selectiv si distruge adipocitul. Spre deosebire de liposuctie, terapia cu ultrasunete este o procedura non-chirurgicala, fara incizii, fara anestezie, fara timp de recuperare.
Si spre deosebire de alte tehnologii de eliminare a grasimii care folosesc caldura sau inghet, ultrasunetele sunt fara durere si fara semne post tratament. Asta inseamna ca poti reveni la rutina zilnica, fara timp de recuperare.

Ce fac ultrasunetele?


Ultrasunetele distrug grasimea rezistenta la efort, dieta sau alte activitati. Elen nu cauzeaza durere sau leziuni tesutului inconjurator, nervilor, muschilor. Tratamentul este perceput ca unul confortabil.
Tehnologia delicata a ultrasunetelor distruge peretii adipocitelor din corp si elibereaza grasimea sub forma de trigliceride. Aceste trigliceride sunt procesate prin ficat si eliminate in mod natural de corp. Intre timp, tesutul inconjurator, nervii, muschii sunt neatinsi.
Informatii cheie despre Ultrasunete
 • Cat de repede vad rezultatele cu ultrasunetele?
  • Unii pacienti vad rezultate dupa doar 2 saptamani de la prima sedinta, insa rezultatele finale apar dupa 3 sedinte realizate la un interval de 2 saptamani.
 • Rezultatele sunt de lunga durata?
  • Adipocitele sunt tratate si distruse.
   Totusi, in timp ce adipocitele tratate nu se pot regenera, celulele din vecinatatea zonei tratate pot creste in marime deci – pentru rezultate optime – este important ca pacientul sa mentina un stil de viata sanatos, cu dieta si exercitii fizice.
 • Cu ce difera Ultrasunetele de alte tehnologii?
  • Spre deoasebire de alte proceduri/tehnologii de reducere a tesutului adipos, Ultrasunetele nu folosesc caldura sau inghet. Tratamentele sunt foarte confortabile si nu genereaza semne post procedura. In plus, cu o tehnologie bazata pe ultrasunete, pacientii vad rezultate dupa primele 2 saptamani de la realizarea primei sedinte.
Recomandari (aparate, tehnologii, tratamente) - Ultrasunete
Rezultate obtinute - Ultrasunete
 • INAINTE DE ULTRASUNETE ABDOMEN
  INAINTE DE ULTRASUNETE ABDOMEN
  DUPA ULTRASUNETE ABDOMEN
  DUPA ULTRASUNETE ABDOMEN
  INAINTE DE ULTRASUNETE ABDOMEN
  INAINTE DE ULTRASUNETE ABDOMEN
  DUPA ULTRASUNETE ABDOMEN
  DUPA ULTRASUNETE ABDOMEN
Aflati mai multe despre Ultrasunete contactandu-ne cu ajutorul fomularului de mai jos.
Solicita oferta

Inscrie-te la newsletter-ul nostru

Fii la curent cu cele mai noi tehnologii, inovatii si evenimente.
Inscrie-te la newsletterul nostru si vei primi in timp util cele mai noi stiri din domeniu medical-estetic.

Nume:
Email:

Contacteaza-ne

Suntem aici pentru orice solicitare sau intrebare ai avea. Ne poti contacta daca esti interesat/a de un aparat, daca vrei sa-ti recomandam o locatie autorizata unda sa realizezi tratamente sau daca vrei sa afli detalii despre procedurile realizate cu sistemele noastre.
Pentru orice solicitare tip parteneriat trimite-ne un email la: office@beautymed.ro
*Disclaimer - Rezultatele tratamentelor cu echipamentele si produsele distribuite de BeautyMed variaza de la persoana la persoana, in functie de un complex set de factori, si nu inlocuiesc beneficiile unui stil de viata sanatos.
DATE CONTACT
Telefon: 021.322.30.64
Fax: (+4)021.322.30.64
E-mail: office@beautymed.ro
OFFICE
Str. Comandor Eugen Botez, nr 21, sector 2, Bucuresti, Romania
Program: Luni-Vineri 10:00 - 18:00
SHOWROOM
Str. Clucerului nr. 55, sector 1, Bucuresti, Romania
Telefon: 0728.951.000
SERVICE & LOGISTICA
Telefon: 0748.248.888
E-mail: sesizari@beautymedservice.ro