Salt la continut
Logo beautymed.ro
Nordlys platforma laser pentru tratamente fractionate

APARATURA MEDICAL-ESTETICA PENTRU TRATAMENTE FRACTIONATE


Echipamente si tehnologii medical-estetice revolutionare pentru tratamente fractionate

Va punem la dispozitie o serie de echipamente inovatoare, care sa va permita realizarea in conditii de maxima siguranta si versatilitate, a unei game largi de tratamente fractionate. Tehnologiile de tipul radiofrecventa fractionata sau laser fractionat, prin care functioneaza echipamentele din portofoliul nostru, au la baza numeroase cercetari si studii clinice, garantia unor rezultate excelente in randul pacientilor la nivel mondial si, bineinteles, increderea unor producatori etalon din industria medical-estetica. Pe langa aceste echipamente, compania BeautyMed vine in intampinarea dumneavoastra cu o serie de training-uri dedicate, dar si cu suport de marketing pentru dezvoltarea eficienta a afacerii dumneavoastra.

Ce este un tratament fractionat?


Tratamentele fractionate reprezinta metode inovative pentru rejuvenarea si remodelarea cutanata, estomparea ridurilor superficiale si adanci, a porilor dilatati, diminuarea/eliminarea cicatricilor de diferite feluri, a efectului de puffy eyes, a iregularitatilor texturale sau a vergeturilor noi sau mature. Beneficiul principal al tratamentelor fractionate il reprezinta tratarea deopotriva a straturilor superioare si profunde ale pielii, pentru a reface structura acesteia si a reda aspectul sanatos, elastic si ferm, cu textura uniforma.

Exista mai multe tipuri de tratamente fractionate, elementul lor comun fiind principiul de functionare: actiune tintita si adanca, pe portiuni predefinite foarte mici (fractiuni de piele), dar cu o putere foarte mare. Astfel, organismul nu are timp sa reactioneze si sunt evitate efecte adverse majore precum arsurile
sistem laser frax 1550 ydun laser fractionat
laser co2re pentru tratamente faciale si corporale fractionate

Ce tipuri de tehnologii permit realizarea unui tratament fractionat?


Dintre toate tehnologiile pentru tratamente fractionate, cele mai des intalnite sunt radiofrecventa si laserul. Cum functioneaza fiecare:

  • Radiofrecventa fractionata directioneaza o cantitate mare de energie, intr-o serie de portiuni mici, predefinite, din dermul profund. La contactul cu staturile inferioare ale pielii, energia este transformata in caldura, fiind activate fibroblastele si sinteza de fibre noi de colagen si elastina, alaturi de regenerarea celulara. Acestea contribuie direct la accelerarea procesului de vindecare si regenerare a tesuturilor si la redobandirea elasticitatii si fermitatii pielii.

Spre deosebire de radiofrecventa bipolara clasica, modalitatea tintita de actionare a radiofrecventei fractionate optimizeaza eficienta rezultatelor;

  • Laserul fractionat furnizeaza fascicule de lumina de dimensiuni foarte mici, dar cu o energie extrem de mare, care patrund derm si produc microzone de incalzire termica. Tesutul neincalzit din jurul zonei tinta are un efect instantaneu de contractare, fiind astfel facilitat procesul natural de regenerare celulara si de vindecare cutanata si rejuvenarea zonei de tratament.
Informatii cheie despre Tratamente Fractionate
 • Care sunt rezultatele dupa un tratament fractionat?

  • - Imbunatatirea semnificativa a structurii si calitatii pielii;
   - Piele uniforma, luminoasa, cu tonus ridicat;
   - Eliminarea liniilor fine si a ridurilor superficiale si profunde: periorbitale, periorale, pliuri nazolabiale etc.;
   - Blefaroplastie, tratarea ridurilor si pungilor - din zona ochilor;
   - Diminuarea porilor;
   - Eliminarea leziunilor superficiale ale pielii si a iregularitatilor texturale;
   - Redobandirea elasticitatii, fermitatii si volumului facial;
   - Diminuarea discromiilor si leziunilor pigmentare;
   - Tratarea cicatricilor post-acneice sau post-operatorii, in diferite stadii de evolutie;
   - Tratarea vergeturilor nou-aparute sau a acelora mature.

   In plus, tehnologiile revolutionare prin care functioneaza aceste echipamente permit dobandirea unor rezultate optime intr-un numar redus de sedinte, intr-un protocol de tratament sigur, cu timp de recuperare minim.
 • Care este timpul de recuperare in urma unui tratament fractionat?
  • Timpul de recuperare este redus si variaza in functie de tipul de tehnologie aleasa: pentru radiofrecventa fractionata este nevoie de cateva zile, dar pacientul se poate intoarce imediat la activitatile sale zilnice. Pentru laserul fractionat este nevoie de aproximativ 1 saptamana, cu repaus de la activitatile zilnice si, mai ales, de la sursele directe de lumina de pana la 30 zile, in functie de profunzimea si complexitatea zonei alese. Evitarea expunerii la soare inseamna diminuarea riscului de a dezvolta infectii locale sau a hiperpigmentarii post-inflamatorii.
 • In cat timp devin vizibile rezultatele unui tratament fractionat?
  • Rezultatele se observa inca de la prima sedinta, pielea fiind mai ferma, uniforma si luminoasa. In cazul tratamentelor pe baza de laser, rezultatele finale apar dupa 3-6 luni, atunci cand zona tratata este vindecata complet.
   Numarul si perioada dintre sedinte difera de la un pacient la altul, in functie de zona tratata, de complexitatea procedurii (spre exemplu gradul de adacime al ridurilor, profunzimea si dimensiunile unei cicatrici, marimea unei pete etc.) si de obiectivele propuse. La tratamentele pe baza de radiofrecventa fractionata este, in general, nevoie de 3-5 sedinte, in timp ce pentru laserele fractionate poate fi suficienta si doar una singura sau de maximum doua.

Ce echipamente pentru tratamente fractionate va punem la dispozitie?


CO2RE: tinteste si trateaza eficient atat suprafata pielii, cat si tesuturile sale profunde, extrem de sigur si versatil. Cu ajutorul CO2RE se trateaza o gama larga de tratamente estetice: rejuvenare faciala, riduri superficiale si profunde, laxitate tegumentara, hiperpigmentatii, eliminare cicatrici si vergeturi;
eTwo: Foloseste Sublative (RF bipolara fractionata) pentru tratamente complexe de rejuvenare faciala. eTwo Sublative directioneaza energia RF in piele, sub forma unei matrice, permitand tesutului sanatos din jurul leziunilor (punctelor matricei) sa accelereze procesul de vindecare al dermului prin stimularea neocolagenezei si rejuvenarii celulare. Liniile fine, ridurile, iregularitatile texturale, discromia pielii sunt semnificativ reduse, chiar si dupa o singura sedinta;
Elos Plus: combina energia optica (laser sau lumina) cu radiofrecventa bipolara in scopul generarii unui efect de incalzire duala, pentru tratamente eficiente si sigure (fara afectarea epidermei) dedicate eliminarii vergeturilor si cicatricilor, leziunilor pigmentare si vasculare, acneei, alaturi de protocoale optime de remodelare cutanata, rejuvenare faciala, dar si de epilare definitiva.
Nordlys: imbina mai multe tipuri de tratamente intr-o singura platforma: Ellipse IPL, Frax 1550 si Nd:YAG de 1064 nm . Printre tratamentele dermatologice pe care le puteti efectua: indepartarea leziunilor vasculare si pigmentare benigne, telangiectazii, rozacee, Poikiloderma Civatte, cicatrici
post-acneice si chirurgicale, negi, onicomicoza, fotorejuvenarea, estomparea ridurilor, epilare definitiva laser.
Ydun: laserul Frax 1550 faciliteaza medicilor o gama larga de proceduri, cu diferite grade de complexitate. De la rejuvenare faciala si remodelare cutanata, la indepartarea vergeturilor si cicatricilor – tratamentele cu Ydun sunt confortabile, precise si sigure, putand fi adaptate nevoilor specifice fiecarui pacient;
etwo sublative tratament radiofrecventa fractionata


Recomandari (aparate, tehnologii, tratamente) - Tratamente Fractionate
Rezultate obtinute - Tratamente Fractionate
 • INAINTE DE TRATAMENT CICATRICI CU ETWO
  INAINTE DE TRATAMENT CICATRICI CU ETWO
  DUPA TRATAMENT CICATRICI CU ETWO
  DUPA TRATAMENT CICATRICI CU ETWO
  INAINTE DE TRATAMENT CICATRICI CU LASER CO2RE
  INAINTE DE TRATAMENT CICATRICI CU LASER CO2RE
  DUPA TRATAMENT CICATRICI CU LASER CO2RE
  DUPA TRATAMENT CICATRICI CU LASER CO2RE
Aflati mai multe despre Tratamente Fractionate contactandu-ne cu ajutorul fomularului de mai jos.
Solicita oferta