Salt la continut
GDPR
COMPLIANT
beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Logo beautymed.ro
V-Series - Aparatura de estetica medicala pentru fata si corp
V-Series - Aparatura de estetica medicala pentru fata si corp
Informatii cheie
Solicita oferta

Viora - Gama completa de Aparatura de Estetica Faciala si CorporalaViora, lider de piata in solutii de estetica medicala, ofera terapeutilor un spectru larg de tratamente, cu rezultate optime pentru pacienti. Prezenta in peste 65 de tari, Viora ofera proceduri non-invazive ce trateaza un spectru vast de afectiuni, datorita tehnologiei imbunatatite. Acum ai acces la cele mai solicitate tratamente de anti-aging, anti-acnee, remodelare faciala si corporala, reducerea aspectului celulitei, epilare definitiva, revitalizare ten si multe altele.

Echipamentele Viora au fost concepute pentru a fi utilizate atat in clinici cat si in saloane, ele remarcandu-se atat prin versatilitate cat si prin siguranta si eficienta tratamentelor. Aceste caracteristici ale aparatelor Viora se bazeaza in primul rand pe indelungata experienta a producatorului in dezvoltarea tehnologiilor de estetica medicala, si sunt validate de numeroase studii clinice si o experienta bogata a medicilor si terapeutilor din intreaga lume.

Unul dintre cele mai importante avantaje ale aparatelor Viora este paleta larga de tratamente pe care le puteti oferi, tehnologiile sale oferind o gama larga de abordari atat pentru fata cat si pentru corp.
Tratamente corporale cu echipamentele V-Series by Sinclair

Informatii cheie Viora

  • De ce sa aleg Viora pentru locatia mea?
    • Viora este un brand versatil de aparatura de estetica, oferind un nivel de flexibilitate locatiei dumneavoastra. Datorita conceptului modular al aparatelor, putati oricand adauga tehnologii noi pentru a va extinde portofoliul de servicii in functie de nevoile clientilor.
  • Care este nivelul de siguranta al echipamentelor Viora?
    • Echipamentele Viora respecta cele mai inalte standarde de calitate al tratamentelor de estetica medicala, ele fiind autorizate CE pentru comercializare in Uniunea Europeana.
  • Ce tipuri de tratamente pot acoperi cu aparatele Viora?
    • Cu echipamentele Viora, puteti acoperi o gama larga de tratamente de estetica, precum: remodelare corporala, rejuvenare cutanata, reducerea aspectului celulitei, tratarea vergeturilor, neocolageneza, tonus si fermitate, epilare definitiva laser, unele leziuni vasculare si pigmentare.

Aflati mai multe despre Viora contactandu-ne cu ajutorul formularului de mai jos

Solicita oferta