Salt la continut
GDPR
COMPLIANT
beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Logo beautymed.ro
cocoon medical romania
cocoon medical romania
Informatii cheie
Solicita oferta

COCOON MEDICAL - INOVATIE PENTRU EXCELENTA


Cocoon Medical este o companie spaniola cu sediul central in Barcelona, care ofera cel mai inalt nivel de tehnologie si inovatie in domeniul esteticii cu echipamente pentru estetica profesionala de prima clasa. Cocoon Medical raspunde celor mai exigente cerinte ale pacientilor, cu cele mai eficiente, sigure si profitabile tratamente de pe piata.

Fondata in 2010 la Barcelona, Spania, Cocoon Medical a proiectat, dezvoltat și comercializat cu succes produse revolutionare pentru industria estetica, ghidata de ideile fondatorului său Jose Antonio Sánchez, un antreprenor vizionar cu o vasta experienta in cercetare si dezvoltare, care si-a inceput activitatea in cariera cu afacerea sa de familie, firma-pionier in domeniul estetic in Spania inca din din 1974. Cocoon Medical si-a extins activitatile la nivel mondial cu operatiuni directe în Europa, America Latina, Hong Kong si Statele Unite.

DOMENII DE EXCELENTA ALE COCOON MEDICAL-Epilare Definitiva cu Laser
-Slabire Localizata
-Diminuare Celulita
-Remodelare Corporala
cocoon medical romania

Informatii cheie Cocoon Medical

  • Lider Global in Aparatura Laser de Mare Putere
    • Cocoon Medical ofera sisteme laser deosebit de puternice si eficiente, cu rezultate deosebite in epilare definitiva, dar si pentru leziuni vasculare si pigmentare.
  • Cea mai Eficienta Abordare pentru Slabire Localizata
    • Criolipoliza Cooltech si Crioscupltarea Define reprezinta cea mai avansata tehnologie non-invaziva de slabire localizata prin inducere a apoptozei.
  • Ideal atat pentru Clinici cat si pentru Saloane
    • Aparatura Cocoon Medical este extrem de versatila, fiind ideala pentru preluarea unui procent majoritar de tratamente din locatia dumneavoastra, imbunatatind considerabil randamentul si profitabilitatea acesteia.

Recomandari Cocoon Medical

Tratamente
Tehnologii
Produse
Studii clinice

Aflati mai multe despre Cocoon Medical contactandu-ne cu ajutorul formularului de mai jos

Solicita oferta