Salt la continut
GDPR
COMPLIANT
beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Candela Medical - 10 ani de excelenta medical-estetica in Romania
Candela Medical - 10 ani de excelenta medical-estetica in Romania
Informatii cheie
Solicita oferta

Candela Medical – Producator de Aparatura Laser pentru Dermatologie si Medicina Estetica


Candela Medical este o companie internationala specializata in productia de aparatura si dispozitive pentru estetica medicala, cu sediul în Wayland, Massachusetts, USA. Tehnologiile medical-estetice inovative implementate de Candela in aparatura sa permit permit medicilor sa ofere tratamente avansate non-invazive bazate pe energie, pentru o gama larga de specificatii din practica de estetica medicala, precum:

- Remodelare Corporala
- Diminuare Celulita
- Tratarea Vergeturilor si Cicatricilor
- Tratarea Leziunilor Pigmentare
- Tratarea Leziunilor Vasculare
- Tratarea Acneei si Cicatricilor Post-Acneice
- Rejuvenare Faciala
- Remodelare Cutanata
- Tratamente Fractionate
- Epilare Definitiva
- Eliminare Tatuaje
- Ginecologie Estetica


Lider mondial in estetica si aparatura medicala laser, Candela Medical detine si propria sa tehnologie patentata, Elos. Aparatele Candela reprezinta un standard mondial de calitate in aparatura de remodelare corporala, diminuare celulita, dar si in platforme laser Nd:YAG, Alexandrite si CO2. Aparatura Candela este marca clinicilor de estetica medicala ce doresc sa ofere cel mai inalt nivel de calitate si siguranta pacientilor.

Candela Medical Romania
Aparatura Candela Medical - Distribuita in Romania de BeautyMed

Aparatele Candela Medical sunt distribuite in Romania in exclusivitate de
SC BeautyMed Solution SRL


De peste 10 ani, SC BeautyMed Solution SRL este partenerul de incredere al Candela Medical in Romania, contribuind in mod insemnat la dezvoltarea tehnologica a pietei de estetica medicala din tara. Echipamentele Candela, prin calitatea lor si prin rezultatele exceptionale pe care medicii, in consecinta, le livreaza, raman un standard imutabil in piata de aparatura si echipamente de estetica medicala.

Platformele Candela Medical se remarca in mod deosebit prin calitatea solutiilor laser integrate, recunoscute de medici si centre medicale de pe intregul glob ca fiind alegerea de referinta pentru cine doreste sa ofere tratamente laser la cel mai inalt nivel de calitate si precizie. De exemplu, platformele din familia Gentle Pro Series sunt prevazute cu cel mai mare cristal pur de laser Alexandite, ceea ce ofera parametri de lucru net superiori fata de alte platforme.

Descoperiti mai jos gama completa de aparate de la Candela Medical

Informatii cheie Candela Medical

  • Cel Mai Inalt Standard de Calitate in Estetica Medicala
    • Aparatura de la Candela Medical reprezinta un model de excelenta in industria medical-estetica si ofera medicilor numai cele mai bune solutii si tehnologii.
  • Tehnologie LASER Inegalabila
    • Platformele produse de Candela Medical reprezinta varful de lance al aplicarii tehnologiilor laser Nd:YAG si Nd:YAG Q-switched, Alexandrite, CO2, Picosecond si Pulsed Dye. Tratamentele posibile cu aceste tipuri de laser sunt cele mai avansate din prezent.
  • Siguranta si Rezultate Pentru Pacienti
    • Candela Medical acorda o atentie deosebita sigurantei pacientilor, aparatura sa fiind proiectata de cei mai buni experti in domeniu, in urma unui complex proces de cercetare-dezvoltare.

Recomandari Candela Medical

Tehnologii
Produse
Studii clinice

Aflati mai multe despre Candela Medical contactandu-ne cu ajutorul formularului de mai jos

Solicita oferta