Salt la continut
Logo beautymed.ro
candela medical romania

Candela Medical – Producator de Aparatura Laser pentru Dermatologie si Medicina Estetica


Candela Medical este o companie internationala specializata in productia de aparatura si dispozitive pentru estetica medicala, cu sediul în Wayland, Massachusetts, USA. Tehnologiile medical-estetice inovative implementate de Candela in aparatura sa permit permit medicilor sa ofere tratamente avansate non-invazive bazate pe energie, pentru o gama larga de specificatii din practica de estetica medicala, precum:

- Remodelare Corporala
- Diminuare Celulita
- Tratarea Vergeturilor si Cicatricilor
- Tratarea Leziunilor Pigmentare
- Tratarea Leziunilor Vasculare
- Tratarea Acneei si Cicatricilor Post-Acneice
- Rejuvenare Faciala
- Remodelare Cutanata
- Tratamente Fractionate
- Epilare Definitiva
- Eliminare Tatuaje
- Ginecologie Estetica


Lider mondial in estetica si aparatura medicala laser, Candela Medical detine si propria sa tehnologie patentata, Elos. Aparatele Candela reprezinta un standard mondial de calitate in aparatura de remodelare corporala, diminuare celulita, dar si in platforme laser Nd:YAG, Alexandrite si CO2. Aparatura Candela este marca clinicilor de estetica medicala ce doresc sa ofere cel mai inalt nivel de calitate si siguranta pacientilor.
candela medical romania
Informatii cheie despre Candela Medical
 • Cel Mai Inalt Standard de Calitate in Estetica Medicala
  • Aparatura de la Candela Medical reprezinta un model de excelenta in industria medical-estetica si ofera medicilor numai cele mai bune solutii si tehnologii.
 • Tehnologie LASER Inegalabila
  • Platformele produse de Candela Medical reprezinta varful de lance al aplicarii tehnologiilor laser Nd:YAG si Nd:YAG Q-switched, Alexandrite, CO2, Picosecond si Pulsed Dye. Tratamentele posibile cu aceste tipuri de laser sunt cele mai avansate din prezent.
 • Siguranta si Rezultate Pentru Pacienti
  • Candela Medical acorda o atentie deosebita sigurantei pacientilor, aparatura sa fiind proiectata de cei mai buni experti in domeniu, in urma unui complex proces de cercetare-dezvoltare.


Recomandari (aparate, tehnologii, tratamente) - Candela Medical
Aflati mai multe despre Candela Medical contactandu-ne cu ajutorul fomularului de mai jos.
Solicita oferta