Salt la continut
GDPR
COMPLIANT
beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Logo beautymed.ro
remodelare corporala

Cum sa Alegi Corect un Aparat de Remodelare Corporala?

Alege Calitatea Aparatelor Originale

14 martie, 2021

Cum sa Alegi Corect un Aparat de Remodelare Corporala?

Tratamentele de remodelare corporala au castigat in ultimii ani tot mai mult teren in industria frumusetii. Un studiu realizat de compania GlobalData arata ca, pana in 2022, veniturile generate de procedurile non-invazive sau minim invazive de reducere a tesutului adipos vor ajunge sa depaseasca suma de 1,1 miliarde de dolari. In plus, American Society of Plastic Surgery a denumit anul 2018 drept „Anul Corpului”. Toate aceste statistici nu sunt deloc surprinzatoare, fiindca tot mai multe persoane isi doresc sa piarda cat mai multi centimetri in circumferinta, sa diminueze aspectul celulitei si sa capete un trup tonifiat intr-un timp scurt si fara sa depuna efort zilnic in salile de gimnastica.

Daca in urma cu cateva decenii acest scenariu ar fi putut parea doar un vis frumos, astazi, multumita tehnologiei si inovatiei, industria de aparate medical-estetice pune la dispozitie toate instrumentele necesare pentru a capata trupul perfect.

Ce inseamna un tratament de remodelare corporala?

Remodelara corporala presupune transformarea, atat cantitativa (pierderea centimetrilor in circumferinta), cat si calitativa (piele uniforma, ferma, tonifiata) a uneia sau mai multor zone ale corpului. Este un tratament non-invaziv, rapid si sigur, care tinteste si distruge grasimea corporala. Tehnologiile care stau la baza acestor aparate sunt diverse si variaza de la radiofrecventa, la ultrasunet, lumina infrarosie, vacuum, role mecanice, si pana la criolipoliza sau criosculptare. Insa, toate au rolul de a ajuta corpul sa elimine in mod natural tesutul adipos in exces, dar si de a stimula refacerea tesutului cutanat – in scopul redobandirii unui aspect uniform, ferm, cu tonus ridicat.

Care sunt criterile dupa care trebuie sa te ghidezi atunci cand achizitionezi un aparat de remodelare corporala?

De departe, imbunatatirea aspectului general al corpului reprezinta una dintre cele mai cerute cerinte ale consumatorului modern. Astfel ca, achizitia unui aparat de remodelare corporala te va ajuta sa cresti succesul afacerii tale, dar si sa te bucuri de un numar mai mare de clienti. Insa, partea cu adevarat dificila vine odata cu alegerea modelului potrivit. La o simpla cautare vei gasi nenumarate aparate, brand-uri si optiuni, iar alegerea echipamentului potrivit se poate transforma intr-o adevarata provocare. De aceea, noi iti spunem care sunt aspectele de care trebuie sa tii cont, pentru a te asigura ca ai facut cea mai buna alegere pentru clinica sau salonul tau!

Alegeti Numai Aparatura de Estetica Originala

Acesta este criteriul fundamental pe care trebuie sa il ai in vedere atunci cand urmeaza sa faci o achizitie. Desi poate parea tentant din punct de vedere financiar sa te orientezi catre o alta varianta, un aparat original iti va oferi garantia ca este eficient, calitativ si sigur.

Astfel, nu numai ca nu vei pune sanatatea clientilor tai in pericol, dar le vei putea oferi rezultate vizibile si promitatoare. Iar acest lucru le va castiga increderea pacientilor, care vor reveni pentru a benefica de tratamentele oferite de clinica sau salonul tau.

In portofoliul nostru se regasesc brand-uri recunoscute la nivel mondial, cu experienta indelungata in industria estetica si care au fost apreciate de milioane de oameni din intreaga lume. Candela Medical si Cocoon Medical sunt doar cateva exemple de producatori autorizati care ofera servicii de inalta calitate si tehnologii inovatoare.

Aparatura Estetica de Calitate de la Producatori Autorizati

Calitatea unui aparat medical-estetic se traduce prin rezultate vizbile in scurt timp, prin durabilitate si prin tehnologie de ultima ora. Iar VelaShape III de la Candela Medical inglobeaza toate aceste aspecte primordiale.

Aparatul este certificat CE pentru remodelare corporala si aprobat FDA pentru reducere circumferintei in zona abdomenului si a coapselor. Rezultatele oferite pacientilor si versatilitatea sa claseaza VelaShape III in topul celor mai utilizate aparate, la nivel mondial. Prin sinergia celor patru tehnologii puternice, testate medical, respectiv vacuumul, masajul cu role mecanice, radiofrecventa bipolara si lumina infrarosie, VelaShape III are efecte vizibile inca de la prima sedinta, care se mentin timp indelungat.

Tehnologie Inovatoare

Industria de frumusete se afla intr-o continua transformare. Zilnic, noi tehnologii sunt dezvoltate si testate pentru a oferi cele mai bune servicii consumatorilor. Dalyance de la Cocoon Medical este unul dintre cele mai avansate aparate de remodelare corporala, ce se bazeaza pe combinarea a doua tehnologii - radiofrecventa si ultrasunete -  ce garanteaza livrarea unor servicii de calitate. Multumita inovatiei tehnologice, Dalyance reuseste sa elimine tesutul adipos in exces, si in acelasi timp sa imbunateasca elasticitatea si tonusul pielii si sa reduca aspectul celulitei.

Proceduri non-invazive

Astazi, din nou multumita tehnologiei, nu mai trebuie sa apelam la tratamente dureroase, invazive sau care necesita timp de recuperare pentru a ne bucura de aspectul fizic dorit. Radiofrecventa, ultrasunetul, lumina infrarosie, vacuumul, rolele mecanice, criolipoliza sau criosculptarea sunt doar cateva dintre metodele non-invazive care ajuta la remodelarea corporala, care promit rezultate vizibile si nu au efecte secundare.

Ultrashape Power este un aparat de estetica medicala cu ultrasunete, non-invaziv, ce elimina selectiv celulele grase si reduce circumferinta corpului. Practic, echipamentul livreaza un ultrasunet focusat si pulsat care distruge selectiv celulele grase fara sa lezeze pielea, vasele de sange, nervii si tesutul conectiv. Fara sa traumatizeze pielea, Ultrashape Power ofera rezultate vizibile in scurt timp si care se mentin o perioada lunga de timp.

Tratarea cat mai multor zone

Fiindca nevoile oamenilor difera, este extrem de important sa alegi un aparat de remodelare corporala versatil, care poate tinti tesutul adipos din diferite zone. Acesta ar trebuie sa poata fi aplicat atat pe zona picioarelor, a mainilor, a abdomenului, cat si pe zone mai greu accesibile, precum cea a axilei. Multumita celor noua aplicatori diferiti si a sistemului unic de criosculptare, aparatul Cooltech Define reduce grasimea printr-o tehnica de „racire 360”, care atinge un nivel record de temperatura, de -11°C.

Echipamentul asigura o reconturare full-body, in doar 2 ore, reusind sa trateze chiar si cele mai dificile  zone precum: barbia, pliurile axilei, suprapectoralii, infrapectoralii, abdomenul supraombilical/ infraombilical, zona trohanteriana, interiorul coapse, spatele genunchiului, zona pubiana, spatiul interscapular sau bratele.

BeautyMed