Salt la continut
GDPR
COMPLIANT
beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Produs indisponibil!
Nu ezitati sa ne contactati pentru mai multe detalii!
Aparat dalyance radiofrecventa pentru fata si corp
Produs indisponibil!
Nu ezitati sa ne contactati pentru mai multe detalii!
Aparat dalyance radiofrecventa pentru fata si corp
Informatii cheie
Functionalitate si caracteristici
Rezultate obtinute
Fisa tehnica
Solicita oferta

Dalyance - Aparat cu Radiofrecventa si Ultrasunete pentru Estetica Faciala si Corporala


Dalyance este un aparat profesional cu radiofrecventa si ultrasunete pentru estetica faciala si corporala, special conceput pentru clinici si saloane de infrumusetare si de remodelare corporala.

Aparatul este o platforma multifunctionala ce combina cele doua tehnologii pentru a va permite sa oferiti servicii complete de estetica medicala non-invaziva cu rezultate de exceptie. Excelenta dovedita a aparaturii estetice de la Cocoon Medical ofera locatiei dumneavoastra trei avantaje importante:

Combinatii de Tratamente. Tehnologia cu ultrasunete si radiofrecventa a aparatul Dalyance va ofera posibilitatea de a va extinde portofoliul de tratamente faciale si/sau corporale, cu ajutorul unui singur echipament.

Rezultate Dovedite. Tratamentele cu Dalyance sunt demonstrate a fi foarte eficiente, ele oferind rezultate vizibile imediat. Cu ajutorul Dalyance, clientii vor avea un contur bine definit si o piele luminoasa si ferma.

Calitate garantata. Dalyance este rezultatul unui proces de cercetare-dezvoltare efectuat de echipa de specialisti in estetica a Cocoon Medical. El reprezinta un standard inalt de calitate, cu performanta, versatilitate si fiabilitate dovedite de performanta excelenta de pe piata.

Aparat dalyance radiofrecventa pentru fata si corp
Aparat dalyance radiofrecventa pentru corp

Cum Functioneaza Aparatul Dalyance?


Aparatul Dalyance combina ultrasunetele si radiofrecventa intr-un singur echipament pentru estetica faciala si corporala.
Radiofrecventa imbunatateste calitatea si aspectul pielii prin stimularea neocolagenezei si neoelastogenezei.

Energia sub forma de radiofrecventa penetreaza in dermul adanc si incalzeste controlat stratul adipos si tesutul cutanat, declansand mecanismele naturale de vindecare ale corpului. Rezultatul acestui proces este o piele intinerita, o diminuare vizibila a celulitei si un efect de scadere in centimentri.

O tehnologie non-invaziva, radiofrecventa este o modalitate de a obtine un aspect tanar, tonifiat si ferm, fara a apela la metode chirurgicale, invazive.

Cavitatia este o metoda de slabire localizata ce foloseste ultrasunetele. Ele produc micro-bule la nivelul membranei adipocitelor, cauzand ruperea acestora, neafectand alte tipuri de celule.

Adipocitele sunt apoi eliminate pe cale naturala din corp. Dalyance combina radiofrecventa si cavitatia pentru a oferi o solutie completa de remodelare corporala si rejuvenare faciala.

Permite incalzirea zonei de tratament cu ajutorul radiofrecventei, in timp ce ultrasunetele actioneaza direct asupra adipocitelor.

Informatii cheie Dalyance

 • Dalyance – Aplicatori Multipli pentru un Tratament Integral
  • Aparatul Dalyance poate fi folosit atat pentru tratamente corporale cat si pentru tratamente faciale. Astfel, echipamentul functioneaza cu diferiti aplicatori interschimbabili, usurand efortul depus de terapeut si adapatandu-se cu usurinta la nevoile fiecarui client.
 • Aplicatori pentru Rejuvenare Faciala
  • Aparatul detine un aplicator pentru tratamente faciale cu un cap interschimbabil de 35mm: monopolar si bipolar. Cu ajutorul acestora, se pot livra urmatoarele tratamente specifice

   - Reducerea ridurilor si a liniilor de expresie

   - Redefinirea conturului fetei
   - Reducerea pungilor de sub ochi

   - Lifting in zona perioculara

   - Umplerea ridurilor nazolabiale
 • Aplicatori pentru Remodelare Corporala
  • Dalyance permite livrarea tratamentelor corporale in 3 etape (drenaj limfatic, reducere circumferentiala si tonifiere cutanata). Numarul de sedinte pentru fiecare etapa se adapteaza nevoilor specifice ale fiecarui pacient. In plus fata de aceste trei etape, Dalyance este dotat si cu un aplicator de masaj pentru cumpletarea tratamentelor, si, bineinteles, si cu aplicatorul special cu ultrasunete. Asadar, Dalyance detine urmatorii aplicatori

   1. Aplicator cu 4 pini multipolari pentru corp. Acest aplicator este potrivit pentru drenajul limfatic, intrucat favorizeaza eliminarea lichidelor. Folosirea acestui aplicator se recomada incepand cu prima sedinta de tratament.

   2. Aplicator cu 6 pini multipolari pentru corp. Acest aplicator este folosit pentru distrugerea tesutului adipos si este principalul mod de lucru pentru tratamentele de slabire localizata. Folosirea acestui aplicator se face, de regula, la mijlocul protocolului de tratament.

   3. Aplicator Monopolar. Conceput special pentru tonifiere cutanata, acest aplicator se foloseste la finalul protocolului de tratament pentru a obtine un efect de elasticitate si netezire pe zona de tratament.

   4. Aplicator Concav cu Ultrasunete. Cu ajutorul acestui aplicator se obtine reducerea tesutului adipos cu ajutorul ultrasunetelor. Acestea actioneaza asupra membranei celulare a adipocitelor si rezulta intr-un efect natural de slabire.
Aparat dalyance radiofrecventa pentru corp

Aparatul Dalyance combina radiofrecventa si cavitatia pentru a oferi o solutie completa de remodelare corporala si rejuvenare faciala. Zona de tratament este incalzita cu ajutorul radiofrecventei, in timp ce ultrasunetele actioneaza direct asupra adipocitelor. Aceasta abordare duala ofera rezultate mult mai eficiente, atat in tratamente faciale cat si in tratamente corporale:

Tratamente de Rejuvenare Faciala cu Dalyance


Rejuvenarea faciala Dalyance este o metoda eficienta de reintinerire non-invaziva a pielii. Procesul anti-ageing stimulat cu ajutorul radiofrecventei ofera rezultate vizibile inca de la prima sedinta de tratament. Efectele la nivelul pielii sunt vizibile pentru: fermitate si reintinerire, contur facial, elasticitate piele, reducere riduri si lifting.

Tratamente de Remodelare Corporala cu Dalyance


Tratamentele cu aparatul Dalyance sunt non-invazive si nedureroase. Combinarea radiofrecventei cu ultrasunetele ofera clientilor dumneavoastra rezultate vizibile inca de la prima sedinta. Aparatul Dalyance permite efectuarea tratamentelor impotriva celulitei in toate stagiile: severa, flasca si edematoasa. Tratamentele corporale oferite de Dalyance sunt: reducere celulita, tonifiere cutanata, aspect imbunatatit al pielii si remodelare corporala.


Cui se Adreseaza Aparatul Dalyance?


Aparatul Dalyance se adreseaza clinicilor si saloanelor de infrumusetare si remodelare corporala ce doresc sa ofere servicii corporale si faciale complete clientilor. Gratie tratamentelor 100% non-invazive, Dalyance confera un avantaj major clientilor dumneavoastra, care se pot intoarce imediat la activitatile de zi cu zi. Datorita gamei largi de aplicatori, Dalyance poate fi folosit pentru a acoperi simultan tratamentele corporale si cele faciale, oferind un bonus major de eficienta locatiei dumneavoastra.

Daca ati deschis sau urmeaza sa deschideti o locatie unde doriri sa oferiti tratamente faciale si corporale non-invazive, Dalyance este un mod ideal de a incepe livrarea acestor servicii cu ajutorul unui singur aparat.

De ce sa Alegeti Dalyance pentru Locatia Dumneavoastra?


• Tratamente 100% non-invazive
• Rezultate dupa prima sedinta
• Tratamente corporale si faciale intr-un singur aparat
• Tratamente fara durere
• Tratamente sigure
• Interfara intuititva
• Aparat fiabil, usor de manevrat, transportat si utilizat
Aplicatoare aparat dalyance radiofrecventa pentru fata si corp

Functionalitate si caracteristici Dalyance

DOUA TEHNELOGII INTR-UN SINGUR APARAT (RADIOFRECVENTA SI ULTRASUNETE)
TRATAMENTE FACIALE SI CORPORALE CU REZULTATE RAPIDE
CALITATE GARANTATA - PRODUS CONCEPUT DE COCOON MEDICAL PENTRU PROFESIONISTI
INTERFATA INTUITIVA, USOR DE FOLOSIT
ECRAN TACTIL CU MODUL DE GHIDARE IN TIMPUL PROCEDURII
REZULTATE NOTABILE DE LA PRIMA SEDINTA
APLICATORI MULTIPLI PENTRU UN TRATAMENT COMPLET
6 TIPURI DE APLICATORI PENTRU REJUVENARE FACIALA SI REMODELARE CORPORALA
APLICATORI MONOPOLARI SI BIPOLARI. MODUL DE MASAJ PENTRU ELASTICITATE PIELII
APLICATORI 4 PINI SI 6 PINI PENTRU DRENAJ, DISTRUGEREA SI ELIMINAREA GRASIMII
Folosesc Dalyance in cabinetul meu iar pacientii mei sunt foarte multumiti de efect. Rezultatele se vad dupa prima sedinta.
Dr. Vince Afsani,
Colorado, SUA
Eficient si sigur, Dalyance ne-a permis sa livram atat tratamente faciale cat si corporale cu rezultate foarte bune.
Dr. Craig Mezrow,
SUA
Tratamentele sunt foarte relaxante pentru pacienti si au dat rezultate intr-un timp foarte scurt. O solutie versatila pentru clinica noastra!
Dr. Amy Forman Taub,
SUA

Rezultate obtinute

INAINTE DE DALYANCE CELULITA
INAINTE DE DALYANCE CELULITA
DUPA DALYANCE CELULITA
DUPA DALYANCE CELULITA
INAINTE DE DALYANCE RIDURI
INAINTE DE DALYANCE RIDURI
DUPA DALYANCE RIDURI
DUPA DALYANCE RIDURI

Fisa tehnica - Dalyance

Tipul de echipament Ultrasunete cu radiofrecventa
Putere maxima 300W
Putere RF 150W
Putere ultrasunete 120W
Frecventa ultrasunete 36KHz - 40 KHz
Frecventa Radiofrecventa 1 KHz
Sursa putere 100-240VAC / 50-60Hz
Aprobare CE Mark
Directiva 2006/95/CEE (LVD) pe voltaj scazut
Directiva 2004/108/CEE (EMC) pe compatibilitate electromagnetica
Directiva 2002/95/CEE (RoHS)
Directiva 2002/96/CEE (WEEE)
Material metal si metacrilat
Greutate 20kg
Dimensiuni 430x400x300mm
Ecran Ecran tactil 10.4inch

Aflati mai multe despre Dalyance contactandu-ne cu ajutorul formularului de mai jos

Solicita oferta