Salt la continut
GDPR
COMPLIANT
beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Wonder Prestige - Aparat Pentru Tratament Stimulare Musculara
Wonder Prestige - Aparat Pentru Tratament Stimulare Musculara
Informatii cheie
Solicita oferta

Wonder Prestige – Cel Mai Avansat Aparat EMS de pe Piata


Wonder Prestige este un echipament modern de tonifiere musculara si slabire localizata dedicat clinicilor si saloanelor ce doresc sa isi dezvolte portofoliul de tratamente corporale. Aparatul Wonder Prestige reprezinta o inovatie semnificativa in abordarea esteticii corporale non-invazive, tehnologiile sale concentrandu-se pe tonifierea musculara ca prim mecanism de tratament.

Wonder Prestige aduce in clinica dumneavoastra tehnologii folosite in principal de sportivii de performanta, impreuna cu toate beneficiile sale pentru pacientii si clientii locatiei. Astfel, cu ajutorul Wonder Prestige, clinica sau salonul dumneavostra poate livra servicii de tonifiere musculara cu rezultate comparabile cu exercitiile fizice facute la sala de forta.

Cum functioneaza Aparatul Wonder Prestige?


Echipamentul Wonder este prima platforma de pe piata care foloseste in mod simultan doua tehnologii de tonifiere musculara: Unde Electromagnetice Concentrate si Neurostimularea Selectiva de Mare Intensitate. Lucrand in sinergie, aceste doua tehnologii stimuleaza atat contractia si dezvoltarea masei musculare, cat si viteza de reactie a legaturilor nervoase ale muschilor.

Intrucat dezvoltarea masei musculare este in sine un accelerant al arderii grasimilor, efectul tratamentului este simultan unul de tonifiere si dezvoltare musculara, dar si unul de ardere rapida a grasimilor din zona-tinta. Mai mult decat atat, puterea mare a aparatului permite inclusiv tintirea grasimii viscerale, efectul fiind astfel unul de tonifiere globala. Acest binom tehnologic unic diferentiaza aparatul Wonder Prestige de alte echipamente de EMS, el fiind capabil sa livreze o tonifiere completa si eficienta la nivelul intregului aparat muscular.

Aparat Wonder pentru Electrostimulare si Neurostimulare
Tratament cu Wonder - Electrostimulare si Neurostimulare

Ce putem trata cu Wonder Prestige?


Tratamentul de electrostimulare si neurostimulare Wonder are urmatoarele specificatii principale:

• Tonifiere Musculara
• Stimulare si Crestere Musculara
• Crestere Forta si Anduranta
• Slabire Localizata
• Reducere Grasime Viscerala

Cum decurge tratamentul cu Wonder Prestige?Tratamentul cu Wonder Prestige presupune imbracarea unui costum special de electrostimulare, care va lucra muschii si va livra microcurenti speciali catre zona-tinta. Tratamentul este nedureros si non-invaziv, si se asemana mai mult cu o sedinta relaxanta de masaj.

Tratamentul Wonder Prestige se poate efectua cu usurinta atat in clinici cat si in saloane de infrumusetare, fiind extrem de usor de manevrat si de folosit de catre terapeut. Acest lucru va creste semnificativ randamentul pe care il are locatia dumneavoastra, mai ales ca acum pot fi abordate simultan doua specificatii: tonifierea musculara si slabirea localizata.

Informatii cheie Wonder Prestige

  • Cu ce se diferentiaza Wonder de alte echipamente de tonifiere?
    • Wonder este primul echipament de pe piata din Romania care abordeaza tratamentele corporale plecand de la masa musculara ca zona de interes, folosind electrostimularea impreuna cu neurostimularea.
  • Wonder se poate folosi si in saloane?
    • Da, aparatul de stimulare musculara Wonder se poate folosi de catre teraputi si in saloane de remodelare sau infrumusetare, nu numai in clinci de estetica.
  • Avantajul Wonder
    • Complet non-invaziv si nedureros, Wonder Prestige este un tratament relaxant si sigur, care poate fi efectuat in sistemul de tip “lunch-break”, pentru o mai mare flexibilitate in cadrul locatiei.
Pozitionarea Aparatului Wonder Pentru Tratament Stimulare Musculara

In cat timp apar rezultatele dupa tratamentul cu Wonder Prestige?


Rezultatele tratamentului cu Wonder apar la doua saptamani de la prima sedinta de tratament. In functie de conditia fiecarui pacient, terapeutul, poate recomanda protocoale speciale de tratament pentru a se asigura ca efectul benefic al electrostimularii si al neurostimularii este maximizat. Ca in cazul oricarui tratament corporal modern, Wonder Prestige ofera cele mai bune rezultate atunci cand pacientul alege un stil de viata sanatos si o dieta echilibrata.

Wonder Prestige – Un Tratament RevolutionarWonder Prestige poate aduce locatiei dumneavoastra un avantaj clar in piata de tratamente corporale deoarece revolutioneaza abordarea remodelarii corporale si slabirii localizate. Pana recent, marea majoritate a tratamentelor corporale s-au concentrat in mod disproportionat pe reducerea grasimii localizate sau pe reducerea aspectului celulitei, folosind tehnologii care tinteau in mod specific structurile celulare semnificative in acele situatii - membrana celulara a adipocitului prin racire sau structura celulara responsabila pentru aspectul inestetic al celulitei prin radiofrecventa.

Desi extrem de eficiente in atingerea acelor scopuri, acele tehnologii nu au abordat una dinte cele mai importante arii responsabile cu aspectul placut si starea de bine a organismului: masa si structura musculara.Masa Musculara - Element Esential al Remodelarii Corporale


Este un fapt bine recunoscut de comunitate stiintifica ca masa musculara si conditia fizica au un rol crucial in determinarare sanatatii organismului, lucru care atrage dupa sine atat un metabolism mai sanatos cat si o rata mai ridicata de ardere a grasimilor. Astfel, prin alegerea dezvoltarii masei musculare ca prim obiectiv se constituie premisele fundamentale ale unui tratament complet de remodelare corporala, care se pliaza in mod natural pe modul de functionare al organismului.

Aparatul Wonder Prestige vine in intampinarea acestei realitati, tindind atat muschii de suprafata cat si cei adanci, stabilind in acest mod baza pe care se poate aborda cu succes complet remodelarea corporala non-invaziva.

Electrostimularea si Neurostimularea – Cel Mai Bun Complement pentru Activitatea FizicaElectrostimularea si Neurostimularea sunt tehnologii ce stimuleaza cresterea si dezvoltarea masei musculare, cu efecte benefice dovedite. Astfel, un astfel de tratament vine in intampinarea persoanelor care doresc sa isi tonifieze masa musculara dar nu au disponibilitatea de a a ajunge de fiecare data la sala de forta. Cu toate acestea, Wonder ofera o terapie complementara excelenta si pentru persoanele care merg la sala.

Pozitionarea Aparatului Wonder Pentru Tratament Stimulare Musculara
Tratament Neurostimulare cu Wonder


Caracteristicile AparatuluiWonder Prestige este un echipament modern, extrem de usor de folosit. Aparatul se controleaza de la distanta prin intermediul unei tablete care va transmite in timp real toate informatiile despre parametrii de tratament, oferindu-va simultan posibilitatea de a crea tratamente personalizate pentru fiecare sesiune. Modelele speciale de tratament Wonder pot de asemenea livra sesiuni unui numar de 4 pacienti simultan, fiecare dintre acestea fiind personalizabile in mod independent.

Aparatul Wonder Prestige nu are consumabile, fiind astfel o dotare ideala pentru saloane de infrumusetare ce doresc un tratament corporala eficient, ce poate aduce imediat si un bun randament financiar.
Tehnologiile Wonder Prestige au fost dezvoltate in urma unui indelung proces de cercetare si dezvoltare condus de specialisti in domeniul esteticii medicale, fiind special conceput pentru a augmenta frumusetea naturala a corpului intr-un mod non-invaziv.

De ce sa alegeti Wonder Prestige pentru locatia dumneavoastra?Wonder Prestige este mult mai mult decat un simplu aparat de remodelare corporala. Prin tintirea masei musculare, tratamentele de electrostimulare si neurostimulare cu Wonder se intorc la esenta unui corp sanatos si bine definit: muschii dezvoltati. In acelasi timp, prin tonifierea musculara, Wonder contribuie decisiv si la eliminarea tesutului adipos subcutanat, dar si visceral, indeplinind astfel criteriile unui tratament corporal complet.

Aflati mai multe despre Wonder Prestige contactandu-ne cu ajutorul formularului de mai jos

Solicita oferta