Salt la continut
GDPR
COMPLIANT
beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Wonder Axon - Aparat Remodelare Corporala si Radiofrecventa
Wonder Axon - Aparat Remodelare Corporala si Radiofrecventa
Informatii cheie
Rezultate obtinute
Solicita oferta

Wonder Axon – Echipament cu EMS si RadiofrecventaWonder Axon este primul si singurul echipament Electromagnetic Neuromuscular cu Radiofrecventa: pentru reducerea volumului tesutului adipos, crescand in acelasi timp masa musculara, dedicat clinicilor si saloanelor ce doresc sa isi dezvolte portofoliul de tratamente corporale. Cu ajutorul echipamentului Wonder Axon, pacientii dumneavoastra interesati de imbunatatirea aspectului corporal, pot beneficia acum de o solutie non-invaziva si eficienta. Wonder Axon utilizeaza tehnologii avansate, ce ajuta la stimularea contractiilor musculare si la arderea grasimilor.

Noul Wonder Axon combina 3 tehnologii: unde electromagnetice focusate, emisii neuromusculare de intensitate crescuta si radiofrecventa inductiva pentru a creste masa musculara, reduce celulita si tesutul adipos. In plus, imbunatateste performantele sportive (creste forta musculara si anduranta), previne problemele degenerative (imbunatateste functia cognitiva), stimuleaza metabolismul, regleaza glicemia si poate fi utilizat cu succes in managementul durerii, fiind si un dispozitiv de recuperare medicala.

Integritatea muschilor planseului pelvin joaca un rol foarte important in mentinerea organelor abdominale la locul potrivit, iar laxitatea muschilor din planseul pelvin poate duce la incontinenta urinara, prolaps si disfunctii sexuale. Conform unui studiu realizat in Spania, s-a demonstrat ca Wonder Axon face posibila reabilitarea muschiilor din planseul pelvin (tonifierea muschilor din abdomenul inferior si zona lombara) si imbunatatirea circulatiei sangvine. Toti pacientii care au participat la studiu au raportat imbunatatiri, iar in patru dintre cazuri, simptomele au disparut complet dupa a sasea sedinta. CLINICAL STUDY OF PELVIC FLOOR MUSCLE INCREASING PROCEDURE USING WONDER MT. Dr. Cesar Caballero Perez. Madrid, Spain 2020

Echipament Wonder Axon pentru Remodelare Corporala si Tonifiere Musculara
Wonder Axon - Remodelare Corporala cu EMS si Radiofrecventa

Noua centura Wonder cu RadiofrecventaWonder Axon reprezinta o inovatie in domeniul esteticii corporale non-invazive, ce utilizeaza o centura pentru zona abdomenului cu Radiofrecventa. Aceasta este proiectata pentru a oferi un tratament localizat si eficient in vederea reducerii in circumferinta.

Prin intermediul centurii cu Radiofrecventa, Wonder Axon ofera multiple beneficii pentru zona abdomenului. Tratamentul ajuta la reducerea aspectului neuniform si al pielii lasate, imbunatatindu-i fermitatea si elasticitatea. Mai mult, poate contribui si la reducerea tesutului adipos.

Tehnologii de ultima generatieEchipamentul Wonder Axon foloseste in mod simultan doua tehnologii de tonifiere musculara: Unde Electromagnetice Concentrate si Neurostimularea Selectiva de Mare Intensitate. Combinatia celor doua tehnologii revolutioneaza felul in care privim remodelarea corporala: de la clasicile tratamente disponibile, la tonifierea musculara radicala si la reducerea tesutului adipos, ce este metabolizat in procesul de dezvoltare musculara.

Wonder Axon este capabil sa produca 60.000 de contractii la nivelul intregului corp, ajungand in mod spectaculos la adancimi de pana la 20 de centimetrii:, datorita pulsatiilor unice de 1000 de microsecunde. Aceste contractii imita procesul natural al unui antrenament fizic, stimuland dezvoltarea si tonifierea musculaturii. Astfel, echipamentul ofera o alternativa eficienta la exercitiile fizice obisnuite sau la interventiile chirurgicale invazive. Pacientii dumneavoastra vor observa o scadere imediata in centimetrii, urmata de o a doua faza in care sunt vizate depozitele adipoase. Astfel succesul tratamentului este amplificat prin reducerea circumferintei si scaderea greutatii corporale.

Wonder Axon dispune de peste 7 programe presetate, ce vizeaza atat problemele de natura estetica, dar si problemele de natura functionala, inclusiv un program dedicat planseului pelvin. Wonder Axon este o tehnologie prezenta in peste 50 de tari, cu rezultate reale si de lunga durata.

Informatii cheie Wonder Axon

  • Transformare completa a corpului cu Wonder Axon
    • Echipamentul Wonder Axon creste si imbunatateste anduranta imediat, insotita de o reducere semnificativa a tesutului adipos.
  • Wonder Axon lucreaza 6 grupe musculare simultan
    • Wonder Axon lucreaza in acelasi timp muschii fesierii, cvadricepsi, femurali, abdominali, oblici si pe cei ai bratelor. Echipamentul permite controlul separat pentru fiecare grupa musculara.
  • Utilizatori multiplii
    • Un singur dispozitiv poate trata pana la 4 pacienti simultan.
Descopera Noul Wonder Axon - Primul echipament ce combina radiofrecventa cu electrostimularea

Electrostimulare cu Radiofrecventa - Rezultate in 2 saptamaniEste singurul dispozitiv ce lucreaza simultan 6 grupe musculare in doar 25 de minute, cu rezultate vizibile in primele 2 saptamani de tratament.

Wonder Axon livreaza rezultate prin intermediul unuia dintre multiplele programe prestabilite pentru: hipertrofie, tonifiere musculara, definire, pentru planseul pelvin, reducere celulita.

O sesiune de 25 de minute cu Wonder Axon produce aceiasi crestere musculara, imbunatatire a ratei metabolice si un consum de calorii echivalent a multor ore petrecute in sala de sport. Rezultatele sunt vizibile chiar din a doua saptamana de tratament.

Cea mai puternica tehnologie pentru tonifiere musculara radicalaToate studiile stiintifice arata ca masa musculara este un parametru pentru sanatate la fel de important ca tensiunea arteriala si pulsul. Este important sa mentii o masa musculara optima si un stil de viata sanatos. Cu Wonder Axon este posibil sa dezvolti musculatura, fara a petrece ore in sir in sala de sport sau sa te expui unor sesiuni extenuante de fitness.

Spre deosebire de toate tratamentele conventionale pentru slabit, Wonder Axon vizeaza muschii in profunzime, imbunatatind coordonarea intra si intercelulara. Prin urmare, tratamentul produce un rezultat mai eficient si mai rapid decat restul tratamentelor de slabit conventionale.

Recomandari Wonder Axon

Tratamente
Tehnologii
Produse
Producatori
Studii clinice
Elizabeta I - Testimonial Wonder Axon
Tratamentul cu Wonder Axon m-a impresionat in mod deosebit, deoarece a oferit si un efect vizibil de remodelare, in plus fata de tonifierea musculara.
Elizabeta I.,
Pacient

Rezultate obtinute

Wonder Axon - Rezultate

Inainte si dupa tratament de remodelare corporala si tonifiere musculara
Wonder Axon - Inainte si dupa tratament de remodelare corporala si tonifiere musculara
Wonder Axon - Inainte si dupa tratament de remodelare corporala si tonifiere musculara
Wonder Axon - Inainte si dupa tratament de remodelare corporala si tonifiere musculara
Wonder Axon - Inainte si dupa tratament de remodelare corporala si tonifiere musculara

Aflati mai multe despre Wonder Axon contactandu-ne cu ajutorul formularului de mai jos

Solicita oferta