Salt la continut
Logo beautymed.ro
Wonder Axon - Aparat Remodelare Corporala si Radiofrecventa

Wonder Axon – Echipament cu EMS si RadiofrecventaWonder Axon este primul si singurul echipament Electromagnetic Neuromuscular cu Radiofrecventa: pentru reducerea volumului tesutului adipos, crescand in acelasi timp masa musculara, dedicat clinicilor si saloanelor ce doresc sa isi dezvolte portofoliul de tratamente corporale. Cu ajutorul echipamentului Wonder Axon, pacientii dumneavoastra interesati de imbunatatirea aspectului corporal, pot beneficia acum de o solutie non-invaziva si eficienta. Wonder Axon utilizeaza tehnologii avansate, ce ajuta la stimularea contractiilor musculare si la arderea grasimilor.

Noua centura Wonder cu RadiofrecventaWonder Axon reprezinta o inovatie in domeniul esteticii corporale non-invazive, ce utilizeaza o centura pentru zona abdomenului cu Radiofrecventa. Aceasta este proiectata pentru a oferi un tratament localizat si eficient in vederea reducerii in circumferinta.

Prin intermediul centurii cu Radiofrecventa, Wonder Axon ofera multiple beneficii pentru zona abdomenului. Tratamentul ajuta la reducerea aspectului neuniform si al pielii lasate, imbunatatindu-i fermitatea si elasticitatea. Mai mult, poate contribui si la reducerea tesutului adipos.
Echipament Wonder Axon pentru Remodelare Corporala si Tonifiere Musculara
Wonder Axon - Remodelare Corporala cu EMS si Radiofrecventa

Tehnologii de ultima generatieEchipamentul Wonder Axon foloseste in mod simultan doua tehnologii de tonifiere musculara: Unde Electromagnetice Concentrate si Neurostimularea Selectiva de Mare Intensitate. Combinatia celor doua tehnologii revolutioneaza felul in care privim remodelarea corporala: de la clasicile tratamente disponibile, la tonifierea musculara radicala si la reducerea tesutului adipos, ce este metabolizat in procesul de dezvoltare musculara.

Wonder Axon este capabil sa produca 60.000 de contractii la nivelul intregului corp, ajungand in mod spectaculos la adancimi de pana la 20 de centimetrii:, datorita pulsatiilor unice de 1000 de microsecunde. Aceste contractii imita procesul natural al unui antrenament fizic, stimuland dezvoltarea si tonifierea musculaturii. Astfel, echipamentul ofera o alternativa eficienta la exercitiile fizice obisnuite sau la interventiile chirurgicale invazive. Pacientii dumneavoastra vor observa o scadere imediata in centimetrii, urmata de o a doua faza in care sunt vizate depozitele adipoase. Astfel succesul tratamentului este amplificat prin reducerea circumferintei si scaderea greutatii corporale.
Informatii cheie despre Wonder Axon
 • Transformare completa a corpului cu Wonder Axon
  • Echipamentul Wonder Axon creste si imbunatateste anduranta imediat, insotita de o reducere semnificativa a tesutului adipos.
 • Wonder Axon lucreaza 6 grupe musculare simultan
  • Wonder Axon lucreaza in acelasi timp muschii fesierii, cvadricepsi, femurali, abdominali, oblici si pe cei ai bratelor. Echipamentul permite controlul separat pentru fiecare grupa musculara.
 • Utilizatori multiplii
  • Un singur dispozitiv poate trata pana la 4 pacienti simultan.

Electrostimulare cu Radiofrecventa -Rezultate in 2 saptamaniWonder Axon livreaza rezultate prin intermediul unuia dintre multiplele programe prestabilite pentru: hipertrofie, tonifiere musculara, definire, pentru planseul pelvin, reducere celulita.

O sesiune de 25 de minute cu Wonder Axon produce aceiasi crestere musculara, imbunatatire a ratei metabolice si un consum de calorii echivalent a multor ore petrecute in sala de sport. Rezultatele sunt vizibile chiar din a doua saptamana de tratament.

Cea mai puternica tehnologie pentru tonifiere musculara radicalaToate studiile stiintifice arata ca masa musculara este un parametru pentru sanatate la fel de important ca tensiunea arteriala si pulsul. Este important sa mentii o masa musculara optima si un stil de viata sanatos. Cu Wonder Axon este posibil sa dezvolti musculatura, fara a petrece ore in sir in sala de sport sau sa te expui unor sesiuni extenuante de fitness.

Spre deosebire de toate tratamentele conventionale pentru slabit, Wonder Axon vizeaza muschii in profunzime, imbunatatind coordonarea intra si intercelulara. Prin urmare, tratamentul produce un rezultat mai eficient si mai rapid decat restul tratamentelor de slabit conventionale.
Descopera Noul Wonder Axon - Primul echipament ce combina radiofrecventa cu electrostimularea


 • Elizabeta I.
  Elizabeta I.,
  Pacient
  Tratamentul cu Wonder Axon m-a impresionat in mod deosebit, deoarece a oferit si un efect vizibil de remodelare, in plus fata de tonifierea musculara.
Rezultate obtinute - Wonder Axon
 • Wonder Axon - Rezultate

  Inainte si dupa tratament de remodelare corporala si tonifiere musculara
  Wonder Axon - Inainte si dupa tratament de remodelare corporala si tonifiere musculara
  Wonder Axon - Inainte si dupa tratament de remodelare corporala si tonifiere musculara
  Wonder Axon - Inainte si dupa tratament
  Wonder Axon - Inainte si dupa tratament
Aflati mai multe despre Wonder Axon contactandu-ne cu ajutorul fomularului de mai jos.
Solicita oferta