Salt la continut
GDPR
COMPLIANT
beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Protocol Combinat Lanluma X si Viora V-Series - Tratarea Celulitei
Protocol Combinat Lanluma X si Viora V-Series - Tratarea Celulitei

Protocol Combinat Lanluma X si Viora V-Series


Acest protocol combinat reprezinta o solutie completa si eficienta pentru tratarea celulitei, folosind biostimulatorul de colagen cu acid polilactic Lanluma X impreuna cu tehnologia avansata a platformelor V-Series. Acestea ofera tratamente personalizate pentru remodelarea corporala, asigurand rezultate excelente si adaptate nevoilor individuale ale fiecarui pacient.

Lanluma X este un biostimulator de colagen pentru imbunatatirea aspectului formelor, volumizarea feselor si pentru reducerea celulitei. Lanluma X declanseaza o reactie profunda in tesut, ce stimuleaza colagenul pentru un aspect imbunatatit, datorita compozitiei de acid polilactic.

Cu ajutorul platformelor V-Series puteti avea acces la tratamente avansate pentru pacienti, precum: terapii antiaging, reconturare faciala, remodelare corporala, reducere celulita.
Tehnologia CORE (Channeling Optimized RF Energy) are 3 canale diferite de radiofrecventa (0.8 MHz, 1.7 MHz si 2.45 MHz) si un al 4-lea multimod, ce le combina pe toate. Beneficiile majore ale acestor frecvente RF multiple includ: control superior al tratamentului, precizie de tintire, efect dermal si hipodermal mai mare, absorbtie ridicata a energiei pentru rezultate clinice optime.
Cu tehnologia Multi-CORE aveti controlul adancimii de penetrare, putand trata intregul corp, inclusiv: abdomen, flancuri, coapse.

Protocol Combinat Lanluma X si Viora V-Series - Tratarea Celulitei
Protocol Combinat Lanluma X si Viora V-Series - Tratarea Celulitei

Indicatii:
Protocolul este destinat tratarii laxitatii cutanate si celulitei, precum si imbunatatirii calitatii pielii.

Protocolul Tratamentului:
Tratamentul incepe cu prima sedinta de Lanluma X, urmata de o pauza de 2 saptamani, dupa care se continua cu 3 sedinte separate folosind echipamentele V-Series, la un interval de 2 saptamani intre ele. Dupa aceste sedinte, se efectueaza inca o sedinta de Lanluma X, urmata din nou de o pauza de 2 saptamani, si apoi de alte 3 sedinte separate cu V-Series, la acelasi interval de 2 saptamani. Astfel, protocolul complet consta in 8 sedinte de tratament.

Tehnica de Injectare:
-Dilutie dubla cu 30 ml de apa demineralizata sterila
-2 ml lidocaina (1%)
-Dilutia astfel preparata este important sa fie amestecata 30 de minute pentru a ne asigura ca pudra de acid polilactic este bine dizolvata
-Canula 21G x 70 mm sau 18G x 100 mm
-Tehnica Fanning (in evantai), in plan subcutan
-Solutia rezultata se imparte in jumatate pentru fiecare coapsa/fesa

Recomandari Post-procedura:
Dupa sedintele cu Lanluma X, se recomanda efectuarea unui masaj viguros in cabinetul medical, in zona tratata, timp de 20 de minute, pentru a ne asigura ca distribuirea produsului este uniform. Acest lucru este urmat de efectuarea unui masaj timp de 5 minute/zi la urmatoarele 5 zile post tratament, acasa. Pentru celelalte sedinte, se pot aplica recomandarile post-procedura specifice fiecarui aparat V-Series, in functie de nevoile individuale ale pacientului.

Recomandari Lanluma X si Echipamentele Sinclair Viora V-Series

Tratamente
Tehnologii
Producatori
Consumabile
Produse
Protocoale Combinate

Aflati mai multe despre Lanluma X si Echipamentele Sinclair Viora V-Series contactandu-ne cu ajutorul formularului de mai jos

Solicita oferta