BeautyMed Aparatura si Echipamente Medical-Estetice Profesionale pentru Clinici si Saloane de Infrumusetare
BeautyMed Aparatura si Echipamente Medical-Estetice Profesionale pentru Clinici si Saloane de Infrumusetare
Multumim Beautymed pentru zilele frumoase petrecute impreuna cu ocazia International Business Forum. Multumim pentru sprijin, pentru ca ne faceti partasi la cele mai bune inovatii in materie de frumusete si la cele mai performante echipamente, pentru ca invatam de la cei mai buni profesionisti de talie internationala, precum Dr.Pablo Naranjo si Carlo Cantone. In felul acesta crestem, ne facem clientii fericiti oferind servicii de cea mai buna calitate pe piața din Romania. Ati demonstrat in acesti 10 ani, implicare, seriozitate, profesionalism si ca sunteti mai mult decat un distribuitor de produse si echipamente. Mii de multumiri si multi ani inainte!

Salon Tishara, Bucuresti


Vesti Bune!
Toate echipamentele distribuite de BeautyMed sunt eligibile
pentru achizitie cu ajutorul Fondurilor Europene in 2020!


Contacteaza-ne si afla mai multe!

Aparatura si Echipamente de Estetica Medicala pentru Clinici si Saloane

Distribuitor Autorizat de Aparate Profesionale Medical-Estetice pentru Clinici si Saloane de Infrumusetare
BeautyMed este un distribuitor de aparate si echipamente medical-estetice de inalta calitate. Livram promisiunea frumusetii prin cele mai bune echipamente, aparate si produse pentru clinici si saloane de infrumusetare, de la producatori autorizati precum Syneron Candela, Cocoon Medical, FotoFinder. In portofoliul nostru, puteti gasi cele mai avansate aparate pentru remodelare corporala, epilare definitiva cu laser, slabire localizata, rejuvenare faciala, dar si platforme laser nd:YAG, Alexandrite, Dioda si CO2.

Partener de Incredere in Dezvoltarea Practicii Dumneavoastra

Va propunem un parteneriat solid si de incredere, bazat pe un model de afacere de succes, ce include aparatura medical-estetica premium, marketing eficient, suport tehnic, educatie si training. Toate acestea vor garanta atat satisfactia clientilor dumneavoastra cat si recuperarea rapida a investitiei in clinica sau salonul de infrumusetare.

Aparate Inovative si Performante

Va punem la dispozitie aparate si tehnologii estetice de inalta calitate, cu design ergonomic si futurist, ce sporesc siguranta si eficienta tratamentelor. Portofoliu complet de aparate de estetica faciala, estetica corporala si platforme laser.

Avantaj Unic pe Piata de Estetica Medicala

Va oferim cele mai sigure si eficiente echipamente pentru estetica faciala si corporala. Eficienta tratamentelor noastre este dovedita clinic, acestea oferind atat beneficii imediate cat si rezultate pe termen lung. In consecinta, nivelul de satisfactie al pacientilor este unul extrem de ridicat.

Suport de Marketing si Promovare

Deschiderea unui salon sau unei clinici de infrumusetare este un proces complex, ce necesira numerosi pasi. De aceea, BeautyMed va ofera suport integrat de marketing pentru a va asigura ca alegeti cea mai buna cale de promovare pentru locatia dumneavoastra.
beautymed aparatura pentru clinici si saloane de estetica medicala

Aparatura Profesionala Pentru Saloane de Estetica si de Infrumusetare

Aparatele, echipamentele si produsele pentru saloane de estetica si infrumusetare distribuite de BeautyMed reprezinta avangarda industriei medical-estetice gratie rezultatelor, calitatii si sigurantei oferite. Dotarile si aparatele pentru saloane marca Syneron Candela, Edge Systems sau Cocoon Medical reprezinta cea mai profesionala alegere pentru proceduri estetice de inalta calitate, garantand atat satisfactia clientilor dumneavoastra cat si cele mai bune rezultate, in conditii de siguranta. In plus, BeautyMed distribuie o larga gama de produse de inalta calitate pentru saloane, precum gama Intraceuticals, pentru rejuvenarea si ingrijire a tenului, folosite de saloane de inalta reputatie la nivel mondial. Alegeti calitatea oferita de produsele originale din portofoliul BeautyMed, distribuite in exclusivitate in Romania.

Aparatura si Echipamente Medical-Estetice pentru Clinici de Specialitate si Medici

Aparatele profesionale pentru clinici distribuite de BeautyMed ofera atat medicilor cat si pacientilor beneficiul celor mai performante tehnologii, dovedite in studii clinice la nivel international. Performanta de exceptie a aparatelor laser si platformelor de laser medical pentru clinici marca Syneron Candela, inclusiv laserele de tip Nd:Yag, Alexandrite si CO2, vor completa practica dumneavoastra cu cele mai bune tehnologii de pe piata. Aparatele de videodermatoscopie digitala FotoFinder pentru clinici de dermatologie si medici dermatologi au tehnologii de exceptie ce deschid noi posibilitati de previziune si tratament.

Branduri Aparatura de Estetica Medicala din portofoliul BeautyMed

Livram promisiunea frumusetii prin echipamente, servicii si produse inovative pentru clinici si saloane.*


Syneron Candela

Lider mondial in estetica si aparatura medicala laser cu propria sa tehnologie patentata, Elos. Aparatele Syneron Candela reprezinta un standard mondial de calitate in aparatura de remodelare corporala, diminuare celulita, dar si in platforme laser nd:YAG, Alexandrite si CO2. Aparatura Candela este marca clinicilor si saloanelor ce doresc sa ofere cel mai inalt nivel de calitate si siguranta pacientilor.

FotoFinder

Companie pionier in aparatura pentru dermatologie si medici dermatologi, FotoFinder reprezinta cel mai inalt nivel tehnologic pentru echipamente de videodermatoscopie de pe piata. FotoFinder este lider global in aparate de dermatoscopie, videodermatoscopie, tricologie si imagistica dermatologica, cu aplicatie dovedita in depistarea timpurie a cancerului de piele. Calitatea germana a aparaturii de videodermtoscopie de la FotoFinder este apreciata de medici dermatologi din intreaga lume.

Cocoon Medical

Companie spaniola si producator de echipamente medical-estetice de inalta calitate, recunoscute la nivel mondial. Cu aparate de remodelare corporala, epilare definitiva si terapie prin radiofrecventa, Cocoon Medical va ofera aparatura profesionala de mare putere, precum exceptionalele diode laser Elysion si Primelase.

Intraceuticals

Campionul necontestat al tratamentelor de rejuvenare faciala pe baza de oxigen hiperbaric si acid hialuronic, Intraceuticals este un brand de produse estetice pentru rejuvenarea tenului ce ofera rezultate exceptionale imediat dupa tratament, la un nivel calitativ net superior altor produse de acest tip. Produsele Intraceuticals se folosesc in cele mai exclusiviste locatii din lume, fiind de asemenea foarte populare in randul vedetelor din industria muzicala si a filmului.

Edge Systems

A fost primul producator din SUA de sisteme de microdermoabraziune patentate iar acum este singurul care produce aparatul de hidrodermoabraziune Hydrafacial. Hydrafacial este un aparat de curatare si rejuvenare faciala de inalta calitate, cu rezultate vizibile imediat.

Fillmed by Filorga

Cea mai performanta si sigura gama de fillere si produse injectabile cu acid hialuronic de pe piata, Filorga nu este doar un brand, ci apogeul industriei frantuzesti de produse high-end cu acid hialuronic pentru infrumusetare si rejuvenare.
BeautyMed Aparate si Produse pentru Clinici si Saloane de Infrumusetare

Nou in Portolfoliul Beautymed - Gama Ellipse de la Candela


Cea mai noua aparatura de estetica corporala si faciala pentru saloane si clinici de infrumusetare include acum si gama Ellipse de la Candela.


Descopera Toate Produsele!

Aparatura de Estetica Corporala - Radiofrecventa, Criolipoliza si Epilare Definitiva cu Laser


Aparatura de estetica corporala pentru saloane si clinici distribuita de BeautyMed include echipamente marca Syneron Candela si Cocoon Medical, cu excelenta in slabire prin radiofrecventa, criolipoliza, reducere circumferentiala si epilare definitiva cu laser. Oferiti pacientilor dumneavoastra servicii de estetica corporala de cea mai inalta calitate cu branduri sigure, distribuite in Romania de BeautyMed.


Descopera Toate Produsele!

Aparate si Produse pentru Estetica Faciala- Hidrodermoabraziune, Oxigen Hiperbaric si Acid Hialuronic


Aparatura si produsele de estetica faciala de la producatori de renume precum Intraceuticals si Edge Systems ofera clinicii sau salonului dumneavoastra de infrumusetare cele mai eficiente si sigure tratamente de rejuvenare faciala, cu rezultate de exceptie. Oferiti siguranta si eficienta clientilor dumneavoastra cu brand-uri de anvergura, recunoscute international.


Descopera Toate Produsele!

Aparate pentru Medici Dermatologi- Echipamente de Dermatoscopie, Videodermatoscopie, Tricologie, si Imagistica Avansata


Aparatura si produsele pentru medici dermatologi de la firma germana FotoFinder reprezinta cel mai avansat nivel tehnologic pentru investigatii dermatologice. Cu ajutorul soft-urilor avansate de analiza a pielii si a camerelor de ultima generatie, echipamentele FotoFinder ofera posibilitatea de depistare prematura a cancerului de piele.

Descopera Toate Produsele!

Aparate si Echipamente Laser- Platforme Avansate Laser nd:YAG, Alexandrite, CO2, pulsed DYE si Dioda pentru Tratamente Avansate

Aparatele Laser distribuite de BeautyMed sunt printre cele mai avansate platforme de laser medical disponibile in Romania, cu echipamente laser premium de la Candela si Cocoon Medical. Portofoliul nostru include sisteme laser nd:YAG, laser Alexandrite, laser CO2, laser Pulsed DYE, laser Picosecond, dar si cel mi bun laser endovenos de pe piata.

Descopera Toate Produsele!

+10.000.000 tratamente la nivel mondial
realizate cu aparatele noastre in fiecare an

CONTACT


Office

Str. Banu Dumitrache nr. 51, sector 2, Bucuresti Romania
Telefon: +4 021.322.30.64
Fax: +40 21.322.30.64
E-mail: office@beautymed.ro
Program: Luni-Vineri, 10:00-18:00


Showroom

Strada Clucerului Nr. 55 Sector 1, Bucuresti Romania
Telefon: 0756.136.089

SOLICITA O OFERTA
beautymed contact distribuitor aparate profesionale pentru saloane si clinici