Salt la continut
GDPR
COMPLIANT
beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Nordlys sistem laser pentru estetica faciala si corporala
Nordlys sistem laser pentru estetica faciala si corporala
Informatii cheie
Functionalitate si caracteristici
Rezultate obtinute
Fisa tehnica
Solicita oferta

Nordlys - Aparat de Estetica Medicala Multifunctional - Candela Medical


4 Tehnologii-Cheie de Estetica Medicala pentru Practica Dumneavoastra: SWT, Frax 1550nm, Frax 1940nm si Nd:YAG 1064nm


Nordlys de la Candela Medical este un aparat de estetica medicala pe baza de laser si Ellipse SWT IPL(selective waveband technology), cu aplicatii largi in arii precum epilarea definitiva, tratarea leziunilor vasculare si cicatricilor acneice.

Aparatul reprezinta o solutie integrata pentru locatiile de estetica ce doresc imbinarea tratamentelor de mai multe tipuri intr-un singur aparat, acest lucru fiind acum posibil cu ajutorul tehnologiei Candela.

Nordlys: Prezentarea Aparatului si a Tehnologiilor sale de Estetica

Nordlys este un aparat de estetica medicala ce permite clinicilor de infrumusetare sa vina in intampinarea cererii crescute de proceduri dermatologice si estetice cu o singura platforma multifunctionala. Nordlys se bazeaza astfel pe integrarea a patru tehnologii distincte pentru a oferi locatiei dumneavoastra de estetica medicala o paleta cat mai larga de tratamente.

NOU - Singurul Aparat IPL-SWT de pe Piata care foloseste apa ca filtru pentru a inlatura lungimile periculoase de unda si nu ca simplu sistem de racireNordlys aparat laser pentru estetica faciala si corporala
Nordlys tratament laser pentru estetica faciala si corporala

Este Nordlys Potrivit pentru Clinica Dumneavoastra?


Aparatul Nordlys de la Candela Medical va ofera avantajul unic de a ingloba patru tehnologii de estetica medicala (Frax 1550, Frax 1940, IPL-SWT si Nd:YAG) intr-o singura platforma avansata multifunctionala. Astfel, Nordlys este ideal pentru clinici de estetica medicala cu un portofoliu divers de tratamente ce doresc sa ofere cel mai inalt standard de calitate al echipamentelor fara a investi intr-un numar mare de aparate.

Cu Nordlys de la Candela Medical, detineti urmatoarele avantaje unice cu un singur aparat:

1. Optiuni largi de tratament: lasere si IPL-SWT
2. IPL de mare putere, cu pulsuri de sub 1 milisecunda
3. Tratamente silentioase si design ergonomic
4. Tratamente ghidate pentru o dobandire rapida a abilitatilor specifice necesare folosirii aparatului
5. Baza de date a pacientilor
6. Asistenta remote pentru suport tehnic si update-uri

Specificatii de Tratament ale Aparatului Nordlys
Fotorejuvenare, telangiectazii, rozacee, leziuni pigmentare benigne, leziuni vasculare benigne, poikiloderma lui civatte, pete portwine, riduri, rejuvenare faciala, rejuvenare cutanata, keratoza actinica, lacuri venoase, cicatrici acneice si chirurgicale, vergeturi, epilare definitiva, acnee, negi, onicomicoza.

Informatii cheie Nordlys

 • Tehnologia Ellipse IPL
  • IPL unic cu tehnologia cu banda ingusta, cu filtru dual si pulsuri sub-milisecunda pentru o fotorejuvenare exceptionala, tratamente vasculare si epilare definitiva.
 • Tehnologia Frax 1550
  • Procedura fractionata non-ablativa pentru rejuvenare pielii si tratarea cicatricilor acneice, chirurgicale si vergeturilor cu SoftCool pentru confort in timpul terapiei.
 • Tehnologia Frax 1940
  • Procedura superficiala pentru rejuvenare cutanata non-ablativa
 • Tehnologia Nd YAG 1064
  • Trateaza o mare varietare de leziuni vasculare cu SoftCool integrat pentru confort sporit in timpul si dupa tratament.
Aplicatoare Nordlys laser pentru estetica faciala si corporala

Aplicatorii Echipamentului Nordlys


 Ellipse IPL - SWT


Sistemul IPL (lumina intens pulsata) al Nordlys detine acum o tehnologie unica - SWT (selective waveband technology) cu banda ingusta dotata cu filtre speciale ce au capacitate de a livra pulsuri la frecvente mai mici de o milisecunda. Aceasta inovatie permite aparatului sa livreze tratamente exceptionale de fotorejuvenare, tratamente vasculare si epilare definitiva.

Utilizarea tehnologiei cu banda ingusta permite tratarea pielii afectate de expunerea excesiva la soare cu numai jumatate din fluenta obisnuita a tratamentelor IPL, nefiind nevoie de racire activa. In plus, rezultatele se vor vedea cu mai putine tratamente decat in cazul aparatelor cu IPL cu banda larga.

Fotorejuvenarea cu tehnologia Ellipse IPL foloseste lungimi de unda si marimi de puls mai scurte, obtinand astfel imbunatatiri calitative ale tratamentelor, in special in cazul pigmentarii epidermale si tonusul pielii.

Laser Frax 1550Acest tip de laser ofera posibilitati de tratament non-ablativ pentru rejuvenare cutanata, pentru tratamentul cicatricilor acneice, cicatricilor chirurgicale si vergeturilor, asistate de tehnologia SoftCool pentru confort in timpul procedurii.

Laser Frax 1940Noua lungime de unda de 1940nm a aparatului Nordlys permite efectuarea tratamentelor de rejuvenare cutanata la nivelul superficial al pielii, in mod non-ablativ, reprezentand un adaos excelent pentru orice practica de estetica medicala sau dermatologie.


Tehnologia unica, non-ablativa, a laserelor Nordlys folosesc un algoritm special pentru a seta parametrii de tratament, permitand simultan medicului sa seteze independent duratia pulsului si cantitatea de energie livrata.

Nd:YAG 1064Puternicul laser Nd:YAG de 1064nm este deja consacrat in industria de estetica medicala ca fiind unul dintre cele mai eficiente solutii pentru tratarea leziunilor vasculare, inclusiv vase sparte de sange si pete port wine, lacuri venoase, negi si onicomicoza. Cu Nordlys, tratamentele cu Nd:YAG sunt asistate si de tehnologia SoftCool, care permite tratamentul laser fara contractia vaselor de sange adiacente. Acest lucru ofera un plus de confort si siguranta pentru pacient in timpul tratamentului si dupa.

De ce sa alegeti Aparatul Nordlys: Beneficii-Cheie


Aparatul Nordlys a fost special conceput pentru a permite medicilor sa efectueze tratamente de estetica medicala intr-un mod cat mai usor si mai eficient. Astfel, Nordlys are trei moduri inteligente de tratament, care pot ajuta medicul in a alege cea mai buna solutie pentru pacient:

• Modul Ghidat
• Modul Expert
• Modul cu Definirea Optionala a Pulsului

Nordlys sistem laser pentru estetica faciala si corporala
Protocolul Light and Bright de la Nordlys

Descopera Protocolul Light and Bright de la Nordlys: Tehnologie Avansata pentru Imbunatatirea Aspectului Pielii Pacientilor Dumneavoastra!Suntem incantati sa va prezentam protocolul Light and Bright, un tratament inovator dezvoltat special pentru a imbunatati vizibil aspectul pielii. Acest protocol inovator utilizeaza tehnologia avansata Frax 1550, Frax 1940 si IPL SWT pentru a oferi rezultate exceptionale si pentru a indeplini standardele inalte ale practicii dumneavoastra.
Protocolul Light and Bright reprezinta o modalitate eficienta de a raspunde nevoilor pacientilor dumneavoastra, oferindu-le o solutie non-invaziva si eficienta pentru a-si imbunatati aspectul pielii.

Indicatii tratament:
-Rejuvenare faciala
-Reducerea rosetii
-Estomparea leziunilor pigmentare
-Imbunatatirea texturii pielii

Tehnologia IPL folosita in cadrul protocolului Light and Bright utilizeaza o gama specifica de lumina (cunoscuta sub denumirea de Selective Waveband Technology) pentru tratarea diverselor afectiuni ale pielii, precum petele de varsta, roseata si vasele sparte. Laserul fractionat utilizeaza lungimi de unda specifice pentru a elibera impulsuri controlate de energie, reducand iregularitatile pielii.

Laserul Frax 1550 este un tip de laser ce vizeaza tratamentele pentru straturile mai profunde ale pielii. Acesta utilizeaza o lungime de unda de 1550nm pentru a patrunde adanc in piele, fara a afecta stratul superficial. Laserul Frax 1940, pe de alta parte, utilizeaza o lungime de unda de 1940nm, ce vizeaza stratul superficial al pielii. Durata procedurii de tratament variaza intre 30 si 45 de minute.

Daca sunteti in cautarea unei metode eficiente si inovatoare de a imbunatati aspectul pielii pacientilor, protocolul Light and Bright de la Nordlys este solutia ideala pentru dumneavoastra.

Recomandari Nordlys

Producatori
Tratamente
Tehnologii
Produse
Studii clinice
Protocoale Combinate

Functionalitate si caracteristici Nordlys

SOFTWARE BAZA DE DATE PACIENTI CU ISTORIC TRATAMENT
CONEXIUNE WIFI PENTRU ASISTENTA LIVE, UPGRADE SOFTWARE SI DIAGNOSTIC APARAT
APARAT SILENTIOS, MEDIU DE LUCRU PLACUT PENTRU MEDIC SI PACIENT
DESIGN SPECIAL AL APARATULUI PENTRU VIZIBILITATE MAXIMA A ZONEI DE TRATAMENT
TAVA ACCESORII DOTATA CU OCHELARI SI GEL
CABLURI FLEXIBILE PENTRU EVITAREA ACCIDENTARILOR
BRAT ERGONOMIC SI ECRAN AJUSTABIL PENTRU O POZITIE IDEALA DE LUCRU
MODIFICAREA SETARILOR FARA DEPLASARE
3 TEHNOLOGII FUNDAMENTALE PE O SINGURA PLATFORMA - IPL, ND YAG, FRAX 1500
PLATFORMA MULTIFUNCTIONALA PENTRU FATA SI CORP
Sistemul Nordlys este o mare realizare in tehnologia laser si lumina. Tratamentul cu pulsuri sub-milisecunda ne permite sa realizam proceduri in patologia vasculara si pigmentara. Nordlys este o platforma completa pentru tratarea problemelor dermatologice.
Dr. Vicent Alonso,
Spania
Nordlys este primul IPL care livreaza pulsuri de 0.5ms. Cu lungimea de unda selectiva a Ellipse IPL, doar lungimile de unda benefice tratamentului cromoforului tinta sunt folosite. Deoarece lungimile de unda care incalzesc apa din tesut nu sunt folosite, nu este nevoie de protectia epidermei prin racirea la suprafata.
Dr. Peter Bjerring,
Danemarca
Combinatia de IPL si Nd:YAG 1064 acopera cele mai multe afectiuni dermatologice. De aceea am ales Nordlys in cabinetul nostru si suntem foarte multumiti de rezultate, viteaza si mod de operare
Dr. Brian De Ambrosis,
Australia

Rezultate obtinute

INAINTE DE NORDLYS ROZACEE
INAINTE DE NORDLYS ROZACEE
DUPA NORDLYS ROZACEE
DUPA NORDLYS ROZACEE
INAINTE DE NORDLYS PETE PORTWINE
INAINTE DE NORDLYS PETE PORTWINE
DUPA NORDLYS PETE PORTWINE
DUPA NORDLYS PETE PORTWINE

Fisa tehnica - Nordlys

Aplicator Ellipse IPL
Tip/ Banda lungime de unda HRD 645 (645-950nm) / HR/HRL 600 (600-950nm) / VL/VLS 555 (555-950 nm) / PR/PRS 530 (530-750 nm) / PL 400 (400-720 nm)
Fluenta intre 2-26 J/cm2
Durata puls intre 0.5-99.5 ms (in functie de aplicator)
Delay puls 1.5-99.55 ms
Numar pulsuri 1-4
Durata puls 0.5-700 ms
Marime aplicator HR 600, HRD 645, VL 555, PR 530, PL 400 - 10 mm x 48 mm / HRL 600 - 18 mm x 48 mm / VLS 555, PRS 530 - Hexagonal 90 mm2
Aplicator Frax 1550 / Aplicator Nd Yag 1064
Lungime de unda 1550nm / yag 1064 nm
Fluenta/energie 5-100 mJ / yag - 20-500 J/cm2 si 6-40 J/cm2 (onicomicoza)
Durata puls 1-20 ms / yag - 2.5-90 ms si 0.3-0.9 ms (onicomicoza)
Latime scan / Marime spot 4-12 mm / yag 1.5-5.0 mm
Racire SoftCool Integrated Air Cooling
Raza tintire 650 nm
Cablu 3.2 m flexibil pentru confort terapeut
Sistem Nordlys
Tehnologie Ellipse IPL, Frax 1550, Nd YAG 1064
Conectori 2
Ecran tactil 10”
Asistenta la distanta da
Tava accesorii da
Baza de date clienti da
Tratament ghidat da - selectare tratament, tip de piele, bronz solar, grosime par, marime vas de sange
Moduri utilizator ghidat, expert si optional definire puls
Dimensiuni 51 cm x 65 cm x 115 cm
Greutate 58 kg
Electricitate Versiunea I 100-120 VAC / Versiunea II 200-240 VAC
Frecventa 50/60 Hz
Putere maxima Versiunea I 1300 VA / Versiunea II 2000 VA

Aflati mai multe despre Nordlys contactandu-ne cu ajutorul formularului de mai jos

Solicita oferta