Salt la continut
GDPR
COMPLIANT
beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Intraceuticals - Aparatura si Produse Complementare de Ingrijire a Pielii
Intraceuticals - Aparatura si Produse Complementare de Ingrijire a Pielii
Informatii cheie
Solicita oferta

INTRACEUTICALS

Despre Brand & Produse


Intraceuticals este o linie unica de tratamente, aparatura si produse complementare de ingrijire a pielii, bazate pe o tehnologie inovatoare, unica pe piata de estetica a pielii. Tratamentele clinice Intraceuticals, inovatia de referinta a marcii, utilizeaza oxigen sub presiune si tehnologie de ultima ora cu acid hialuronic pentru a promova livrarea serurilor speciale in piele.

Aceste tratamente specializate, impreuna cu produsele de ingrijire la domiciliu, vizeaza cele mai frecvente probleme ale pielii, cu rezultate clinice vizibile si efecte cumulative dramatice.

Scopul Intraceutials este de a optimiza performanta produselor noastre folosind doar ceea ce pielea are nevoie, inclusiv tratarea pielii cu puterea hranitoare a ingredientelor active.

Tratamentul si produsele noastre prezinta rezultate vizibile imediate, dar asigura si sanatatea pielii pe termen lung.Descopera Toate Produsele Consumabile Intraceuticals

Intraceuticals - Aparatura si Produse Complementare de Ingrijire a Pielii

Informatii cheie Intraceuticals

  • Molecule Unice de Acid Hialuronic
    • Produsele Intraceuticals contin ingrediente active unice care patrund in derm intr-o proportie mult mai mare datorita moleculelor mici de acid hialuronic, o inovatie Intraceuticals. Astfel, tratamentele au un efect imediat de intinerire si sunt mult mai eficiente decat alte tipuri de produse clasice cu acid hialuronic
  • Popularitate Internationala la cel mai Inalt Nivel
    • Produsele Intreceuticals, datorita rezultatelor imediate si a calitatii foarte inalte a serumurilor, reprezinta alegerea Nr. 1 pentru ingrijirea si mentinerea tenului in industia muzicii si a filmului, fiind si unul dintre cele mai populare brand-uri de ingrijire a pielii folosite pe platourile de filmare de la Hollywood.
  • Rezultate si Siguranta
    • Dezvoltate in urma unui indelung si complex proces de cercetare, produsele si echipamentele Intraceuticals reprezinta unul dintre cele mai inalte standarde de calitate in aria tratamentelor de rejuvenare faciala non-invaziva.

Recomandari Intraceuticals

Tehnologii
Produse
Consumabile

Aflati mai multe despre Intraceuticals contactandu-ne cu ajutorul formularului de mai jos

Solicita oferta