Salt la continut
GDPR
COMPLIANT
beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Oxigen hiperbaric aparat intraceuticals
Oxigen hiperbaric aparat intraceuticals
Informatii cheie
Rezultate obtinute
Solicita oferta

Aparatura Oxigen Hiperbaric - Ce este oxigenul hiperbaric?


Oxigenul a fost utilizat pentru prima data in medicina, in secolul al XVI-lea. Oamenii erau tratati pentru o serie de afectiuni, mai mult sau mai putin comune la vremea respectiva. Astazi, oxigenul si-a pastrat virtutile medicale, insa industria estetica l-a imprumutat si ea pentru a se folosi de beneficiile sale. Tehnologia cu oxigen hiperbaric foloseste oxigen pur (90-95 %) sub presiune hiperbarica, ce ajunge direct in piele. Oxigenul pur introdus in piele este un adevarat medicament care grabeste vindecarea leziunilor si a imperfectiunilor.

Ce este un tratament facial cu oxigen hiperbaric?


Un astfel de tratament pe baza de oxigen este realizat cu ajutorul unui sistem care pulverizeaza oxigen pur, presurizat, deasupra tegumentului pentru a diminua ridurile, liniile fine si pentru un efect global de rejuvenare faciala. Tratamentul cu oxigen hiperbaric ajuta la productia de colagen, ceea ce duce la transformarea si improspatarea tenului si la imbunatatirea generala a aspectului sau.

Oxigen hiperbaric tratament intraceuticals

Cum functioneaza tratamentul cu oxigen hiperbaric?


Cu ajutorul aparatului Intraceuticals este produs oxigen hiperbaric, ce introduce in straturile profunde ale pielii ingrediente active: acid hialuronic, vitamine (A, C, E), antioxidanti (aloe vera si ceai verde). Odata introduse in derm cu ajutorul aplicatorului, aceste substante actioneaza din interior catre exterior si trateaza problemele tintite.

Care sunt avantajele tratamentului cu oxigen hiperbaric?


Tratamentele cu oxigen au o varietate mare de beneficii. Ele pot reintineri pielea, reduce ridurile si liniile fine, pot hidrata tenul, curata porii si diminua acneea, rozaceea sau petele pigmentare. In plus, stimuleaza elasticitatea pielii si productia de colagen si implicit, elasticitatea si fermitatea pielii. Oxigenul in combinatie cu un complex de minerale, vitamine, antioxidanti, acid hialuronic – este pulverizat la suprafata pielii, iar apoi, cu ajutorul unui instrument care se numeste aerograf, este impins in straturile sale profunde.

Ingredientii activi trateaza mai multe afectiuni ale pielii: riduri, laxitate, elasticitate, cearcane, piele imbatranita, acnee, pete pigmentare,lipsa de volum, hidratare sau stralucire. Tratamentul cu oxigen hiperbaric este rapid,
non-invaziv, delicat, cu efecte imediate, de lunga durata si cu rezultate spectaculoase.

Informatii cheie Aparatura Oxigen Hiperbaric

  • La ce sa se astepte pacientii dumneavoastra in timpul unui tratament cu oxigen hiperbaric?
    • Tratamentul este realizat cu ajutorul unui aplicator de tip aerograf care pulverizeaza oxigen pur si un serum deasupra pielii. Terapeutul va respecta protocolul de tratament (in functie de afectiune si de obiectivele propuse) si va urmari pasii specifici.
  • Cat de des poate fi realizat un tratament cu oxigen hiperbaric?
    • Specialistul facial iti poate recomanda o sedinta saptamanala pe o perioada de 6 saptamani, urmata de sedinte de retus si mentenanta. Sedintele cu oxigen hiperbaric dureaza in medie 60 de minute si se pot programa mai multe terapii in decursul catorva saptamani.
  • Exista efecte secundare la terapia cu oxigen hiperbaric?
    • Tehnologia cu oxigen hiperbaric este non-invaziva, sigura si foarte confortabila. In anumite cazuri, pielea se poate inrosi sau irita usor. Acest efect secundar este de scurta durata si dureaza in medie cateva ore, tenul isi revinindu-si la aspectul initial. Pe masura ce creste numarul de sedinte aceste efecte secundare se diminueaza iar rezultatele sunt din ce in ce mai bune.

Rezultate obtinute

ACNEE INAINTE DE TRATAMENT CU OXGIGEN HIPERBARIC
ACNEE INAINTE DE TRATAMENT CU OXGIGEN HIPERBARIC
ACNEE DUPA TRATAMENT CU OXGIGEN HIPERBARIC
ACNEE DUPA TRATAMENT CU OXGIGEN HIPERBARIC
PETE INAINTE DE TRATAMENT CU OXIGEN HIPERBARIC
PETE INAINTE DE TRATAMENT CU OXIGEN HIPERBARIC
PETE DUPA TRATAMENT CU OXIGEN HIPERBARIC
PETE DUPA TRATAMENT CU OXIGEN HIPERBARIC

Aflati mai multe despre Aparatura Oxigen Hiperbaric contactandu-ne cu ajutorul formularului de mai jos

Solicita oferta