Salt la continut
GDPR
COMPLIANT
beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Aparat Laser Alexandrite si Nd:YAG Gentle Max Pro Plus
Aparat Laser Alexandrite si Nd:YAG Gentle Max Pro Plus
Informatii cheie
Functionalitate si caracteristici
Rezultate obtinute
Fisa tehnica
Solicita oferta

GentleMax Pro Plus – Excelenta la Urmatorul Nivel pentru Clinici de Estetica si Dermatologie


Platformele Gentle au o istorie impresionanta, construita pe o experienta de peste 25 de ani in domeniul esteticii medicale. Echipamentele laser din seria Gentle reprezinta alegerea numarul 1 a medicilor din intreaga lume pentru a oferi pacientilor tratamente de epilare definitiva si tratamente dermatologice de inalta complexitate.

Ultima inovatie de la Candela Medical, GentleMax Pro Plus beneficiaza de un spot de tratament mai mare, o durata puls mai mica, o rata de repetitie mai ridicata si semnificativ mai multa energie, oferind o versatilitate mai mare a tratamentelor si rezultate impresionante pe diferite aplicatii. Cu caracteristici si tehnologii imbunatatite, acest sistem ofera o solutie completa si de ultima generatie pentru practica medicala.

GentleMax Pro Plus - Inovatie pentru Clinica Dumneavoastra


Platforma laser GentleMax Pro Plus integreaza ultimele inovatii din domeniul tehnologiilor laser Nd:YAG (1064nm) si Alexandrite (755nm) pentru a va oferi atat dumneavoastra cat si pacientilor solutii premium de tratament. Astfel, GentleMax Pro Plus este alegerea ideala pentru clinici de estetica si dermatologie care livreaza o gama larga de aplicatii, precum epilare definitiva pentru toate tipurile de piele, precum si tratarea leziunilor pigmentare sau vasculare.

Aparat Laser Alexandrite si Nd:YAG Gentle Max Pro Plus
Aparatul Laser Gentle Max Pro Plus de la Candela Medical abordeaza epilarea definitiva, rejuvenarea faciala si leziunile pigmentare si vasculare la cel mai inalt nivel de calitate.

Urmatorul nivel in epilare definitiva laser


Cu un design modern si o functionalitate avansata, GentleMax Pro Plus confirma pozitia Candela ca lider in industrie si reprezinta echipamentul-etalon pentru orice practica ce doreste solutii de tratamente laser premium.

Caracterizat prin viteza, putere, eficienta si versatilitate, echipamentul GentleMax Pro Plus reprezinta cel mai inalt standard de platforma laser de pe piata. Cu ajutorul echipamentului GentleMax Pro Plus puteti beneficia acum de o serie intreaga de avantaje tehnologice care asigura atat siguranta si confortul pacientilor, dar si al medicilor.

Beneficii GentleMax Pro Plus:


 • Mai multa energie pentru o fluenta eficienta
 • Marimi de spot variate pentru tratamente mai rapide
 • Rata de repetitie mai ridicata pentru un debit mai mare
 • Durata puls mai scurta pentru eliminarea parului rezidual
 • Lungime de unda duala pentru orice fototip
 • DCD™ pentru protectie optima a epidermei


GentleMax Pro Plus ofera optiuni de tratament pe care va puteti baza pentru a avea mereu rezultate exceptionale, ce va vor scoate practica in evidenta.

Informatii cheie GentleMax Pro Plus

 • Candela Medical - Cele mai avansate tehnologii laser de pe piata
  • Platforma combina laserul Alexandrite 755 nm cu un laser Nd:YAG 1064 nm de mare putere, ambele calibrate si integrate cu cele mai moderne tehnologii de estetica medicala, produse de Candela Medical.
 • Protectie ridicata pentru pacienti
  • Racirea DCD mareste confortul pentru pacient si ofera protectie epidermala, pulverizand criogen pe stratul superior al pielii timp cu cateva milisecunde, inainte si optional dupa, pulsurile laser. O putere ridicata necesita o protectie marita a epidermei. Factorul de protectie prin racire al DCD este cu 50% mai mare, permitand folosirea unor fluente ridicate, obtinand astfel rezultate impresionante.
 • Solutie completa pentru medici dermatologi
  • Aparatura laser GentleMax Pro Plus este ideala pentru abordarea unei vaste game de leziuni pigmentare sau vasculare, inclusiv angioame, pete si alte anomalii vasculare.
Sistemul de racire integrat DCD al aparatului GentleMax Pro Plus asigura confortul si siguranta pacientilor pe timpul tratamentului.

GentleMax Pro Plus - Mai multi pacienti, mai multe indicatii


GentleMax Pro Plus de la Candela reprezinta o solutie completa si de ultima generatie pentru practica dumneavoastra medicala. Aceasta platforma inovatoare aduce o serie de avantaje remarcabile, care imbunatatesc semnificativ experienta si rezultatele tratamentelor. Cu o tehnologie avansata, GentleMax Pro Plus ofera o eficienta sporita in epilarea si eliminarea parului nedorit, asigurand un proces rapid si confortabil pentru pacienti.

Echipamentul laser GentleMax Pro Plus integreaza cele 2 lungimi de unda consacrate, 755 nm (Alexandrite) si 1064nm (Nd:Yag) cu cele mai noi inovatii tehnologice pentru a livra tratamente premium, ce includ, fara a se limita la:

 • Eliminare definitiva a parului nedorit pentru orice fototip, inclusiv parul subtire, rezidual
 • Leziuni pigmentare benigne
 • Roseata difuza si venectazii
 • Riduri
 • Leziuni vasculare
 • Angioame si hemangioame
 • Lacuri venoase
 • Pete port wine
 • Onicomicoza
Gentle Max Pro Plus - O solutie completa pentru practica dumneavoastra


Pe langa epilare, GentleMax Pro Plus va ofera oportunitatea de a va dezvolta si a va extinde practica medicala prin furnizarea unor tratamente conexe avansate. In timp ce efectuati epilarea definitiva, aveti posibilitatea de a observa detaliile pielii pacientului si potentialele probleme vasculare sau pigmentare. Astfel, puteti sa oferiti recomandari personalizate pentru fiecare pacient, adaptate nevoilor sale specifice.

Prin intermediul GentleMax Pro Plus, va puteti diversifica gama de servicii oferite si va puteti creste numarul de pacienti multumiti. Avand posibilitatea de a oferi o gama variata de tratamente cu ajutorul unei singure platforme, consolidati relatia cu pacientii existenti si atrageti noi clienti dornici sa beneficieze de expertiza si abordarea personalizata pe care o oferiti.

Cu fluente mai ridicate si spoturi mai mari, GentleMax Pro Plus ofera o putere impresionanta, garantand eficienta maxima in tratarea unei game largi de fototipuri si afectiuni ale pielii. Un aspect inovator al acestui sistem il reprezinta sistemul de racire DCD, care asigura un confort sporit pentru pacienti in timpul procedurilor.
Aparat Laser cu lungime duala de unda GentleMax Pro Plus
GentleMax Pro Plus - Aparat Epilare Defintiva cu Laser

Avantajul de a Alege Candela Medical


Flexibilitatea si versatilitate sunt alte caracteristici cheie ale acestei platforme avansate. Marimile multiple ale spoturilor (intre 1.5 - 24 mm) si noul spot de 26 mm conduc la reducerea numarului de pulsuri laser necesare, ceea ce duce la o viteza mai mare a tratamentului si, implicit, la un confort crescut pentru pacienti.

Cu o fluenta mai mare pe spoturile cele mai mari, GentleMax Pro Plus ofera posibilitatea de a livra rezultatele dorite intr-un mod precis si eficient. De asemenea, durata redusa a pulsului (2 ms) ofera noi optiuni de tratament, fiind ideala pentru a trata inclusiv parul rezidual.

Rata ridicata de repetitie a pulsului laser reprezinta o alta particularitate importanta a acestei platforme inovatoare. Aceasta contribuie la scurtarea timpului total de tratament, oferind avantaje semnificative atat pentru medici, cat si pentru pacienti.

Un alt aspect esential este reprezentat de lungimea de unda duala, care combina atat lungimea de unda de 755 nm, cat si cea de 1064 nm. Aceasta functionalitate unica permite tratamentul eficient al unei game variate de indicatii dermatologice pe multiple tipuri de piele.

Recomandari GentleMax Pro Plus

Producatori
Tratamente
Tehnologii
Produse
Protocoale Combinate

Functionalitate si caracteristici GentleMax Pro Plus

Mai multa energie decat
oricare alt sistem similar
Pana la 68 Jouli pe laser Alexandrite si pana la 90 Jouli pe laser Nd-YAG
Marimi de spot mai mari, pentru orice tratament
Gama larga de optiuni, de la 6mm la 26mm
Rata de repetitie mai mare,
pentru un transfer ridicat de energie
Rata de repetitie mare, de pana la 10 Hz
Durata mai scurta a pulsului,
pentru inlaturarea parului mai fin
Durata foarte redusa a pulsului, de 100ms
Lungime duala de unda
pentru tratarea oricarui fototip
Alexandrite - 755nm Alexandrite Pur si Nd-YAG 1064nm
Sistem special de racire DCD
Tehnologie-cheie pentru siguranta pacientilor in timpul tratamentului laser
Dr. Cyril Maire, Medic Dermatolog - Franta - GentleMax Pro Plus
GentleMax Pro Plus de la Candela este o platforma puternica si extrem de versatila pentru o gama larga de aplicatii. Experimentez o adevarata placere in utilizarea laserului Nd:YAG, mai ales pentru indepartarea parului de pe fata si din alte zone sensibile. Tratamentul este fara durere si rapid. Un aspect deosebit ce ma impresioneaza este posibilitatea de a utiliza parametrii cu timp de impuls scurt pentru Nd:YAG, cu o toleranta aproape perfecta din partea pacientilor. Cu GentleMax Pro Plus, pot spune cu incredere ca am gasit partenerul ideal pentru practica mea.
Dr. Cyril Maire, Medic Dermatolog - Franta,

Rezultate obtinute

Inainte de Epilare Laser GentleMax Pro Plus
Inainte de Epilare Laser GentleMax Pro Plus
Dupa Epilare Laser GentleMax Pro Plus
Dupa Epilare Laser GentleMax Pro Plus
Inainte de Tratament GentleMax Pro Plus
Inainte de Tratament GentleMax Pro Plus
Dupa Tratament GentleMax Pro Plus
Dupa Tratament GentleMax Pro Plus

Fisa tehnica - GentleMax Pro Plus

Tip de laser Cristal Pur Alexandrite (chromium-doped crysoberyl) Cr-BeAl2O4 si Nd-YAG - Neodim (Nd3+), amplificat de un cristal format din Ytriu, Aluminiu si Granat (YAG) - Y3Al5O12
Rata de Repetitie 10 Hz
Putere Maxima 68 Jouli - Alexandrite si 90 Jouli Nd-YAG
Durata Puls 0.250ms - 100ms
Marimi de Spot Standard 6 mm, 8 mm, 10 mm, 12 mm, 15 mm, 18 mm
Marire spot Optional Sistem de livrare special Mare – 20 mm, 22 mm, 24 mm, 26 mm, Mic – 1.5 mm, 3 mm, 5 mm and 3 x 10 mm
Control puls Buton, pedala
Dimensiuni (H) 107 cm, (W) 46 cm, (D) 69 cm 42” x 18” x 27”
Greutate 118 Kg (260lbs)
Cerinte electrice 200-240 VAC, 50/60 Hz, 3 A, 4600 VA monofazic
Sistem racire DCD Control integrat, container criogen (HFC 134a), aplicator cu distantier
Durata Spray Ajustabil de catre utilizator - 10-100 ms
Durata Delay Ajustabil de catre utilizator - 10-100 ms
Durata Post-spray Ajustabil de catre utilizator - 10-50 ms
Sistem de racire a aerului Optional aplicator cu Air Cooling Compatible (ACC)

Aflati mai multe despre GentleMax Pro Plus contactandu-ne cu ajutorul formularului de mai jos

Solicita oferta

Articole recomandate