Salt la continut
Logo beautymed.ro
fotofinder romania

FOTOFINDER


Producator de Aparatura pentru Medici Dermatologi


Companie pionier in aparatura pentru dermatologie si medici dermatologi, FotoFinder reprezinta cel mai inalt nivel tehnologic pentru echipamente de videodermatoscopie de pe piata. FotoFinder este lider global in aparate de dermatoscopie, videodermatoscopie, tricologie si imagistica dermatologica, cu aplicatie dovedita in depistarea timpurie a cancerului de piele. Calitatea germana a aparaturii de videodermtoscopie de la FotoFinder este apreciata de medici dermatologi din intreaga lume.

Cu ajutorul FotoFinder, medicii dermatologi pot face o calatorie fara precedent in structurile pielii, obervand la un nivel de detaliu extraordinar fiecare leziune de pe suprafata corpului. In acest mod, preventia cancerului de piele se transforma din deziderat in realitate, medicii putand observa imediat si cele mai mici modificari ale tesuturilor cutanate.

Mai mult, cu FotoFinder, medicii esteticieni pot acum monitoriza intr-un mod extrem de eficient rezultatele tratamentelor de estetica faciala si corporala, facand recomandari mai precise pentru clienti si pacienti.
fotofinder romania
Informatii cheie despre FotoFinder
  • Cea mai Avansata Tehnologie de Videodermatoscopie Digitala
    • Cu FotoFinder, medicii dermatologi au la dispozitie cea mai avansata aparatura pentru dermatologie, conceputa si fabricata exclusiv de FotoFinder Gmbh in Germania.
  • Sistem Global Integrat
    • Cu FotoFinder, medicii dermatologi pot cere opinia expertilor din intreaga lume, cu ajutorul software-ului unic FotoFinder Hub.
  • Singurele Echipamente dotate cu Inteligenta Artificiala
    • Aparatura FotoFinder este dotata cu module de Inteligenta Artificiala, ce pot determina in mod proactiv gradul de malignitate al leziunilor, totodata invatand permanent din baza de date in continua crestere a FotoFinder pentru a-si rafina capacitatea de analiza la un nivel fara precedent.


Recomandari (aparate, tehnologii, tratamente) - FotoFinder
Aflati mai multe despre FotoFinder contactandu-ne cu ajutorul fomularului de mai jos.
Solicita oferta