Salt la continut
Logo beautymed.ro
Laser CO2RE pentru rejuvenare intima si incontinenta urinara

Aparatura Profesionala Laser pentru Obstetrica si Ginecologie


Aparatura laser de specialitate pentru medici ginecologi.

BeautyMed ofera medicilor ginecologi cel mai avansat aparat cu laser CO2 de pe piata din Romania - CO2RE Intima - dedicat tratarii zonei intime interne si externe. Cu CO2RE Intima, aveti acum o solutie completa pentru tratamente de rejuvenare vaginala, labioplastie, incontinenta urinara, laxitate si dispareunie, toate intr-un mod extrem de eficient si minim-invaziv.

Pana nu demult un subiect tabu, rejuvenarea vaginala este, astazi, o procedura din ce in ce mai des solicitata la nivel global, atat din punct de vedere medical, precum si estetic. Echipamentele revolutionare din portofoliul BeautyMed va permit realizarea in deplina siguranta a unor astfel de tratamente, cu un grad mare de control pentru specialist si cu un confort sporit pentru pacient. In plus, dorim sa va fim alaturi la fiecare pas al dezvoltarii business-ului dumneavoastra, astfel incat sa le asigurati pacientilor un protocol sigur si eficient, alaturi de toate informatiile de care au nevoie. Astfel, echipele noastre dedicate va ofera suport constant din punct de vedere educational si de marketing, fiind alaturi de dumneavoastra la fiecare pas.

Ce este rejuvenarea vaginala?


Schimbarile hormonale, nasterile, menopauza sau inaintarea in varsta sunt factori care pot lasa urme in sanatatea si aspectul zonei intime. Consecintele acestora pot afecta inclusiv increderea unei persoane, alaturi de calitatea vietii sale de zi cu zi. Astfel, din ce in ce mai multe femei apeleaza la chirurgie plastica genitala, chirurgie estetica genitala, chirurgie plastica vulvogenitala, estetica ginecologica etc. – proceduri cunoscute, la nivel general, drept rejuvenare vaginala. Printre cele mai solicitate astfel de servicii se enumera: tratamentul laxitatii tesuturilor, al zonei vulvare (clitoris, labiile mici sau mari), al introitului vaginal, tratamentul lichenului scleros, al uscarii mucoasei genitale sau atrofiei mucoasei, cu atat mai mult cu cat avansul tehnologic permite astazi oferirea unor solutii reale, extrem de eficiente si rapide, cu un efort minim si cu un grad de confort sporit.
Aparat laser CO2 pentru rejuvenare vaginala si tratament incontinenta cu CO2RE
Tratament eficient rejuvenare vaginala laser co2re

Cand este nevoie de un tratament pentru rejuvenare vaginala?


Odata cu inaintarea in varsta, femeile se confrunte cu o serie de probleme la nivelul zonei intime. Printre cele mai des intalnite cazuri in care este recomandat un tratament de rejuvenare vaginala se pot enumera:

  • Laxitate vaginala cauzata de sarcina, de nasterea naturala sau de epiziotomie.
  • Dispareunia – durere constanta sau intermitenta in timpul contactului sexual;
  • Incontinenta urinara cauzata de stres, de efort sau de inaintarea in varsta.
  • Prezenta lichenului scleros cronic genital.
  • Prezenta sindromului urogenital cauzat de menopauza (senzatie de uscaciune, usturime sau arsura, lipsa lubrifierii, atrofie, durere in timpul actului sexual);.
  • Modificari inestetice la nivelul zonei genitale vulvare – cauzate de sarcina, inaintarea in varsta sau de modificarile hormonale.

Care sunt cele mai eficiente metode de tratament pentru rejuvenare vaginala?


Exista numeroase metode de rejuvenare vaginala, de la cele clasice, chirurgicale (precum clitoroplastia, labioplastia, vulvoplastia sau vaginoplastia) pana la acelea non-invazive, care limiteaza extrem de mult efectele secundare sau timpul de recuperare.
  • Injectii vaginale cu rol direct in regenerarea tesuturilor, hidratarea si redobandirea elasticitatii si fermitatii zonei intime;
  • Tratamentul laser, extrem de eficient pentru labioplastie, in refacerea tonusului si flexibilitatii vaginale, alaturi de tratarea unor probleme tintite precum uscaciunea, mancarimile vaginale sau chiar discromia si hiperpigmentatia la nivel local.
Informatii cheie despre Aparatura Obstetrica si Ginecologie
 • Cum functioneaza un tratament pentru rejuvenare vaginala pe baza de laser?
  • Tratamentele de rejuvenare vaginala pe baza de laser actioneaza tintit atat la suprafata, cat si in interior (zona intima interna, externa si introitusul). Acestea faciliteaza intarirea peretilor vaginali, redobandirea tonusului si sanatatii intime, prin refacerea nivelului de elastina si colagen (elemente responsabile pentru elasticitatea si fermitatea tesuturilor). De asemenea, tehnologia foarte performanta a laserului permite tratarea zonei alese fara a afecta tesuturile inconjuratoare, extrem de rapid, fara sangerari, modificari hormonale, durere, efecte secundare sau timp de recuperare.
 • Care sunt echipamentele si tehnologiile pentru rejuvenare vaginala?
  • Experienta indelungata a producatorului etalon Candela, in domeniul medical-estetic, se reflecta inclusiv in inovatia adusa pentru tratamentul problemelor de ordin ginecologic. Astfel, sistemul CO2RE Intima a fost special conceput pentru a facilita tratarea unei game largi de afectiuni, in acest sens.

   CO2RE Intima – are la baza un laser fractionat CO2 folosit in chirurgia estetica si dermatologica de peste 30 de ani, de catre specialisti de renume si clinici exclusiviste, la nivel mondial. Sigur si versatil, acesta este considerat standardul de aur in domeniul laserelor medical-estetice, targetand atat suprafata pielii, cat si tesuturile sale profunde. Aplicatoarele sale personalizate, sterile si de unica folosinta, au fost construite pentru a trata eficient, rapid si in conditii de igiena maxima - introitusul, canalul vaginal sau partea externa a organelor genitale, printr-un sistem de rotatie 360°.

   Care sunt optiunile de tratament pe care vi le ofera CO2RE Intima:
   - Ablatia si refacerea tesutului moale;
   - Indepartarea tesuturilor cicatriciale (spre exemplu, cicatricile ramase dupa nasterea prin cezariana);
   - Conizatia colului uterin precum neoplazia intraepiteliala vulvara si vaginala (VIN, VAIN);
   - Leucoplazia (dezvoltata in mucoasa vaginului, pe colul uternic sau in zona vulvei);
   - Condiloame acuminate anale si genitale (formatiuni tumorale benigne, de mici dimensiuni, care se aseamana unor negi si sunt cauzate de infectia cu virus Papiloma uman – HPV), transmisibile in special pe cale sexuala;
   - Depigmentarea zonei intime.

   Asadar, CO2RE Intima creeaza oportunitati noi atat pentru clinicile, precum si pentru pacientii din Romania. Tratamentele variate, rezultatele garantate si satisfactia pacientelor care au realizat deja o procedura cu ajutorul lui, alaturi de suportul nostru constant, ca workshop-uri educationale si marketing, vor contribui, cu siguranta, la dezvoltarea business-ului dumneavoastra si la recuperarea foarte rapida a investitiei.
 • Care sunt efectele unui tratament pentru rejuvenare vaginala?
  • In functie de tipul de tratament ales, CO2RE Intima faciliteaza atat modificarea aspectului vulvei, din punct de vedere cosmetic (laxitate, textura, pigmentare), dar si tratarea unor probleme medicale, la nivel local:
   - Atrofia vulvara si vaginala;
   - Uscaciunea, senzatia de arsura sau mancarimile;
   - Dispareunia (durere la contactul sexual);
   - Incontinenta urinara.

   Asadar, intr-un tratament extrem de scurt si foarte sigur, pacientele dumneavoastra se vor bucura de redobandirea sanatatii genitale, de imbunatatirea vietii sexuale si, cu siguranta, de cresterea nivelului de incredere in sine. In plus, 92% dintre pacientele care au realizat un tratament CO2RE Intima au un feedback pozitiv, recomandand atat astfel de proceduri, cat si echipamentul in sine, oricarei femei.

   In functie de specificul tratamentului, specialistii recomanda intre 1-3 sedinte (realizate la interval de o luna), cu echipamentul CO2RE Intima. Procedura este una extrem de simpla, rapida (dureaza doar 10-15 minute), totul fara anestezie, fara sangerare, fara durere sau timp de recuperare. Pacientele vor incepe sa se bucure de beneficiile unui astfel de tratament in urmatoarele zile post-procedura, insa gradul de eficienta maxima este atins cu aproximatie dupa 6 luni, atunci cand tesutul este regenerat in totalitate.

Ce echipamente si tehnologii pentru rejuvenare vaginala va pune la dispozitie BeautyMed?


Experienta indelungata a producatorului etalon Candela, in domeniul medical-estetic, se reflecta inclusiv in inovatia adusa pentru tratamentul problemelor de ordin ginecologic. Astfel, sistemul CO2RE Intima a fost special conceput pentru a facilita tratarea unei game largi de afectiuni, in acest sens.

CO2RE Intima – are la baza un laser fractionat CO2 – dioxidul de carbon (CO2) fiind folosit in chirurgia estetica si dermatologica de peste 30 de ani, de catre specialisti de renume si clinici exclusiviste, la nivel mondial. Sigur si versatil, acesta este considerat standardul de aur in domeniul laserelor medical-estetice, targetand atat suprafata pielii, cat si tesuturile sale profunde. Aplicatoarele sale personalizate, sterile si de unica folosinta, au fost construite pentru a trata eficient, rapid si in conditii de igiena maxima - introitusul, canalul vaginal sau partea externa a organelor genitale, printr-un sistem de rotatie 360°.

Care sunt optiunile de tratament pe care vi le ofera CO2RE Intima:

  • Ablatia si refacerea tesutului moale;
  • Indepartarea tesuturilor cicatriciale (spre exemplu, cicatricile ramase dupa nasterea prin cezariana);
  • Conizatia colului uterin precum neoplazia intraepiteliala vulvara si vaginala (VIN, VAIN);
  • Leucoplazia (dezvoltata in mucoasa vaginului, pe colul uterin sau in zona vulvei);
  • Condiloame acuminate anale si genitale (formatiuni tumorale benigne, de mici dimensiuni, care se aseamana unor negi si sunt cauzate de infectia cu virus Papiloma uman – HPV), transmisibile in special pe cale sexuala;
  • Depigmentarea zonei intime.

CO2RE Intima creeaza oportunitati noi atat pentru clinicile, precum si pentru pacientii din Romania. Tratamentele variate, rezultatele garantate si satisfactia pacientelor care au realizat deja o procedura cu ajutorul lui, alaturi de suportul nostru constant, ca workshop-uri educationale si marketing, vor contribui, cu siguranta, la dezvoltarea business-ului dumneavoastra si la recuperarea foarte rapida a investitiei.
Aplicatoare rejuvenare intima cu laser co2re


Recomandari (aparate, tehnologii, tratamente) - Aparatura Obstetrica si Ginecologie
Rezultate obtinute - Aparatura Obstetrica si Ginecologie
 • INAINTE DE TRATAMENT REJUVENARE INTIMA CO2RE
  INAINTE DE TRATAMENT REJUVENARE INTIMA CO2RE
  DUPA TRATAMENT REJUVENARE INTIMA CO2RE
  DUPA TRATAMENT REJUVENARE INTIMA CO2RE
  HISTOLOGIE INAINTE SI DUPA REJUVENARE INTIMA CO2RE
  HISTOLOGIE INAINTE SI DUPA REJUVENARE INTIMA CO2RE
  HISTOLOGIE INAINTE SI DUPA REJUVENARE INTIMA CO2RE
  HISTOLOGIE INAINTE SI DUPA REJUVENARE INTIMA CO2RE
Aflati mai multe despre Aparatura Obstetrica si Ginecologie contactandu-ne cu ajutorul fomularului de mai jos.
Solicita oferta