Salt la continut
GDPR
COMPLIANT
beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Wonder - Producator de Aparatura pentru Tratamente de Tonifiere Musculara Radicala
Wonder - Producator de Aparatura pentru Tratamente de Tonifiere Musculara Radicala
Informatii cheie
Solicita oferta

Wonder - Producator de Aparatura Medical-Estetica pentru Tratamente de Tonifiere Musculara Radicala


Fondata in 2013, Wonder s-a impus pe plan international prin dezvoltarea de echipamente avansate si tehnologii inovatoare dedicate eliminarii grasimii si optimizarii structurii musculare, fiind acum prezenta in peste 40 de tari. Produsele Wonder sunt apreciate si utilizate intens de sportivi de top, inclusiv campioni mondiali si olimpici, tehnologiie lor fiind folosite pentru intretinerea si dezvoltarea nivelului de performanta sportiva, dar si a tonusului general.

Cu un profund angajament fata de inovatie si sanatatea umana, in 2019, s-a lansat tehnologia unica Wonder, ce integreaza, pentru prima oara intr-un singur echipament, undele electromagnetice concentrate si neurostimularea selectiva de mare intensitate. Aceasta inovatie reprezinta un punct de cotitura in industria esteticii corporale, deoarece poate stimula atat contractia si dezvoltarea masei musculare, cat si viteza de reactie a legaturilor nervoase ale muschilor, intr-un singur tratament.

Produsele Wonder sunt dezvoltate de ingineri specializati in estetica medicala, electronica si software, ei dedicandu-se neincetat dezvoltarii de solutii noi de tratament pentru o mai buna diversificare a portofoliului de tratament din locatiile de estetica medicala si fitness.

Wonder - Echipamente de Inalta Performanta pentru Tratamente de Tonifiere Musculara
Wonder - Tehnologii de Ultima Generatie: Neurostimulare Selectiva de Mare Intensitate, Unde Electromagnetice Focusate si Radiofrecventa

Wonder - Echipamente de Ultima Generatie si Tehnologii de Inalta Performanta


Wonder Axon
Wonder Axon, pe langa folosirea simultana a campului electromagnetic concentrat si a neurostimularii selective, include si terapia cu radiofrecventa, fiind astfel posibila si tintirea tesutului adipos localizat, in paralel cu neurostimularea musculara. Diverse studii clinice arata ca terapia cu Wonder Axon poate duce la o crestere de cel putin 10% a masei musculare, diminuand insa totodata stratul adipos, pentru un efect global de tonifiere si remodelare.

Wonder Prestige
Wonder Prestige este un aparat avansat de electrostimulare pentru tonifiere musculara si diminuarea tesutului adipos localizat. Acesta combina campul electromagnetic cu stimularea neuromusculara, tratand simultan mai multe zone ale corpului. Efectele devin vizibile dupa doua saptamani, si includ beneficii precum tonifierea feselor, picioarelor, bratelor, si abdomenului, reducerea celulitei, si stimularea musculara.
Wonder Prestige se adreseaza in special saloanelor si clinicilor estetice, oferind o solutie inovativa pentru EMS si remodelare corporala.

Informatii cheie Wonder

  • Eficienta Wonder
    • Echipamentele Wonder reprezinta o solutie eficienta pentru locatiile de estetica medicala si fitness care doresc sa intampine nevoia clientilor lor de a avea rezultate mai rapide si de a completa regimul de antrenament cu o terapie complementara de tonifiere si remodelare.
  • De ce sa alegeti Wonder?
    • Aparatele Wonder integreaza tehnologii de ultima generatie pentru tonifierea musculara, oferind pacientilor o experienta unica. Un aspect important al acestor dispozitive este capacitatea lor de a gestiona simultan pana la patru utilizatori. Acest lucru este posibil datorita utilizarii unei tablete wireless, care permite controlul individualizat al programelor si parametrilor pentru fiecare utilizator. Aceasta flexibilitate inseamna ca puteti oferi o abordare personalizata si eficienta in tonifierea si imbunatatirea conditiei fizice a mai multor pacienti in acelasi timp.
  • Tratamente multiple
    • Cu Wonder puteti oferi urmatoarele tratamente: lifting fese, tonifierea bratelor si picioarelor, tonifiere abdomen, reducerea circumferintei, cresterea fortei si rezistentei, cresterea fermitatii pielii.

Aflati mai multe despre Wonder contactandu-ne cu ajutorul formularului de mai jos

Solicita oferta