Salt la continut
GDPR
COMPLIANT
beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Logo beautymed.ro
CO2RE - Aparat cu Laser CO2 pentru Medicina Estetica, Chirurgie Plastica si Ginecologie
CO2RE - Aparat cu Laser CO2 pentru Medicina Estetica, Chirurgie Plastica si Ginecologie
Informatii cheie
Functionalitate si caracteristici
Rezultate obtinute
Fisa tehnica
Solicita oferta

CO2RE - Platforma Laser CO2 pentru Chirurgie Estetica, Dermatologie si Ginecologie - Candela Medical


Binecunoscuta pentru excelenta in aparatura medicala laser de inalta calitate, Candela Medical va prezinta platforma laser CO2 CO2RE, cu aplicatii dovedite in dermatologie, chirurgie plastica si ginecologie. Laserul CO2RE ofera medicilor specialisti posibilitatea de a efectua excizii, incizii, ablatii si coagulari la nivelul tesutului, intr-un mod sigur si extrem de eficient, fiind cel mai avansat laser CO2 disponibil pe piata din Romania.

Ce este laserul CO2 CO2RE?


CO2RE este un aparat medicallaser CO2 versatil, care tinteste si trateaza eficient suprafata pielii, dar si tesuturile sale profunde. In plus, pentru ca este un laser CO2, se poate utiliza si in orice interventie chirurgicala clasica. Astfel, laserul estetic CO2RE ofera posibilitatea tratarii tesutului superficial si a straturilor profunde ale pielii simultan, cu precizie, prin control al intensitatii si ablatie profunda. CO2RE este asadar un aparat laser de referinta in marirea portofoliului de servicii al clinicilor de estetica medicala, oferind posibilitatea de a efectua tratamente de inalta complexitate, inclusiv ablatii si excizii dermale.

Laserul CO2 a fost realizat special pentru medici esteticieni si clinici de estetica medicala, iar standardul extrem de inalt de calitate al productiei face din acest echipament alegerea ideala pentru medici cu experienta ce doresc sa isi extinda practica in dermatologie, chirurgie plastica, rejuvenare cutanata si ginecologie cu ajutorul unui aparat profesional.

CO2RE - Platforma Laser CO2 pentru chirurgie estetica si rejuvenare cutanata
Tratament de rejuvenare faciala cu laserul CO2 CO2RE - Candela Medical

Cum Functioneaza Aparatul CO2RE


Aparatul CO2RE produs de Candela Medical este un laser Fractionat CO2 pentru Remodelare Cutanata cu 5 moduri de tratament. Toate modurile de tratament sunt generate de un software care acopera toate aplicatiile unui laser CO2 clasic, fara a compromite adancimea, aria sau viteza procedurii.

Datorita scannerului digital, echipamentul CO2RE ofera a 6-a aplicatie, Fusion, un scanner unic ce combina adancimile tratamentului si intensitatea leziunilor termale pentru a optimiza tratamentul la adancimi multiple ale dermului. In timp ce alte sisteme laser CO2 au nevoie de schimbarea aplicatorului sau a lentilelor pentru a alterna intre modurile ablative, sistemul de scanare si fuziune a aparatului CO2RE de la Candela Medical asigura atat o ablatie dermala superficiala cat si una profunda, intr-o singura trecere.

Va puteti mari portofoliul de servicii cu aceasta solutie usoara, rapida si versatila pentru tratamentul pielii si ridurilor, reducerea cicatricilor, ablatie traditionala si excizii dermale minime. Laserul CO2RE pentru clinici estetice reprezinta un standard foarte inalt de performanta si siguranta al laserelor medicale CO2 si este recomandat de medici dermatologi de inalta reputatie, la nivel international.

Beneficiile Aparatului CO2RE pentru Practica de Estetica Medicala


Aparatul laser CO2RE ofera medicului un set clar de avantaje, ce usureaza practica si ofera pacientilor rezultate mai rapide si mai sigure. Astfel, CO2RE detine un scanner de mare precizie incorporat si include atat un aplicator estetic, cat si unul chirurgical, cu lentilele aferente si soft de operare. Software-ul de operare are si un mod chirurgical ce permite viitoare upgrade-uri, inclusiv pentru modulul de ginecologie Intima.


Informatii cheie CO2RE

  • Beneficii CO2RE Aesthetics
    • Pentru rejuvenare faciala si remodelare cutanata, de la tratamentele superficiale pana la cele in dermul profund. Multiple optiuni si combinatii personalizate pentru fiecare client in parte
  • Beneficii CO2RE Intima
    • Pentru o unda reala, continua, cu coagulare eficienta a pielii dupa incizia chirurgicala
  • Beneficii CO2RE Surgical
    • Pentru aplicatii ginecologice ce permit largirea portofoliului de servicii oferite in clinica
Diverse moduri de tratament ale aparatului laser CO2 CO2RE

CO2RE - Aparat Laser CO2


Modul estetic1. Trateaza mai multe straturi de piele intr-o singura trecere;

2. Rejuvenare completa, in mod fractionat;

3. Creste nivelul de coagulare;

4. Stimuleaza neocolageneza;

5. Reface tonusul si textura pielii prin rejuvenare cutanata;

6. Sterge efectele expunerii la soare (pete, riduri);

7. Umple liniile fine, ridurile, si estompeaza cicatricile acneice si chirurgicale;


Modul ginecologic1. Atrofie vaginala (simptome precum uscaciune vaginala, disconfort, dispareunie cauzata de subtiere, uscare si pierderea elasticitatii epiteliului mucoasei vaginale);

2. Rejuvenare vaginala;

3. Ablatie si resurfacing a tesutului moale;

4. Labioplastie;

5. Conizarea cervixului, neoplastia vaginala si vulvara intraepiteliala (VIN, VAIN);

6. Leukoplakia (distrofie vulvara);

7. Condyloma acuminatum;Modulul de Ginecologie – CO2RE Intima


Laserul Medical CO2 de la Candela Medical poate fi dotat si cu un modul special de Rejuvenare Vaginala – Intima: cel mai modern si eficient aparat non-chirurgical de pe piata pentru rejuvenare vaginala, rejuvenarea vulvei, tratarea incontinentei urinare si pentru tratarea unor probleme asociate cu menopauza. Aparatul CO2RE Intima utilizeaza platforma laserului CO2RE. Laserul CO2 de 10.600 nm ofera rezultate dovedite in regenerarea tonusului muscular al vaginului si in reducerea laxitatii: 94% dintre paciente au confirmat o imbunatatire a tonusului si aspectului zonei intime, si 81% dintre paciente au confirmat o imbunatatire semnificativa a calitatii vietii sexuale.

Sistemul laser CO2 de la Candela Medical, folosit de modulul laser CO2RE Intima, are aprobare FDA pentru tratamente din sfera dermatologiei, ginecologiei si chirurgiei plastice, si reprezinta un standard mondial de calitate pentru rejuvenare vaginala. Echipamentul CO2RE Intima utilizeaza 3 aplicatori diferiti pentru a livra energia laserului CO2 tesutului vaginal si vulvei, imbunatatind atat aspectul cat si functionalitatea zonei intime a pacientei. Astfel, CO2RE Intima trateaza intr-un mod unic cele 3 zone intime: Interna, Externa si Introitusul.

Rejuvenarea vaginala cu CO2RE Intima este mai mult decat un simplu tratament. Rezulatele dovedite clinic, gradul foarte ridicat de satisfactie al pacientelor si siguranta tratamentului fac din acest aparat un real simbol al felului in care femeile pot sa isi recapete increderea in sine.

CO2RE Intima - Modul special pentru ginecologie si rejuvenare vaginala
Gama completa de aplicatori ai aparatului laser CO2 CO2RE - Chirugical si Ginecologie

I. Aplicatorul Extern: Steril si de Unica Folosinta


Aplicatorul extern al modulului CO2RE Intima se foloseste pentru a trata distrofia si discromia vulvei, imbunatatind astfel aspectul zonei intime. Medicul are optiunea de a aduce pigmentul la suprafata si de a coagula tesutul, cu scopul stimularii productiei de colagen si elastina, intr-un mod agil, prin selectarea optiunilor de pe ecranul aparatului.

II. Aplicatorul Intern: Steril si de Unica Folosinta


Aplicatorul intern se foloseste pentru ablatia si coagularea tesutului din canalul vaginal, si pentru remodelarea tesutului conectiv din interiorul vaginului, fiind astfel aplicatorul ce produce efectul de rejuvenare vaginala per se. Efectele sunt reducerea laxitatii, imbunatatirea lubrifierii si ameliorarea simptomelor anumitor afectiuni ale zonei intime, precum senzatii de arsura si dureri in timpul actului sexual.

III. Aplicatorul Chirurgical


Aparatul CO2RE Intima poate fi folosit si in mod chirurgical, prin utilizarea aplicatorului chirurgical cu scop multiplu. Aceasta functionalitate extinde capacitatile aparatului CO2RE Intima si in sfera labioplastiei, exciziei tumorilor si a negilor, si indepartarii tesutului nedorit din zona intima.

Astfel, platforma laser CO2RE are capacitatea de a ridica nivelul practicii medicale, ofera rezultate predictibile, creste gradul de multumire al pacientilor si abilitatea de diferentiere de alte locatii prin varietatea terapiilor oferite. Costul initial de achizitie este extrem de favorabil, in comparatie cu alte sisteme CO2 si nu implica alte costuri suplimentare.

Functionalitate si caracteristici CO2RE

Interfata intuitiva pentru o interactiune facila
Ecran tactil ce expune geometria si parametrii tratamentului
Aplicator usor cu brat articulat pentru usurarea activitatii
Gama variata de aplicatoare si lentile
6 moduri de tratament (4 ablative fractionate, 1 resurfacing, 1 chirurgical)
Laser Digital SuperPulsed CO2RE
Compact, usor si mobil
Scanner de mare precizie sincronizat digital cu generatorul de puls laser
Puterea unica de 5-10 W pentru incizii delicate
Marimea spotului de scanare 0.5 – 0.75 mm
Unul dintre avantajele CO2RE este aplicatorul care este extrem de usor si manevrabil. Prin comparatie cu alte aplicatoare fractionate cel al CO2RE este subtire, usor si se lucreaza usor pe tegument
Dr. E Victor Ross,
California, USA
CO2RE poate livra tratamente ablative superficiale la diferite densitati pentru un efect similar peelingului dar si terapii ablative profunde pentru remodelare dermala
Dr. Moshe Lapidoth,
Israel
Suntem foarte fericiti cu rezultatele obtinute de CO2RE. Este foarte versatil si functioneaza excelent atat in mod fractionat ablativ cat si in rejuvenarea traditionala
Dr. Brian Zelickson,
Minnesota, USA

Rezultate obtinute

Inainte de tratament CO2RE cicatrici
Inainte de tratament CO2RE cicatrici
Dupa tratament CO2RE cicatrici
Dupa tratament CO2RE cicatrici
Inainte de tratament CO2RE imperfectiuni
Inainte de tratament CO2RE imperfectiuni
Dupa Remodelare Cutanata
Dupa Remodelare Cutanata

Fisa tehnica - CO2RE

Tip de laser CO2
Lungime de unda 10,600nm
Mod emisie laser Pulsat
Putere 60 watts (varf maxim)
Energie unda laser Variabil de la 1-70 mJ
Rata repetitie puls Pana la 16.7 kHz
Durata puls 2-1166 μsec
Stabilitate putere ± 1.5 watts (±5%)
Calitate mod (M²) < 1.2
Marime raza Ø 1.8 ± 0.5 mm
Divergenta raza 7.5 ± 0.5 mrad (unghi maxim)
Paduri de polarizare > 100 la 1 linear (ortogonal la montare)
Zona maxima de scanare 10 mm diametru
Tintire laser 5 mW, 650 nm (rosu) laser

Aflati mai multe despre CO2RE contactandu-ne cu ajutorul formularului de mai jos

Solicita oferta