Salt la continut
GDPR
COMPLIANT
beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Hero Studii clinice

Procedura de Tonifiere a Muschilor Planseului Pelvin


Studiu Clinic Wonder
Dr. Cesar Caballero Perez


Studiul clinic efectuat de Dr. Cesar Caballero Perez, medic specialist in medicina interna, a avut ca obiectiv principal evaluarea eficacitatii echipamentului Wonder in reabilitarea muschilor planseului pelvin. Situat in partea inferioara a pelvisului, planseul pelvin este format din totalitatea muschilor si fasciilor, care asigura sustinerea si functionarea adecvata a organelor vitale precum vezica urinara, uterul si intestinele, avand si un rol esential in functia sexuala. Planseul pelvin, adesea neglijat, poate deveni disfunctional.

Wonder combina trei tehnologii: unde electromagnetice focusate, emisii neuromusculare de intensitate crescuta si radiofrecventa inductiva. S-a demonstrat ca Wonder face posibila reabilitarea muschiilor din planseul pelvin (tonifierea muschilor din abdomenul inferior si zona lombara) si imbunatatirea circulatiei sangvine. Aceste rezultate obtinute sunt deosebit de importante in contextul afectiunilor, precum: incontinenta urinara, prolapsul genital si disfunctiile sexuale, care sunt adesea asociate cu slabirea muschilor planseului pelvin.

Toti pacientii care au participat la studiu au raportat imbunatatiri, iar in patru dintre cazuri, simptomele au disparut complet dupa a sasea sedinta. Wonder Axon este o alternativa eficienta si non-invaziva pentru abordarile traditionale de reabilitare a muschilor planseului pelvin, contribuind la imbunatatirea starii generale de sanatate si bunastare a pacientilor.
Studiu Clinic Wonder - Tonifierea Muschilor Planseului Pelvin

Aflati mai multe despre Studiu Clinic Wonder contactandu-ne cu ajutorul formularului de mai jos

Solicita oferta