Salt la continut
GDPR
COMPLIANT
beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Laser co2 rejuvenare faciala si rejuvenare intima
Laser co2 rejuvenare faciala si rejuvenare intima
Informatii cheie
Rezultate obtinute
Solicita oferta

Aparatura Laser CO2 Fractionat


Una dintre cele mai mari realizari in medicina estetica moderna este dezvoltarea tehnologiei laser CO2 fractionat. Acesta combina puterea tratamentului traditional al laserului cu dioxid de carbon cu o metoda revolutionara de livrare a energiei fara efectele secundare.

Ce este laserul CO2 fractionat CO2?


Tratamentul de rejuvenare faciala cu laser CO2 este una dintre cele mai eficiente si cuprinzatoare metode de rejuvenare cutanata non-invaziva. Cu ajutorul terapiei laser, se pot obtine rezultate uimitoare: sterge semnele de imbatranire, imbunatateste textura pielii, asigura o piele stralucitoare, sanatoasa. Tratamentul are rezultate impresionante, insa implica si un timp de recuperare destul de mare. Cu noua generatie de lasere CO2 fractionate se livreaza aceleasi rezultate fara disconfort sau timp de recuperare mare.

Folosind energia fractionata, in loc de o raza laser intensa, neintrerupta, zona de ablatie e realizata dintr-o multitudine de leziuni cutanate microscopice. Astfel timpul de recuperare este mai mai redus.

La ce putem folosi laserul CO2?


Laserul fractionat CO2 poate fi folosit la eliminarea ridurilor, refacerea texturii cutanate, eliminarea petelor si diminuarea porilor mariti. Este gold standard-ul pentru tratamentele de rejuvenare faciala.

Laser co2 al candela medical co2re
aplicatoare Laser co2 pentru rejuvenare intima co2re candela medical

Totodata laserul CO2 are aplicabilitate si in ginecologie, putand trata laxitatea vaginala si incontinenta urinara dar si in chirurgie clasica, fiind folosit ca un bisturiu de noua generatie.

Versatilitatea laserului CO2 face din acesta un sistem extrem de util in orice fel de clinica ce acopera ariile de estetica, chirugie sau ginecologie.

Rezultate si timp de recuperare cu laserul CO2


Recuperarea este mult mai rapida si confortabila cu laserul fractionat CO2, comparativ cu metoda clasica. Initial pot aparea inflamatii, roseata sau crusta in zona de tratament, dar acestea dispar dupa cateva zile. Timpul de recuperare este de aproximativ 1-2 saptamani iar pielea devine fina, ferma, stralucitoare imediat dupa ce procesul de vindecare este complet.
In majoritatea cazurilor este nevoie de 1-2 sedinte pentru a obtine rezultatele dorite.

Rezultatele se pot mentine timp de cativa ani. Acest tip de tratament este o solutie excelenta pentru pacientii cu probleme pigmentare, cicatrici, iregularitati de culoare ale pielii, arsuri solare sau semne de imbatranire.

Informatii cheie Aparatura Laser CO2

 • Cum functioneaza laserul ablativ CO2?
  • Laserele cu dioxid de carbon sau laserele ablative au un lung istoric de succes in tratarea afectiunilor medii si severe ale pielii. Aceste lasere ablative au fost folosite inca din 1990. Esential, laserele cu dioxid de carbon tintesc si incalzesc moleculele de apa din piele.

   Pe masura ce moleculele de apa sunt incalzite ele se transforma in gaz si celulele adiacente ale pielii sunt vaporizate.

   Laserele CO2 folosesc pulsuri de energie foarte scurte sau lumina continua livrata intr-un tipar de scanare. Aceste pulsuri dureaza mai putin de o milisecunda sau o miime de secunda. Intensitatea luminii fiind atat de extrema, laserul va elimina in mod precis un strat de piele, stimuland totodata si productia naturala de colagen. Prin eliminarea stratului superficial de piele se elimina si problemele de pigmentatie si iregularitatile texturale. Dupa tratament pielea incepe procesul de vindecare si recuperare, ce faciliteaza productia de celule noi si sanatoase.
 • Care este diferenta dintre un laser CO2 fractionat si unul non-fractionat?
  • Laserul fractionat tinteste pielea intr-un mod pixelat sau segmentat. Laserul fractionat lasa segmente de piele netratata printre segmente lezate termic. Deoarece prin tratamentele cu laser fractionat anumite portiuni din piele raman intacte, procesul de vindecare este mai rapid si pacientii au reactii adverse mai mici sau pe termen mai scurt. In general, rezultatele obtinute cu laserul fractionat sunt similare cu cele non-fractionate, dar timpul de recuperare si riscurile sunt mai mici.
 • Ce se poate trata cu laserul CO2?
  • Laserul CO2 are aplicabilitate in multe arii de estetica medicala. Principala arie de estetica medicala este rejuvenarea faciala, unde laserul cu dioxid de carbon trateaza o gama larga de probleme ale pielii: riduri, elasticitate, laxitate, cicatrici, vergeturi, tonus.

   Cu laserul CO2 se pot rezolva si probleme de incontinenta urinara, rejuvenare si laxitate vaginala dar poate fi folosit si pentru incizii / excizii chirurgicale.

Rezultate obtinute

CICATRICI INAINTE DE LASER CO2
CICATRICI INAINTE DE LASER CO2
CICATRICI DUPA LASER CO2
CICATRICI DUPA LASER CO2
REJUVENARE FACIALA INAINTE DE LASER CO2
REJUVENARE FACIALA INAINTE DE LASER CO2
REJUVENARE FACIALA DUPA LASER CO2
REJUVENARE FACIALA DUPA LASER CO2

Aflati mai multe despre Aparatura Laser CO2 contactandu-ne cu ajutorul formularului de mai jos

Solicita oferta