Salt la continut
GDPR
COMPLIANT
beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Protocolul Light and Bright de la Nordlys
Protocolul Light and Bright de la Nordlys

Light and Bright - Protocol pentru Imbunatatirea Aspectului Pielii


Protocolul Light and Bright de la Nordlys este un tratament inovator creat special pentru a imbunatati vizibil aspectul pielii. Light and Bright utilizeaza tehnologiile avansate Frax 1550, Frax 1940 si IPL SWT pentru a obtine rezultate remarcabile si pentru a indeplini standardele inalte ale practicii dumneavoastra. Unicitatea acestui protocol combinat consta in tratarea unei game largi de specificatii cu o singura platforma intr-un mod rapid si non-invaziv.

Tratamentul Light and Bright este o modalitate eficienta de a raspunde cerintelor pacientilor dumneavoastra, oferindu-le o solutie non-invaziva si eficienta pentru imbunatatirea aspectului pielii.

Indicatii Tratament:

  • Rejuvenare faciala

  • Reducerea rosetii

  • Estomparea leziunilor pigmentare si a pistruiilor

  • Imbunatatirea texturii pieliiProtocol Combinat intre Laser Frax si IPL
Aplicatorii IPL SWT – O Solutie pentru Fiecare Tip de Piele

Aplicatorii IPL SWT – O Solutie pentru Fiecare Tip de Piele


Pentru realizarea tratamentului Light and Bright se foloseste in prima etapa sistemul IPL (lumina intens pulsata), care detine o tehnologie speciala SWT (selective waveband technology), urmat de laserul fractionat non-ablativ, pentru a oferi pacientilor dumneavoastra rezultate superioare. Protocolul recomandat este de 3 sesiuni spatiate la 4 saptamani.

Tehnologia SWT este o banda ingusta dotata cu filtre speciale ce au capacitatea de a livra pulsuri la frecvente mai mici de o milisecunda. Aceasta inovatie permite echipamentului Nordlys sa livreze tratamente exceptionale de fotorejuvenare, tratamente pigmentare si vasculare intr-un singur sistem.


  • PL 400 – este recomandat pentru tratarea pielii deschise la culoare (fototipurile I-III) cu leziuni pigmentare

  • VL 555 – este indicat pentru pacientii cu fototipurile I-IV care se prezinta cu telangiectazii, in special cele de culoare albastra

  • PR 530 - pentru pacientii cu tipul de piele cuprins intre I-III care se prezinta cu roseata, telangiectazii, leziuni vasculare si/sau leziuni pigmentare
Laserul Frax Ideal pentru Rejuvenarea Cutanata Non-Ablativa


Laserul fractionat utilizeaza lungimi de unda specifice pentru a elibera impulsuri controlate de energie, reducand iregularitatile pielii prin refacerea tesutului si oferind, astfel, o textura uniforma si catifelata.

Laserul Frax 1550 este un tip de laser ce vizeaza tratamentele pentru straturile mai profunde ale pielii. Acesta utilizeaza o lungime de unda de 1550nm pentru a patrunde adanc in piele, fara a afecta stratul superficial. Este potrivit pentru pacientii care au cicatrice acneice sau chirurgicale. In timpul procedurii, livrarea energiei laser in tesut creeaza microleziuni termale la nivelul dermului profund, care stimuleaza productia de colagen si elastina, refacand structura pielii. Frax 1550 este potrivit pentru orice fototip si tip de piele; acesta ofera tratamente cu timp redus de recuperare si mai ales confortabile pentru pacienti, datorita tehnologiei SoftCool incorporate.

Pe de alta parte, Laserul Frax 1940 utilizeaza o lungime de unda de 1940nm, ce vizeaza stratul superficial al pielii. Este potrivit pentru pacientii care doresc sa isi imbunatateasca textura pielii, sa reduca petele sau sa obtina un aspect mai intinerit al pielii.

Tratamentul Light and Bright de la Nordlys incepe prin utilizarea unuia dintre aplicatoarele IPL, selectat in functie de fototipul pacientului, pentru a pregati pielea. Dupa aceasta, se aplica o crema anestezica timp de 30 de minute, pentru a asigura un confort sporit in timpul procedurii. Dupa indepartarea cremei anestezice, se efectueaza tratamentul cu unul dintre laserele fractionate Frax 1550 sau Frax 1940, in functie de profunzimea dorita a tratamentului sau de specificul afectiunilor tenului pacientului.

In functie de setarile personalizate pe echipamentul Nordlys si de evaluarea detaliata a conditiilor pielii pacientului, inclusiv fototipul, prezenta acneei sau petelor, aparatul recomanda numarul optim de pasaje pentru tratament. Aceasta abordare permite ajustarea precisa a parametrilor tratamentului pentru a obtine rezultate optime si sigure. Prin urmare, fiecare pacient beneficiaza de un plan de tratament adaptat specific nevoilor si caracteristicilor sale, asigurand eficienta si confort in timpul procedurii.

Durata procedurii de tratament variaza intre 45 si 60 de minute.
Laserul Frax 1550 Ideal pentru Rejuvenarea Cutanata Non-Ablativa

Recomandari Nordlys Light and Bright

Producatori
Tratamente
Tehnologii
Protocoale Combinate

Aflati mai multe despre Nordlys Light and Bright contactandu-ne cu ajutorul formularului de mai jos

Solicita oferta