Salt la continut
GDPR
COMPLIANT
beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Protocol Combinat Ellanse si Silhouette Soft - Restabilirea Volumetriei si Repozitionarea Tesutului
Protocol Combinat Ellanse si Silhouette Soft - Restabilirea Volumetriei si Repozitionarea Tesutului

Protocol Combinat Ellanse si Silhouette Soft


Protocolul combinat intre Ellanse si Silhouette Soft reprezinta o abordare avansata si eficienta pentru tratarea laxitatii cutanate si restabilirea volumetriei in zona faciala, oferind rezultate eficiente si naturale.

Ellanse este un filler cu actiune dubla ce combina microsferelor delicate de Policaprolactona (PCL) cu un gel conductor, stimuland productia naturala de colagen si oferind o rejuvenare globala a pielii. Prin combinarea microsferelor delicate de Policaprolactona (PCL) cu un gel conductor pe baza de Carboximetil Celuloza (CMC), Ellanse actioneaza imediat, volumizand zonele de interes. Microsferele (PCL) se degradeaza in timp, lasand in urma structuri de colagen ce recontureaza si refac structura pielii si conturul facial.

Silhouette Soft este o gama de fire resorbabile compuse din PLLA si conuri din PLGA, ce permite corectarea si repozitionarea tesuturilor, oferind un lifting facial minim invaziv, pastrand insa aspectul natural al zonei de tratament. Firele resorbabile Silhouette Soft utilizeaza tehnologia patentata a conului bidirectional, oferind astfel o ancorare mai puternica in tesut.

Protocol Combinat Ellanse si Silhouette Soft - Restabilirea Volumetriei si Repozitionarea Tesutului
Protocol Combinat Ellanse si Silhouette Soft - Restabilirea Volumetriei si Repozitionarea Tesutului

Indicatii:
Protocolul este recomandat pentru restabilirea volumetriei, repozitionarea corecta a depozitelor adipoase si realizarea unui lifting facial non-chirurgical.

Protocolul Tratamentului:
Tratamentul consta intr-un total de patru sedinte, distribuite astfel:
In prima sedinta de tratament se administreaza Ellanse. Dupa 4 saptamani se continua cu sedinta 2, in care se efectueaza tratamentul cu Silhouette Soft. La 12 luni (daca este necesar) reaplicarea Silhouette Soft, in functie de evaluarea si necesitatile pacientului. Iar in sedinta 3 se administreaza Ellanse pentru consolidarea rezultatelor anterioare. In sedinta 4 finalizarea protocolului cu sesiunea de tratament cu Silhouette Soft.

Tehnica de Injectare:
Injectarea cu Ellanse se face in profunzimea fosei piriforme, zonei pometilor si tamplelor, iar firele Silhouette Soft se pozitioneaza intr-un plan mai superficial.

Recomandari Post-procedura:
Dupa tratament, se recomanda aplicarea B3 Recovery Cream pentru refacerea barierei protectoare a pielii si SPF 50+ UV Skin Protect pentru protejarea impotriva radiatiilor UVA, UVB si a radicalilor liberi, asigurandu-se astfel o recuperare rapida si rezultate de lunga durata.
Acest protocol combinat ofera pacientilor solutii personalizate si rezultate durabile, contribuind la imbunatatirea calitatii si aspectului pielii intr-un mod sigur si eficient.

Recomandari Ellanse si Silhouette Soft

Producatori
Consumabile
Studii clinice
Protocoale Combinate

Aflati mai multe despre Ellanse si Silhouette Soft contactandu-ne cu ajutorul formularului de mai jos

Solicita oferta