Salt la continut
GDPR
COMPLIANT
beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Protocol Combinat Lanluma V si NCTF 135 HA
Protocol Combinat Lanluma V si NCTF 135 HA

Acid Polilactic si Mezoterapie Biorevitalizanta


Protocolul combinat intre Lanluma V si NCTF 135 HA reprezinta o modalitate eficienta si sigura de a obtine rezultate eficiente in imbunatatirea calitatii pielii si reducerea laxitatii. Aceasta abordare inovatoare in rejuvenare faciala ofera rezultate vizibile si durabile, contribuind la obtinerea unei pielii sanatoase, ferme si luminoase.

Lanluma este un produs injectabil de stimulare a colagenului ce uniformizeaza, modeleaza si sculpteaza fata si corpul. Formula sa stimuleaza productia naturala de colagen, avand rezultate impresionante, cu aspect natural. Lanluma contine acid polilactic de generatie noua, oferind un aspect intinerit, ferm, lucrand in special Ia imbunatatirea calitatii pielii. Lanluma declanseaza o reactie profunda in tesut, ce stimuleaza colagenul pentru un aspect rejuvenat.
Rezultatele injectarii cu Lanluma se instaleaza gradual, dar se va observa o imbunatatire a aspectului la cateva saptamani de la prima sesiune.

NCTF 135 HA este o solutie biorevitalizanta de hidratare ce contine acid hialuronic si 59 de substante active ce asigura tenului nutrientii necesari pentru imbunatatirea calitatii si aspectului. Este tratamentul ideal de preventie al semnelor imbatranirii, deoarece incetineste procesul de degradare cutanata si imbunatateste aspectul pielii uscate, lipsite de vitalitate, cu iregularitati cromatice, cu pori dilatati si riduri.

Indicatii:
Acest protocol combinat este ideal pentru tratarea laxitatii pielii si imbunatatirea texturii si luminozitatii acesteia.

Zone de Tratament:
-Fata,
-Gat,
-Decolteu,
-Maini

Protocol Combinat Lanluma V si NCTF 135 HA - Zone de Tratament
Protocol Combinat Lanluma V si NCTF 135 HA

Protocolul Tratamentului:
Protocolul recomandat este de 3 sesiuni spatiate la 4-6 saptamani intre ele, oferind timp suficient pentru ca efectele sa se instaleze si pentru a mentine rezultatele pe termen lung. La fiecare sesiune de tratament se va utiliza 17 ml de solutie Lanluma V + NCTF 135 HA.

Tehnica de Injectare:
-Lanluma V se dilueaza cu 12 ml apa demineralizata sterila + 2 ml lidocaina (1%) + 3 ml NCTF 135 HA = 17ml de produs. La fiecare sedinta de Lanluma V si NCTF 135 HA, pentru fiecare zona tratata, se va folosi 8.5ml de solutie (jumatate din cantitatea preparata initial)
-Dilutia astfel preparata este important sa fie amestecata 30 de minute pentru a ne asigura ca pudra de acid polilactic este bine dizolvata
-Canula 21G x 70 mm
-Plasarea produsului va fi lineara subcutan, retrograd si uniform

Injectarea se va realiza in 2 planuri, subcutan profund, cate 0.05 ml per cm2 de tesut si superficial, subdermic, cate 0.05 ml per cm2 de tesut, acordand o atentie deosebita depozitarii uniforme. Cantitatea de produs este suficienta pentru a injecta zona fetei si a gatului, impartind solutia in mod egal.

Recomandari Post-procedura:
-Masaj viguros in cabinet a zonei tratate timp de 20 de minute pentru distributie uniforma a produsului.
-Masaj viguros timp de 5 minute/zi, timp de 5 zile post-tratament, acasa.

Rutina zilnica acasa cu produsele Skin Perfusion:
-Aplicarea B3 Recovery Cream (Skin Perfusion) pentru refacerea barierei protectoare a pielii (hidrateaza, calmeaza, repara). Substante active: Vitamina B3, H-Urea, Extract de plante, Mirabilis Jalapa, Rhamno Complex.
-Aplicarea SPF 50+ UV Skin Protect (Skin Perfusion) pentru protejarea tenului de razele UVA, UVB si de radicalii liberi. Substante active: Vitamina B3, Vitamina E, Detoxofan, Acid Salicilic, Filtre UVA/UVB.

Recomandari Lanluma V si NCTF 135 HA

Producatori
Consumabile
Protocoale Combinate

Aflati mai multe despre Lanluma V si NCTF 135 HA contactandu-ne cu ajutorul formularului de mai jos

Solicita oferta