Salt la continut
GDPR
COMPLIANT
beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Logo beautymed.ro
nordlys ydun tehnologia frax 1550
nordlys ydun tehnologia frax 1550
Informatii cheie
Rezultate obtinute
Solicita oferta

Ce este Frax 1550?


Frax 1550 este o tehnologie ce contribuie la refacerea pielii catifelate si fine a pacientilor dumneavoastra - un sistem de rejuvenare faciala care poate reduce iregularitatile texturale, imperfectiunile si cicatricile post-acneice. Sistemul livreaza o energie laser de 1550nm pentru o rejuvenare cutanata non-ablativa. Frax 1550 vine impreuna cu SoftCool, o tehnologie complementara de racire pentru un confort sporit in timpul procedurii. Frax 1550 este o procedura de skin resurfacing folosita pentru a reda fermitatea, textura si frumusetea naturala a pielii.

Beneficiile tratamentelor cu Frax 1550


Frax 1550 realizeaza tratamente non-invazive care pot reda naturaletea si frumusetea pielii tale. Ajuta, de asemenea, la tratarea iregularitatilor precum cicatrici de diferite tipuri sau vergeturi. Cu optiunea de racire a Frax 1550 tratamentele sunt mai sigure si confortabile.
• Piele catifelata, uniformizata
• Ten ferm
• Aspect natural, intinerit
• Cicatrici post-acneice diminuate

tratament nordlys ydun tehnologia frax 1550
aplicator nordlys ydun tehnologia frax 1550

Cum functioneaza Frax 1550?


Frax 1550 este o tehnologie laser de 1550 nm ideala pentru rejuvenare pielii. Laserul ajunge in epiderma fara a leza pielea (lucru ce se intampla in cazul procedurilor ablative). Energia laser este livrata in coloane, ce creeaza leziuni termale controlate in zona tinta. Acest lucru faciliteaza imbunatatirea tegumentului intr-un timp mult mai rapid.

Frax 1550 este o tehnologie fractionata, extrem de eficienta. Are aplicatii multiple: rejuvenarea pielii, diminuarea cicatricilor si refacerea tegumentului. Aceste tratamente ofera pacientilor o piele mai ferma, catifelata, redefinita in cel mai placut mod.

Laser non-ablativ fractionat de 1550 nm


Frax 1550 este o tehnologie eficienta ce foloseste lungimea de unda de 1550 nm. Aplicatorul unic permite doctorilor sa ajusteze pulsurile si energia separate. Cu aceasta optiune utilizatorii pot modifica setarile aplicatorului pentru tratamentul personalizat al diferitelor afectiuni.

Energia laser fractionata este livrata in forma de coloane, nu pe toata suprafata pielii. Acest lucru duce la incalzirea rapida a pielii, avand rezultate mai bune prin comparatie cu laserele non-fractionate.
Deoarece Frax 1550 este un laser non-ablativ nu lezeaza suprafata pielii, reducand timpul de recuperare.


Informatii cheie Aparatura Laser Frax 1550

  • Diminuare cicatrici cu Frax 1550
    • Cicatricile chirurgicale sau ranile care nu s-au vindecat complet pot fi estompate cu Frax 1550. Tratamentul fractionat non-ablativ poate imbunatati pielea din interior – catre exterior. Frax 1550 livreaza o energie laser de 1550 nm ce incalzeste straturile dermale si activeaza neocolageneza. Acesta este un proces prin care pielea produce mai mult colagen, ceea ce faciliteaza refacerea suprafetei, reducand marimea si aspectul cicatricilor.
  • Rejuvenare cutanata cu Frax 1550
    • Tratamentul non-ablativ fractionat cu Frax 1550 poate fi folosit si pentru rejuvenarea pielii. Aceasta procedura este recomandata pentru reducerea ridurilor, liniilor fine si semnelor de imbatranire cutanata. Tinteste straturile profunde ale pielii pentru a activa regenerarea celulara si imbunatati productia de colagen si elastina. Astfel pielea devine ferma si redefinita. Iregularitatile de la suprafrata pielii precum cicatricile post-acneice, pot fi tratate cu Frax 1550. Procedura incalzeste straturile pielii determinand leziuni la suprafata tenului. Caldura genereaza o leziune controlata fapt ce stimuleaza neocolageneza si regenerarea celulara. Pielea devine mai ferma, iar textura este refacuta.
  • Redarea fermitatii cu Frax 1550
    • Pielea poate deveni mai ferma cu tratamentul non-invaziv Frax 1550. Sistemul livreaza energia laser de 1550nm in straturile profunde. Acest lucru stimuleaza productia de colagen si elastina, facand pielea mai ferma. Tratamentul este ideal pentru reducerea laxitatii si atenuarea vergeturilor.

Aplicatii ale Laserului Frax 1550nm


Rejuvenarea cutanata fractionata, non-ablativa poate fi folosita in tratarea multor indicatii. Cu Frax 1550 se pot seta usor parametrii de lucru pentru un tratament personalizat si rapid, in functie de necesitatea si obiectivele pacientilor.

• Cicatrici post-acneice
• Cicatrici chirurgicale
• Vergeturi
• Riduri
• Linii fine

Echipamentele cu laser Frax de la Candela Medical, distribuit in exclusivitate in Romania de SC BeautyMed Solution SRL, reprezinta un standard international de calitate in industrie, si sunt in continuare alegerea nr.1 pentru orice practica ce doreste sa ofere un nivel tehnologic inalt pacientilor sai.

Rezultate obtinute

INAINTE DE FRAX 1550 LEZIUNI VASCULARE
INAINTE DE FRAX 1550 LEZIUNI VASCULARE
DUPA FRAX 1550 LEZIUNI VASCULARE
DUPA FRAX 1550 LEZIUNI VASCULARE
INAINTE DE FRAX 1550 CICATRICI
INAINTE DE FRAX 1550 CICATRICI
DUPA FRAX 1550 CICATRICI
DUPA FRAX 1550 CICATRICI

Aflati mai multe despre Aparatura Laser Frax 1550 contactandu-ne cu ajutorul formularului de mai jos

Solicita oferta