Salt la continut
GDPR
COMPLIANT
beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Aparatura laser Frax 1940nm de la Candela Medical, distribuita in exclusivitate de BeautyMed
Aparatura laser Frax 1940nm de la Candela Medical, distribuita in exclusivitate de BeautyMed
Informatii cheie
Solicita oferta

Frax 1940: Tehnologie Avansata pentru Rezultate Remarcabile


Frax 1940 reprezinta o tehnologie revolutionara pentru refacerea structurii pielii, destinata sa aduca beneficii semnificative in tratamentele dermatologice si sa ofere pacientilor rezultate remarcabile. Aceasta tehnologie avansata utilizeaza o lungime de unda de 1940 nm pentru a oferi proceduri de rejuvenare faciala non-ablativa, cu potentialul de a trata o gama larga de specificatii. Frax 1940 este disponibil pe aparatele Frax Pro si Nordlys de la Candela, distribuite in exclusivitate de catre BeautyMed.

Frax 1940 utilizeaza o lungime de unda de 1940 nm, ce vizeaza stratul superficial al pielii. Acest lucru permite crearea de microleziuni termale (MTZ) care activeaza procesul natural de regenerare al pielii, stimuland productia de colagen. Tratamentul non-ablativ contribuie la o vindecare mai rapida si la reducerea riscului de complicatii.

Aplicatii diverse pentru tratamente personalizate


Frax 1940 realizeaza tratamente non-invazive care pot reda naturaletea si imbunatati aspectul pielii. Ajuta, de asemenea, la tratarea petelor pigmentare.

Frax 1940 poate fi adaptat nevoilor specifice ale pacientilor, oferind optiuni personalizate de tratament pentru fiecare afectiune in parte.

Aplicator Laser Frax de 1940nm, pentru rejuvenare cutanata non-ablativa
Specificatii de Tratament pentru aplicatorul cu laser Frax 1940nm

Oferiti pacientilor dumneavoastra avantajul inovatiei medicale si tratamente eficiente cu Frax 1940. Cu beneficiile sale multiple si rezultatele spectaculoase, Frax 1940 reprezinta alegerea ideala pentru pacientii care isi doresc o piele rejuvenata.

Specificatii de tratament pentru laserul Frax- 1940nm • Rejuvenare cutanata la nivelul superficial al epidermei

 • Tratarea eficienta a imperfectiunilor texturale si imbunatatirea tonusului pielii.

 • Tratarea keratozei actinice. Fiind potrivit pentru toate fototipurile in orice anotimp, Frax 1940 este alegerea ideala pentru tratarea keratozei actinice, oferind o alternativa sigura si eficienta pentru imbunatatirea sanatatii pielii.

 • Uniformizare cromatica si reducerea aspectului petelor pigmentare.


Informatii cheie Aparatura Laser Frax 1940nm

 • Rejuvenare faciala cu laser 1940
  • Frax 1940 aduce un plus semnificativ oricarei practici de estetica medicala sau dermatologie, permitand efectuarea tratamentelor de rejuvenare cutanata, intr-un mod non-ablativ de exceptie.
 • Imbunatatire aspect general al tenului cu Frax 1940
  • Cu Frax 1940, puteti experimenta o solutie eficienta pentru tratarea imperfectiunilor texturale si imbunatatirea tonusului pielii. Aceasta tehnologie avansata de resurfacing non-ablativ vizeaza cu precizie zonele afectate ale pielii, stimuland procesul natural de regenerare.
 • Tratare pete pigmentare cu Frax 1940
  • Frax 1940, prin tehnologia sa avansata, joaca un rol esential in tratarea eficienta a petelor pigmentare. Cu ajutorul lungimii de unda de 1940 nm, acest tratament laser se adreseaza in mod precis petelor, stimuland procesul de eliminare a acestora si restabilind echilibrul tonului pielii.

Aflati mai multe despre Aparatura Laser Frax 1940nm contactandu-ne cu ajutorul formularului de mai jos

Solicita oferta