Salt la continut
GDPR
COMPLIANT
beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Protocol Combinat Lanluma V si Laser Nd:YAG pentru Tratarea Laxitatii Gatului si a Decolteului
Protocol Combinat Lanluma V si Laser Nd:YAG pentru Tratarea Laxitatii Gatului si a Decolteului

Protocolul Combinat pentru Tratarea Laxitatii Gatului si a Decolteului


In cautarea unor solutii avansate pentru imbunatatirea calitatii pielii in zona gatului si decolteului, protocolul combinat intre Lanluma V si Laserul Nd:YAG reprezinta o abordare promitatoare si eficienta.

Lanluma V este un produs injectabil de stimulare a colagenului, avand in componenta sa acidul polilactic de generatie noua, care activeaza productia naturala de colagen si contribuie la obtinerea unui aspect rejuvenat si ferm al pielii.

Laserul Nd:YAG are o lungime de unda de 1064 nm si este singurul laser medical capabil sa ajunga in cele mai profunde straturi ale tesutului. Datorita gradului de absorbtie specific lungimii de unda de 1064 nm, tratamentele cu laser Nd:YAG sunt extrem de eficiente in abordarea unei game largi de specificatii estetice si dermatologice.

Indicatii:
Acest protocol combinat este recomandat pentru tratarea laxitatii cutanate si imbunatatirea calitatii pielii in zona gatului si a decolteului.

Protocolul Tratamentului:

Protocolul Tratamentului consta intr-un total de noua sedinte, distribuite in mod strategic pentru a obtine rezultate optime si durabile in tratarea laxitatii gatului si a decolteului.
In cadrul acestui protocol:
Sedinta 1: Se administreaza Lanluma V, iar apoi se asteapta o saptamana inainte de urmatoarea procedura.
Sedinta 2: Se efectueaza tratamentul cu Laser Nd:YAG, dupa care se asteapta doua saptamani inainte de urmatoarea sedinta.
Sedinta 3: Se repeta tratamentul cu Laser Nd:YAG, apoi se asteapta inca o saptamana inainte de procedura urmatoare.
Sedinta 4: Este administrat din nou Lanluma V, urmat de o pauza de o saptamana inainte de urmatoarea etapa.
Sedinta 5: Se continua cu tratamentul cu Laser Nd:YAG, dupa care se asteapta doua saptamani inainte de urmatoarea procedura.

Protocol Combinat Lanluma V si Laser Nd:YAG
Absorbtia Laserului Nd:YAG - Protocol Combinat Lanluma V si Laser Nd:YAG

Sedinta 6: Se repeta tratamentul cu Laser Nd:YAG, iar apoi se mai asteapta inca doua saptamani inainte de urmatoarea sedinta.
Sedinta 7: Continuam cu inca o sesiune de Laser Nd:YAG, dupa care urmeaza o pauza de o saptamana inainte de urmatoarea etapa.
Sedinta 8: Se revine la administrarea Lanluma V, urmata de o pauza de o saptamana inainte de ultima procedura.
Sedinta 9: Finalizam protocolul cu o ultima sesiune de tratament cu Laser Nd:YAG.

Tehnica de Injectare:
-Dilutie dubla cu 30 ml de apa demineralizata sterila
-2ml lidocaina (1%)
-Dilutia astfel preparata este important sa fie amestecata 30 de minute pentru a ne asigura ca pudra de acid polilactic este bine dizolvata
-Canula 21G x 70 mm
-Tehnica Fanning (in evantai), plasand produsul in mod egal, retrograd
-Cantitatea de produs se imparte identic, pentru gat si decolteu

Recomandari Post-procedura:
-Dupa sedintele cu Lanluma V, este recomandat un masaj vigoros timp de 20 de minute in cabinet si masaj zilnic timp de 5 minute pe zi, acasa, 5 zile post-procedura pentru o distribuire uniforma a produsului.

-Dupa sedintele cu Lanluma V si Laser Nd:YAG, se recomanda aplicarea unor produse specifice pentru refacerea barierei protectoare a pielii si protejarea impotriva radiatiilor UV.

-Aplicarea B3 Recovery Cream (Skin Perfusion) pentru refacerea barierei protectoare a pielii (hidrateaza, calmeaza, repara). Substante active: Vitamina B3, H-Urea, Extract de plante, Mirabilis Jalapa, Rhamno Complex.

-Aplicarea SPF 50+ UV Skin Protect (Skin Perfusion) pentru protejarea tenului de razele UVA, UVB si de radicalii liberi. Substante active: Vitamina B3, Vitamina E, Detoxofan, Acid Salicilic, Filtre UVA/UVB.

Recomandari Lanluma V si Laser Nd:YAG

Tehnologii
Produse
Consumabile
Studii clinice
Protocoale Combinate

Aflati mai multe despre Lanluma V si Laser Nd:YAG contactandu-ne cu ajutorul formularului de mai jos

Solicita oferta