Salt la continut
GDPR
COMPLIANT
beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Produse injectabile si consumabile

Divizia de Produse Injectabile Sinclair

BeautyMed este un partener de incredere pentru clinici medical-estetice, distribuind un portofoliu vast de produse injectabile si fire resorbabile Sinclair. Portofoliul de produse Sinclair este conceput pentru a raspunde celor mai noi standarde de calitate si eficacitate, oferind rezultate de exceptie si siguranta pe termen lung.

Gama diversa de produse injectabile acopera o varietate de nevoi estetice, de la corectarea ridurilor si a liniilor fine pana la volumizarea faciala sau corporala. Cu formule inovatoare si tehnologii avansate, produsele Sinclair valorifica practica medicilor, oferind solutii personalizate si rezultate naturale.

Descoperiti Produsele din Gama Sinclair

MaiLi este o gama premium de acid hialuronic, bazata pe tehnologia elvetiana OxiFree. Tehnologia permite un grad mai mic si mai eficient de reticulare pentru a oferi rezultate de lunga durata, rezultate sustinute de studii clinice. MaiLi foloseste cu 24% mai putin filler pentru un volum de neegalat, suplete si putere de proiectie, pe o perioada lunga de timp. MaiLi raspunde bine la presiune, este flexibil, pastreaza dinamica expresilor si miscarea naturala a fetei.

Lanluma este un produs injectabil de biostimulare a colagenului cu acid polilactic (PLLA) pentru fata si corp. Lanluma este un biostimulator de colagen extrem de eficient si se poate folosi in doua moduri: pentru a corecta sau a crea o usoara volumizare, sau pentru a restabili aspectul intinerit, corectand liniile faciale medii, profunde si imbunatatind calitatea pielii. Lanluma este disponibil in doua variante Lanluma V pentru rejuvenare faciala si Lanluma X pentru volumizarea feselor si reconturarea corpului.

Ellanse este un filler cu actiune dubla de Policaprolactona (PCL) si un gel conductor pe baza de Carboximetil Celuloza (CMC), ce lucreaza profund in piele pentru a trata semnele imbatranirii, stimuland productia naturala de colagen. Studiile clinice au aratat ca Ellanse vine cu un beneficiu major de imbunatatire a calitatii pielii cu rezultate mai semnificative si de durata mai lunga decat alte fillere similare. Rezultatele se mentin pana la 18 luni, respectiv 24 de luni, in functie de optiunea aleasa: Elanse S sau Ellanse M.

Silhouette Soft sunt fire resorbabile compuse din PLLA (acid polilactic) si conuri din PLGA (82% acid polilactic si 18% acid poliglicolic), special create pentru restabilirea conturului facial si eliminarea laxitatii cutanate. Silhouette Soft este un produs destinat medicilor esteticieni si a chirurgilor plasticieni, folosit in mod special pentru proceduri minim-invazive de lifting.

PerfectHA este o gama de fillere cu acid hialuronic, special creata pentru corectarea ridurilor si redobandirea volumetriei faciale, oferind rezultate imediate si de lunga durata.

Sinclair, rezultate optime si standarde inalte de siguranta

Sinclair – Rezultate Optime si Standarde Inalte de Siguranta

Rezultatele produselor Sinclair sunt vizibile inca de la prima sedinta cu imbunatatiri semnificative in timp, respectand cele mai inalte standarde de siguranta si calitate din industria de estetica. Produsele Sinclair sunt aprobate FDA si sunt sustinute de studii clinice, care atesta eficacitatea si siguranta acestora intr-o varietate de conditii. Aceste studii furnizeaza dovezi stiintifice solide, ceea ce consolideaza increderea medicilor si a pacientilor in produsele Sinclair.

De ce sa Alegeti Produsele din Gama de Injectabile Sinclair?

Portofoliul diversificat de produse Sinclair nu numai ca reprezinta o alegere exceptionala pentru practica medicala, dar si ofera o serie de beneficii distincte, care sa raspunda atat nevoilor medicilor, cat si a pacientilor.

Unul dintre avantajele majore ale produselor Sinclair este capacitatea lor de a oferi rezultate imediate si de lunga durata. Inca de la prima sedinta, pacientii pot observa imbunatatiri semnificative in ceea ce priveste calitatea pielii, iar aceste rezultate se mentin in timp, contribuind la satisfactia si increderea acestora.

In plus, produsele Sinclair sunt cunoscute pentru caracterul lor minim-invaziv si pentru timpul redus de recuperare. Aceste tratamente sunt concepute sa minimizeze disconfortul si sa permita pacientilor sa se intoarca rapid la activitatile lor zilnice, fara a fi necesar un timp indelungat de recuperare.

Un alt aspect important este riscul minim de efecte secundare. Acest lucru ofera atat medicilor, cat si pacientilor increderea ca utilizeaza optiuni de tratament sigure si eficiente.

Produsele Sinclair sunt concepute pentru a satisface cerintele medicilor si ale pacientilor, oferind solutii personalizate si rezultate naturale.

Produsele Sinclair - Recomandate de Medici de Renume din Romania

Numerosi medici din Romania recomanda si utilizeaza produsele din portofoliul Sinclair, recunoscand calitatea si eficacitatea acestora in practica lor zilnica. Printre acestia se numara Dr. Filis Demirgean, Dr. Lidia Zegrea, Dr. Bogdan Caraban, Dr. Gabriel Mazilu, Dr. Lucia Grosu, Dr. Tanya Avram, Dr. Ramona Butta si nu numai.

Dr. Filis Demirgean, medic dermatolog si Trainer International Sinclair, este unul dintre speakerii principali la workshop-urile organizate de BeautyMed. Prin prezentarile detaliate si sesiunile de instruire pe care le sustine, Dr. Filis Demirgean ofera medicilor oportunitatea unica de a intelege in profunzime modul de actiune si beneficiile produselor din portofoliul Sinclair. Dr. Filis Demirgean reuseste sa transmita informatii complexe intr-un mod accesibil si usor de inteles, contribuind astfel la imbunatatirea competentelor si cunostintelor medicilor participanti. De asemenea, prin exemple practice si studii de caz relevante, Dr. Filis Demirgean ilustreaza modul in care produsele Sinclair pot fi integrate in practica clinica pentru a obtine rezultate excelente.

Produsele Injectabile Sinclair - Premiate la Nivel International

Produsele injectabile din portofoliul Sinclair au fost premiate la nivel international, recunoscand astfel inovatia si calitatea lor exceptionala. MaiLi a fost premiat la Greek Beauty Awards, obtinand titlul in categoria,,Best Innovation Injectable Product”, pentru tehnologia sa revolutionara OxiFree. De asemenea, a fost apreciat la Safety in Beauty Diamond Awards 2023, castigand premiul in categoria,,Pioneering and Innovation”. In plus, a fost nominalizat ca finalist la Aesthetics Awards, la categoria,,Injectable product of the year” in anul 2024.

Biostimulatorul de colagen Lanluma a fost, de asemenea, premiat in cadrul Greek Beauty Awards la categoria,,Best Innovation In Injectable Body Product”. Mai mult, Lanluma a fost apreciat si la AMWC Awards pentru,,Injectable Body Fillers”, confirmandu-si calitatea si eficacitatea.

Ellanse a fost laureat la Safety in Beauty Diamond Awards 2023, castigand titlul pentru,,Best Injectable Product”, consolidandu-si reputatia si fiabilitatea in industria de estetica medicala. Aceste premii reprezinta o recunoastere a angajamentului continuu al Sinclair in furnizarea de produse de cea mai inalta calitate si inovatie.

Produse Sinclair
Workshop-uri Destinate Produselor Sinclair

Workshop-uri Destinate Produselor Sinclair

Pentru a facilita aplicarea procedurilor Sinclair, BeautyMed organizeaza workshop-uri specializate, sustinute de o echipa formata din medici dermatologi si chirurgi plasticieni, recunoscuti pentru competenta si expertiza lor in domeniu.

Atelierele de instruire practica si sesiunile teoretice oferite in cadrul acestor workshop-uri reprezinta un cadru ideal pentru medicii specialisti de a-si perfectiona abilitatile si pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente tehnologii si practici din domeniul esteticii medicale.

Participantii au oportunitatea de a invata direct de la experti si de a beneficia de sfaturi si recomandari practice pentru aplicarea optima a procedurilor si utilizarea eficienta a produselor Sinclair.

In plus, pentru a asigura accesibilitatea produselor in intreaga tara, dispunem de reprezentanti in Bucuresti, Iasi, Timisoara si Cluj, asigurand distributia eficienta si prompta a produselor Sinclair catre medicii si cliniciile medicale din Romania. Aceasta retea extinsa de distributie ne permite sa raspundem rapid si eficient la cerintele dumneavoastra, oferindu-va accesul la cele mai bune produse si tratamente din domeniul esteticii medicale.

Configureaza-ti clinica/salonul dupa preferintele tale

Incearca noul nostru...
Configurare Beauty Builder BeautyMed
Aflati mai multe despre serviciile noastre de aparatura profesionala pentru clinici estetice contactandu-ne cu ajutorul formularului de mai jos.
Articole recomandate