Salt la continut
GDPR
COMPLIANT
beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Hero Studii clinice

Raport Laser Dioda - 1060nm


Studiu Clinic Primelase HR Excellence
Diego Fernandez-Nieto, Juan Jimenez-Cauhe, Daniel Ortega-Quijano, Pablo Boixeda, 9 Iunie, 2020.


Studiul abordeaza eficacitatea si siguranta laserului dioda de 1060 nm in tratamentul malformatiilor vasculare, analizand 12 pacienti. Rezultatele arata imbunatatiri semnificative ale leziunilor, cu efecte secundare reduse. Laserul dioda de 1060 nm reprezinta o alternativa promitatoare la tratamentele traditionale.

Studiul pilot realizat de Fernandez-Nieto si colaboratorii sai deschide noi perspective in abordarea malformatiilor vasculare prin utilizarea laserului dioda de 1060 nm, evidentiind potentiale avantaje comparativ cu alte metode conventionale. Laserul dioda de 1060 nm se distinge prin capacitatea sa de a trata vasele sanguine mai profunde cu eficienta sporita si riscuri reduse.

Aceasta tehnologie noua nu doar ca ofera o rata mai buna de raspuns la tratament pentru malformatiile vasculare rezistente la terapiile anterioare, dar si reduce semnificativ riscul de efecte secundare precum cicatrizarea sau discromia permanenta. Prin ajustarea parametrilor de tratament in functie de tipul si caracteristicile leziunilor, precum si utilizarea dermoscopiei pentru monitorizarea raspunsului clinic, specialistii pot optimiza rezultatele terapeutice.

Importanta acestui studiu rezida si in abordarea metodologica, care combina evaluarea clinica riguroasa cu analiza dermoscopica, oferind o perspectiva mai detaliata asupra mecanismelor de actiune ale laserului si efectelor sale asupra tesuturilor. Aceasta abordare multidimensionala contribuie la o intelegere mai profunda a interactiunii dintre laser si malformatiile vasculare, punand bazele pentru dezvoltarea unor protocoale de tratament mai eficiente si personalizate.

Documente Studiu Clinic

Studiu Clinic Laser Primelase pentru tratamente vasculare

Aflati mai multe despre Raport Laser Dioda - 1060nm contactandu-ne cu ajutorul formularului de mai jos

Solicita oferta