Salt la continut
GDPR
COMPLIANT
beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Platforma Laser Picoway - Candela Medical
Platforma Laser Picoway - Candela Medical
Informatii cheie
Functionalitate si caracteristici
Rezultate obtinute
Fisa tehnica
Solicita oferta

PicoWay - Platforma Multifunctionala Laser Picosecunda


PicoWay este un aparat laser de mare putere dedicat inlaturarii tatuajelor multicolore si tratamentelor dermatologice avansate.

Acum cu 4 lungimi de unda (1064nm, 785nm, 730nm, 532nm), PicoWay de la Candela Medical este cel mai avansat echipament laser cu picosecunda disponibil pe piata de estetica medicala la nivel national international.

Cele patru lungimi de unda laser sunt integrate cu cele mai avansate tehnologii de tratament si control, special dezvoltate de Candela Medical pentru dezvoltarea practicii de estetica medicala. Rezultatul este un aparat ce redefineste atat posibilitatile consacrate de tratament cu laser, cat si noile abordari in dermatologie si estetica.

Platforma Laser Picosecunda Completa – Cum Functioneaza PicoWay?


Platforma laser PicoWay livreaza energia laser in tesut intr-un mod inovativ, definit prin pulsuri ultra-scurte, la intervale de ordinul picosecundelor.

Aceste intervale extrem de scurte ale pulsului laser ofera un avantaj major fata de tehnologiile laser cu nanosecunda, deoarece au capacitatea sa disperseze pigmentul in particule extrem de mici, mult mai usor de eliminat in mod natural de catre organism.

Platforma Laser Picoway pentru Inderptare Tatuaje- Candela Medical
Tratament cu Platforma Laser Picoway - Candela Medical


Aparat Laser Picoway - Mod Specific de Actiune


Modul specific de actiune al laserului picosecunda este impactul fotoacustic. Durata extrem de scurta a pulsului (ce poate ajunge si la 300ps pe aplicatorii dotati cu lentila de tip Safir Titan) permite folosirea impactului fotoacustic asupra pigmentilor tatuajului, cu eficienta dovedita atat pe tatuajele alb-negru cat si pe tatuajele multicolore. Cu ajutorul celor patru lungimi de unda integrate si a tehnologiei Picosecond, aparatul PicoWay este capabil sa abordeze cu success si cele mai persistente tatuaje multicolore, inclusiv cele cu pigment albastru, verde si galben.

Mai mult, aplicatorul holografic fractionat PicoWay Resolve ofera si optiuni speciale de tratament pentru leziuni pigmentare, iregularitati texturale, riduri si semne de imbatranire. Lungimea duala a acestui aplicator permite tratarea leziunilor superficiale si adanci.

Candela PicoWay – Sistem, Capacitati si Optiuni


Parametrii flexibili ai platformei PicoWay va ofera un control complet asupra lungimii de unda, fluentei, ratei de repetie si marimii de spot, fiind astfel posibile tratamente customizabile fara a fi nevoie de a face compromisuri la marimea de spot sau la fluenta. In plus, cu noile pulsuri ultrascurte Picosecond, devinde posibila si tratarea oricaturi tip de piele, de la foarte deschisa la foarte inchisa.

Informatii cheie Picoway

 • Candela PicoWay – Sistem, Capacitati si Optiuni
  • Parametrii flexibili ai platformei PicoWay va ofera un control complet asupra lungimii de unda, fluentei, ratei de repetitie si marimii de spot, fiind astfel posibile tratamente customizabile fara a fi nevoie de a face compromisuri la marimea de spot sau la fluenta. In plus, cu noile pulsuri ultrascurte Picosecond, devinde posibila si tratarea oricaturi tip de piele, de la foarte deschisa la foarte inchisa.
 • Ce Lungimi de Unda Pot Folosi cu PicoWay?
  • Aparatul PicoWay ofera suport pentru patru lungimi de unda: 532nm, 730nm, 785nm si 1064nm, bazate pe o sursa Nd:YAG si integrate in 7 aplicatori unici. Impreuna, aceste optiuni ofera optiuni multiple de tratament:
   -Inlaturarea Tatuajelor Multicolore (Pigmenti galbeni, portocalii, albastri, verzi, maro, mov, negru);
   -Inlaturarea leziunilor pigmentare benigne;
   -Rejuvenare Faciala (corectarea iregularitatilor texturale, ridurilor si cicatricilor acneice);

   Aplicator PicoWay Zoom 1064nm
   -Inlaturare pigmenti tatuaj, culorile maro, verde, albastru, mov si negru, fototip I-VI;

   Aplicator PicoWay Zoom 532nm - Dublat
   -Inlaturare pigmenti tatuaj, culorile rosu, galben, portocaliu, fototip I-III;

   Aplicator PicoWay 785nm – Safir Titan
   -Inlaturare pigmenti tatuaj, culorile albastru si verde, fototip II-IV;
   -Leziuni pigmentare benigne, fototip I-IV;

   Aplicator PicoWay 730 nm – Safir Titan (NOU)
   -Leziuni pigmentare benigne, fototip I-IV;
   -Optimizat pentru inlaturarea pigmentilor verzi si albastri din tatuaje, fototip II-IV;
   -Mai multa absorbtie in melanina;
   -Mai putina absorbtie in hemoglobina;

   Aplicator Holografic Fractionat PicoWay Resolve 532nm
   -Leziuni pigmentare benigne de suprafata – Fototip I-IV;
   -Riduri;

   Aplicator Holografic Fractionat PicoWay Resolve 1064nm;
   -Leziuni pigmentare benigne de adancime, fototip II-V;
   -Cicatrici Acneice;

   Aplicator Holografic Fractionat PicoWay Resolve Fusion: 532nm (NOU)
   -Leziuni pigmentare benigne;
   -Efect fotoacustic marit;
   -Interval de puls ultra-scurt; 375ps, cel mai scurt din industria estetica;
   -Tehnologie de segmentare a razei;
 • De ce sa alegeti PicoWay – Avantajele unice
  • Aparatul laser picosecunda multifunctional PicoWay prezinta o serie de avantaje unice fata de alte platforme laser, centrate in jurul versatilitatii lungimilor sale de unda, vitezei unice a tehnologiei picosecunda si integrarii celor mai avansate tehnologii pentru a usura si sistematiza practica dumneavoastra.

   -Lungimi de unda multiple ( 532nm, 730 nm, 785nm, 1064nm) pentru o versatilitate fara precedent a practicii de estetica medicala si/sau dermatologie;

   -Flexibilitate optima pentru rezultate de exceptie. Sistemul avansat de control al parametrilor va ofera un control fara precedent asupra tratamentelor, fiind posibila manipularea extrem de precisa a marimii spotului, a ratei de repetitive, a fluentei si a multor alte elemente cheie.

   -Platforma personalizabila. Platforma laser PicoWay poate fi customizata si adaptata nevoilor specifice ale practicii dumneavoastra;

   -Aplicatori unici, de inalta performanta. Aplicatorii de tratament ai PicoWay reprezinta cel mai inalt nivel de calitate si performanta de pe piata de estetica, fiecare avand proprietati unice pentru a acomoda perfect unda laser si pentru a livra exact tipul si cantitatea de energie de care medicul are nevoie;

   Calitate garantata Candela Medical. Fiecare piesa a platformei PicoWay a fost special dezvoltata cu scopul final de a oferi practicienilor de estetica medicala si dermatologie o experienta cat mai aproapre de perfectiune, de la ecranul tactil intuitiv pentru controlul aparatului la aplicatori si bratul sau ergonomic special.
Aplicatori Picoway pentru tratamente de estetica medicala laser - Candela Medical

Platforma Laser PicoWay - Beneficii-Cheie Pentru Practica Dumneavoastra


PicoWay reprezinta cel mai inalt nivel de excelenta de pe piata de estetica medicala, atat in eliminarea tatuajelor multicolore, in tratatea leziunilor pigmentare cat si in remodelare cutanata. Iata cateva motive esentiale pentru care pacientii dumneavoastra vor aprecia ca ati ales PicoWay:

• Studii Clinice Extensive. Aparatul PicoWay a fost supus rigorilor testelor clinice si a obtinut aprobare FDA pentru intreaga gama de tratamente pe care le abordeaza. In urma testelor clinice s-a demonstrat o eficienta ridicata atat in eliminarea leziunilor pigmentare benigne cat si a tatuajelor multicolore;

• Timp foarte redus de recuperare. Tratamentele cu PicoWay dureaza, de regula, 15-20 minute. Datorita tehnologiei Picosecond sunt tintite cu mare precizie si eficacitate numai zonele pigmentate sau tatuajele, tesutul inconjurator nefiind lezat. Acest lucru permite pacientilor dumneavoastra sa revina la activitatile normale imediat dupa tratament;

• Efect Fotoacustic. Pulsurile ultrascurte ale laserului livreaza energia necesara pentru a sparge si dispera pigmentii tatuajelor multicolore fara a incalzi pielea si tesuturile inconjuratoare. Astfel, se evita efectele negative ale ablatiei, iar pacientii pot reveni imediat la activitatile normale.


Picoway - Cel Mai inalt Standard Tehnologic de pe piata de Estetica Medicala Laser


Tehnologiile-cheie ale PicoWay, pe langa tratamentele de cea mai inalta calitate, ofera practicienilor o serie de avantaje competitive majore, usurand procedurile in sine si marind profitabilitatea clinicii. Astfel, veti putea:

• Largi in Mod Semnificativ Baza de Pacienti. Aparatul PicoWay va ajuta sa atrageti un grup mai larg si mai divers de pacienti in clinica dumneavoastra, in special din randul celor ce cauta proceduri estetice rapide, cu timp de recuperare foarte scazut. In plus, avantajul tehnologic al PicoWay va scoate in fata clinica dumneavoastra ca un centru unic de excelenta in tratamente laser la nivel national

• Mari Versatilitatea Tratamentelor. Acum cu 4 lungimi diferite de unda, PicoWay ofera optiuni mai largi de tratament si noi valente in inlaturarea si a celor mai persistente tatuaje albastre, galbene sau verzi

• Minimiza in mod Decisiv Riscurile Tratamentului. Sistemul PicoWay livreaza in tesut pulsuri ultrascurte, la intervale de 100 de ori mai scurte decat cel mai rapid laser Q-Switched. Pulsurile picosecunda reduc la un minimum riscurile de hiperpigmentare si de cicatrizare, specifice laserelor cu viteza mai redusa;

• Reduce Nevoia de Ingrijire Post-Tratament. Aplicatorul unic PicoWay Resolve foloseste o tehnica de remodelare sub suprafata pielii, fara a leza stratum corneum. Astfel, este redusa la un minimum nevoia de ingrijiri post-tratament.
Rezultate cu tratament de indepartare tatuaje cu laser Picoway

Functionalitate si caracteristici Picoway

4 LUNGIMI DE UNDA (532, 730, 785 SI 1064 nm)
STABILITATE SI ACURATETE A ENERGIEI SI A DURATEI PULSULUI
NOU - LUNGIME DE UNDA 730NM PENTRU LEZIUNI PIGMENTARE SI TATUAJ VERDE SI ALBASTRU
250PS - CEA MAI SCURTA DURATA DE PULS CU CEL MAI MARE VARF DE PUTERE
EFECT TERMAL FOTOACUSTIC PUTERNIC SI SCAZUT
VARF DE PUTERE RIDICAT. FLUENTA, MARIME SPOT SI RATA REPETITIE AJUSTABILE INDEPENDENT
FARA TIMP DE INCALZIRE SISTEM SI INLOCUIRE FRECVENTA A LAMPILOR CAPAT LASER
FARA CONSUMABILE. fOLOSESTE DOAR 10% DIN ENERGIA DISPONIBILA
SINCRONIZARE OPTICA STABILA - SISTEM DE INCREDERE
ENERGII MULTIPLE PER MARIME SPOT
Sistemul PicoWay ofera cele mai avansate modalitati de eliminare a tatuajelor, pigmentatiei si remodelare cutanta cu un grad ridicat de siguranta si eficienta. Are 4 lungimi de unda si cea mai scurta durata a pulsului facandu-l cel mai bun din piata.
Dr. Firas Al-Niaimi,
UK
Laserul PicoWay are abilitatea de a trata comprehensive o varietate mare de tatuaje colorate dar si un spectru larg de leziuni pigmentare.
Dr. Mitchel Goldman,
SUA
Am folosit si beneficiat de calitatea echipamentelor Candela, in special Picoway, de multi ani. Laserul picosecunda este unul dintre echipamentele mele favorite. Sistemele Candela sunt cunoscute pentru increderea si rezultatele obtinute.
Dr. Maurice Adatto,
Elvetia

Rezultate obtinute

INAINTE DE ELIMINARE TATUAJE CU PICOWAY
INAINTE DE ELIMINARE TATUAJE CU PICOWAY
DUPA ELIMINARE TATUAJE CU PICOWAY
DUPA ELIMINARE TATUAJE CU PICOWAY
INAINTE DE ELIMINARE TATUAJE CU PICOWAY
INAINTE DE ELIMINARE TATUAJE CU PICOWAY
DUPA ELIMINARE TATUAJE CU PICOWAY
DUPA ELIMINARE TATUAJE CU PICOWAY

Fisa tehnica - Picoway

Tip de laser Nd.Yag / Nd.Yag cu frecventa dubla / Safir de titan
Lungimi de unda 1064nm / 532nm / 730 si 785 nm
Energie maxima 400mJ / 200Mj / 100Mj
Durata puls 450ps / 375ps / 250ps (730), 300ps (785)
Varf de putere 0.89 Gigawatts / 0.53 Gigawatts / 0.4GW (730), 0.3GW (785)
Marime spot 2, 3,4, 5, 6, 7, 8, 9, 10mm
Rata de repetitie Unica, 1, 2, 3,4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 Hz
Livrare sistem Brat articulat cu 2 lungimi de unda, aplicator zoom / 2 aplicatoare dedicate
Durata incalzire 2 minute
Interfata user Ecran tactil cu GUI
Marime 107x46x69cm
Greutate 125kg
Putere 200-240 VAC, 50/60, 30A, 4600VA monofazic

Aflati mai multe despre Picoway contactandu-ne cu ajutorul formularului de mai jos

Solicita oferta